Íme a Johny által rögzített adathalmaz a szombati tekerésrõl. Remélem ki tudjátok silabizálni. Fel lehet nagyítani, akkor még el is tudjátok olvasni!
http://s51.photobuck...=mtrakrcske.jpg
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Indította
Lord_Leslie
, 2006. május 04. 11:18
Írta 2008. február 25. - 14:05
Írta 2008. február 25. - 13:57
Írta 2008. február 25. - 08:42
Na ja, Pásztó után valóban becseréltem volna a bringát egy olcsó wellness-spa utalványra
Szezon eleje van, mostmá' láttunk dombokat, idõnként hegyeket is; felfelé kicsit elfáradtam, lefelé kicsit fáztam, de nem számítottam könnyû menetre, így maradéktalanul elégedett voltam. Mindenesetre megvonatom a nyugdíját annak a néninek, aki fél kilométerrel Galyatetõ elõtt azt mondta, hogy van még addig 8-10 kili durva emelkedõ Ott erõsen gondolkodtam, hogy földhöz vágom a sapkámat
Az M3-on tekerni pedig élmény
Szezon eleje van, mostmá' láttunk dombokat, idõnként hegyeket is; felfelé kicsit elfáradtam, lefelé kicsit fáztam, de nem számítottam könnyû menetre, így maradéktalanul elégedett voltam. Mindenesetre megvonatom a nyugdíját annak a néninek, aki fél kilométerrel Galyatetõ elõtt azt mondta, hogy van még addig 8-10 kili durva emelkedõ Ott erõsen gondolkodtam, hogy földhöz vágom a sapkámat
Az M3-on tekerni pedig élmény
"I am Tom Boonen, and I am SPECIALIZED..."
Írta 2008. február 25. - 08:32
Valóban, jó kis kört zártunk szombaton. Azt hiszem nevezhetjük nehezített körülménynek azt a kis szellõt, ami miatt még lejtõn lefelé is derekasan tekerni kellett...:zly: Bevallom õszintén, hogy amikor síkon hússzal nyomtuk és még jött az a pár szem esõ is, hát elgondolkodtam az élet értelmén... De hát nem mondhattam, hogy hagyjuk az egészet a fenébe, mert hát mégis csak én hurcoltalak oda benneteket. Utólag elnézést azoktól, akik szarul érezték magukat. De hát az esõ nem is esett, pont úgy, ahogy meg volt rendelve.
A karika egészen jól sikerült, Kornél egészen jól ment ahhoz képest, hogy idén még csak egyszer volt kint tekerni. Johny az meg úgy állat, ahogy van. Õ emelkedõn még termelte is a zoxigént. De mégis a szombat gyõztese nálam Imby, aki annak ellenére, hogy már a dombokon nem érezte jól magát, végig nyomta a kört becsülettel. :clap: Ráadásul mire felért Mátraházára, meg sem állhatott, mert rögtön mentünk le Gyöngyösre, ahol sikerrel el is hagytuk. Ha ettõl nem edzõdik az akaraterõ, akkor semmitõl.
Ismételjünk, ha idõnk engedi. Lehet, hogy már vasárnap...
A karika egészen jól sikerült, Kornél egészen jól ment ahhoz képest, hogy idén még csak egyszer volt kint tekerni. Johny az meg úgy állat, ahogy van. Õ emelkedõn még termelte is a zoxigént. De mégis a szombat gyõztese nálam Imby, aki annak ellenére, hogy már a dombokon nem érezte jól magát, végig nyomta a kört becsülettel. :clap: Ráadásul mire felért Mátraházára, meg sem állhatott, mert rögtön mentünk le Gyöngyösre, ahol sikerrel el is hagytuk. Ha ettõl nem edzõdik az akaraterõ, akkor semmitõl.
Ismételjünk, ha idõnk engedi. Lehet, hogy már vasárnap...
MA-VICc nélkül Olmo lábon járnék... :mybad:
Írta 2008. február 24. - 20:18
Írta 2008. február 24. - 19:46
Ez a szar nem jeleníti meg...:mad:
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2008. február 24. - 19:44
gbalazs! Thx, megbeszéllllyük..
Jó volt ez a szombati nap, ismétlés a tudás anyja!
Itt van egy szintrajz a szombati tekergésrõl (a sötét színû ), Az uccsó az a kékes, amirõl legurulva tudom miért hívják annak...
www.feltoltes.info/v.php?id=23254mátra köröcske.jpg
Jó volt ez a szombati nap, ismétlés a tudás anyja!
Itt van egy szintrajz a szombati tekergésrõl (a sötét színû ), Az uccsó az a kékes, amirõl legurulva tudom miért hívják annak...
www.feltoltes.info/v.php?id=23254mátra köröcske.jpg
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2008. február 24. - 17:54
hûha, de jót mentem... tegnap is, meg ma is.
TomB, a cimbi aki miatt nem mentem veled, nem jött, úh egyedül voltam du, de jólesõ lazát mentem. most már használtam a pulzusmérõt is, csak elfelejtettem kikapcsolni és a hazacsorgást is beleszámolta, de jól van az
Jani, kitaláltam, hogyan mérjük le a futástávodat! majd jövök biciklivel! ha benne vagy, bármelyik este jó, 6-7 felé.
El Imb, tényleg nem tudtam megnyalni a könyököm...:mybad:
és most fejest a kádba!
TomB, a cimbi aki miatt nem mentem veled, nem jött, úh egyedül voltam du, de jólesõ lazát mentem. most már használtam a pulzusmérõt is, csak elfelejtettem kikapcsolni és a hazacsorgást is beleszámolta, de jól van az
Jani, kitaláltam, hogyan mérjük le a futástávodat! majd jövök biciklivel! ha benne vagy, bármelyik este jó, 6-7 felé.
El Imb, tényleg nem tudtam megnyalni a könyököm...:mybad:
és most fejest a kádba!
Írta 2008. február 24. - 17:13
hát ... én is tekergéltem .. térdem is majdnem végig kibírta... 90kilit a pilisben .. megálapítható hogy fú de nagy lófa.. vagyok .. majndem meghaltam 8)
Írta 2008. február 23. - 22:20
örülök hogy ilyen jó kis csapat bünteti a hegyeket ,
vasárnap a vki a ladánybenein?
én jönnék, ha lehet. 10-11 körül vagy ebéd után.
Írta 2008. február 22. - 23:55
valószínûleg igen, de én csak délután, mert de. spinmaraton lesz. 4 órás, de szerintem csak bohóckodás lesz...
Írta 2008. február 22. - 18:43
örülök hogy ilyen jó kis csapat bünteti a hegyeket ,
Írta 2008. február 22. - 17:17
Sem mélység, sem magasság nem rettent...
Lyó lesz, már látom!
Lyó lesz, már látom!
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2008. február 22. - 15:27
Ez most mit jelentsen Johny? Beijadtél?! Hülyén nézne ki, ha pont a "felbújtó" nem jönne... :lol1:
Akkor az én olvasatomban: Jámbor kolléga, Tuba Tomi, Balázs, Johny, Mizsei doki, szerény személyem és Vaczek is 80%-ra mondta.
7 harcos. Nem rossz. :clap:
Akkor az én olvasatomban: Jámbor kolléga, Tuba Tomi, Balázs, Johny, Mizsei doki, szerény személyem és Vaczek is 80%-ra mondta.
7 harcos. Nem rossz. :clap:
MA-VICc nélkül Olmo lábon járnék... :mybad:
Írta 2008. február 22. - 13:22
"ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN"- káridzs a gyávakutya...:bananadan :bananadan :bananadan
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2008. február 22. - 12:51
Írta 2008. február 22. - 12:16
Országutizás lesz?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2008. február 22. - 11:49
És Tuba Tomi is jön. Tehát jelenleg 6-an vagyunk.
Írta 2008. február 22. - 10:18
Értem oda kellene jönni, ahol megnézted a Tuba Tomi bringáját, a Széchenyiben. Addigra én is odamegyek. A pontos idõpontot még egyeztessük.
Írta 2008. február 22. - 10:15
javaslom, hogy akik velem jönnek, írják meg h hova menjek értük, mégis csak kellemesebb otthon felpakolni mint a benzinkútnál fagyoskodni. nekem meg tökmindegy hogy hova megyek kocsival.