Jó reggelt srácok!
Hm... Jól hangzik! Akkor megint kialakult egy kisebb csapat. Ennek örülök. Hogy hol lesz a találkozási bázis, azt Ti beszéljétek meg, engem tényleg Katonatelepen kéne felvenni. 5 perccel tovább alhatok .
Ami az öltözetet illeti, lent jó idõ lesz, fent meg hideg. Rétegesen kéne öltözni, vagy zsebben szélzáró cuccokat vinni.
Tomek, ha tudsz már MMS-t fogadni, majd küldjük a képet!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Indította
Lord_Leslie
, 2006. május 04. 11:18
Írta 2008. február 22. - 08:43
Írta 2008. február 21. - 22:27
Akkor rám számíthattok szombaton, Balage én biztosan becsatlakoznék Hozzád.
Geri, kell a hosszúgatya, vagy elég már, ha rövid kantárost + lábmelegítõt + kamáslit viszek...?
Gondolom 8 körül indulnánk, és találkozási pontnak javasolnám a ceglédi út elején található shell benzinkutat...ha ez a katonatelepi különítménynek is jó...(gondolom josshuát ott veszi föl a konvoj...)
Geri, kell a hosszúgatya, vagy elég már, ha rövid kantárost + lábmelegítõt + kamáslit viszek...?
Gondolom 8 körül indulnánk, és találkozási pontnak javasolnám a ceglédi út elején található shell benzinkutat...ha ez a katonatelepi különítménynek is jó...(gondolom josshuát ott veszi föl a konvoj...)
"I am Tom Boonen, and I am SPECIALIZED..."
Írta 2008. február 21. - 21:06
nah, kérem alássan...
benne vagyok a szombati mátrázásban. magamon (és a bringámon) kívül +3 fõt és +2 vagy 3 bringát (4 kerót még sose próbáltam feltenni, nem tudom, elférnek-e) tudok vinni.
új telefonszámom van: +36 30 496 4681
hol mikor tal?
benne vagyok a szombati mátrázásban. magamon (és a bringámon) kívül +3 fõt és +2 vagy 3 bringát (4 kerót még sose próbáltam feltenni, nem tudom, elférnek-e) tudok vinni.
új telefonszámom van: +36 30 496 4681
hol mikor tal?
Írta 2008. február 21. - 19:06
Írta 2008. február 21. - 13:32
Sac, itt tekerés lesz, nem sziklaugrás...
MA-VICc nélkül Olmo lábon járnék... :mybad:
Írta 2008. február 21. - 12:38
szivesen mennék de még 1 félmarathon és fekvõ beteg leszek... a hónapban látogatom a sportorvost hogy csináljon valamit a térdemmel..
Írta 2008. február 21. - 10:41
Jól mondja Imby!
Tényleg tervezünk egy Mátra-tekergést. Tessék jelentkezni és megszervezni az utazást!Ha minden igaz, mi egy autóval már megvagyunk (Johny, Duzmi, én). További harcosok kerestetnek...
Tényleg tervezünk egy Mátra-tekergést. Tessék jelentkezni és megszervezni az utazást!Ha minden igaz, mi egy autóval már megvagyunk (Johny, Duzmi, én). További harcosok kerestetnek...
Írta 2008. február 21. - 09:24
bal kell 8)
azt nem adom, az 20%-ban még mûködik...
Írta 2008. február 20. - 21:44
Balage, egy páran tervezzük (Johnny, Geri, Ökrös úr, én), hogy a hétvégén - szombaton - felmegyünk tekeregni a Mátrába.
Érdekel-e Téged a hegyi edzés?
Mivel szem elõtt tartjuk a logisztikát is, ha az megoldható, akkor a keró és én (v.mint talán Ökrös úr) Veled mennénk, természetesen a benzinköltség rendezésével, mert részemrõl az autót a párom viszi Pestre; suliba megy...
Ha igen, akkor megbeszéljük a részleteket telefonon...
Érdekel-e Téged a hegyi edzés?
Mivel szem elõtt tartjuk a logisztikát is, ha az megoldható, akkor a keró és én (v.mint talán Ökrös úr) Veled mennénk, természetesen a benzinköltség rendezésével, mert részemrõl az autót a párom viszi Pestre; suliba megy...
Ha igen, akkor megbeszéljük a részleteket telefonon...
Írta 2008. február 20. - 15:37
Naggyon ott leszünk fejben!!!
Reszkessetek hegyek, úgyis kimagyarázzuk!
Reszkessetek hegyek, úgyis kimagyarázzuk!
Írta 2008. február 20. - 15:10
VO2max = 92,91 + (6,5 × G)-(0,141 × kg)-(1,562 × mp)-(0,125 × pulzus), ahol a G a nõkön 0, a férfiakon 1, kg a testtömeg, mp a mérföld teljesítésének ideje mp-ben
( http://vitalitas.hu/...2000/45/616.htm )
( http://vitalitas.hu/...2000/45/616.htm )
Írta 2008. február 20. - 14:55
szervkereskedelem? ejnye, ejnye.
én azt hittem elõször, hogy a vo2max=tüdõ telelélegzett térfogata, és a fürdõkádban mértem archimedes törvénye alapján. de ezek szerint a definíció nem stimmel. majd megnézem a házipatika.hu-n
bmi(gbalazs)=26,87
én azt hittem elõször, hogy a vo2max=tüdõ telelélegzett térfogata, és a fürdõkádban mértem archimedes törvénye alapján. de ezek szerint a definíció nem stimmel. majd megnézem a házipatika.hu-n
bmi(gbalazs)=26,87
Írta 2008. február 20. - 14:20
Írta 2008. február 20. - 13:00
nekem van egy közepesnél kicsit rosszabb jobb-térdízületem, odaadom a kockás hasért.18,21 es testömeg index ... "Eszébe ne jusson fogyókúrázni.." Adok egy izmos hasfalat egy Térd izületért cserébe 8)
Írta 2008. február 20. - 12:21
18,21 es testömeg index ... "Eszébe ne jusson fogyókúrázni.." Adok egy izmos hasfalat egy Térd izületért cserébe 8)
Írta 2008. február 20. - 09:10
"Alig használt VOmaxomat, esetleg fejletlen négyfejû combizmomat feszesebb hasfalra cserélném... Akár értékegyeztetéssel is." :wtf:
Írta 2008. február 20. - 09:07
Megnéztem én is. "Ön enyhén túlsúlyos. De ezt bizonyára tudta is. Ugorjon le nyugodtan a Szabadság-hídról! Esetleg kezdjen el sportolni..."
Vége a világnak, nincs mese, elkezdek mozogni.
Akkor már 13 meznél járunk! Ez jó, így tovább oszlanak a járulékos költségek! :cool2:
Szerintem Balázs, te a véred mennyiségét próbáltad megtippelni...
Vége a világnak, nincs mese, elkezdek mozogni.
Akkor már 13 meznél járunk! Ez jó, így tovább oszlanak a járulékos költségek! :cool2:
Szerintem Balázs, te a véred mennyiségét próbáltad megtippelni...
Írta 2008. február 20. - 09:06
Írta 2008. február 19. - 19:36
ez volnék én:
"Önnek nincs szüksége fogyókúrára, testsúlya az ideális tartományba esik. A testtömeg-index alapján Ön az ideális súlyú emberek csoportjába tartozik, amely csoport tagjainak várható élettartama a leghosszabb. Sportoljon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális súlyát."
...azért én átcsoportosítanék egy kicsit hastájról mondjuk vállakra
"Önnek nincs szüksége fogyókúrára, testsúlya az ideális tartományba esik. A testtömeg-index alapján Ön az ideális súlyú emberek csoportjába tartozik, amely csoport tagjainak várható élettartama a leghosszabb. Sportoljon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális súlyát."
...azért én átcsoportosítanék egy kicsit hastájról mondjuk vállakra
Írta 2008. február 19. - 19:34
tessék, itt megbízhatóan kiszámolhatod...de aztán nem sírni az eredmény láttán! :gwizd:hja, lefordítani én is tudom
de hogy kell kiszámolni, és mire való? vo2maxnak szerényen 6,5l-t írtam
http://www.hazipatika.com/tools/bmi