Duzmi basszus... ha annyiban hagyod a tetves gazdája nem tanul belõle, legközelebb arra tekergõ kisgyerekeket támad meg...
Két esetben "jártunk" el, esélye nem volt az ebtartónak.
Tudod igen ez a nagy magyar valóság: nyugodtan nem kerózhatsz, futhatsz amerre akarsz, mert vannak állatok akik állatokat tartanak.
A ladánybenein kb 14 km-nél kuvasz ugrott ki, bukás, ruhaszakadás, ruha új árának megtérítése.
Ágasegyháza, ballószög: kijöttek az ÉHEZTETETT házörzõ nyolcvankilósok, sztem az életünkért küzdöttünk, Éva sokkot kapott. Be kellett rakni egy arra járó autóba. Visszamentem másnap a körzeti megbízottal és a ballószögi polgármesterrel. Eljárás, bírság.
Nem a szájtépés a lényeg, hanem az, hogy a kocsognek lehet nem ez az elsõ húzása...
Sajnos ue a helyzet az autósokkal is. Az ember megértõ, el lehet nézni egy elõzést, egy rossz manõvert, bármit. De ha pusztán a rosszindulat vezérel vkit, az megérdemli a választ is...
Jogi kategória: közúti veszélyeztetés. Vki (inkább valami) árokba borít, egy tanú és sima ügy!
Sztem a TE esetedben nem vitatkozna a tulajdonos (értetted, hogy nem gazdát írtam!) egy thermo cucc számlájával... Ezeket a dolgokat normális emberi hangon meg lehet beszélni.
Nekem is menne legalább 0,4 másodpercig...:w_morde:
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"