Valóban, jó kis kört zártunk szombaton. Azt hiszem nevezhetjük nehezített körülménynek azt a kis szellõt, ami miatt még lejtõn lefelé is derekasan tekerni kellett...:zly: Bevallom õszintén, hogy amikor síkon hússzal nyomtuk és még jött az a pár szem esõ is, hát elgondolkodtam az élet értelmén... De hát nem mondhattam, hogy hagyjuk az egészet a fenébe, mert hát mégis csak én hurcoltalak oda benneteket. Utólag elnézést azoktól, akik szarul érezték magukat. De hát az esõ nem is esett, pont úgy, ahogy meg volt rendelve.
A karika egészen jól sikerült, Kornél egészen jól ment ahhoz képest, hogy idén még csak egyszer volt kint tekerni. Johny az meg úgy állat, ahogy van. Õ emelkedõn még termelte is a zoxigént. De mégis a szombat gyõztese nálam Imby, aki annak ellenére, hogy már a dombokon nem érezte jól magát, végig nyomta a kört becsülettel. :clap: Ráadásul mire felért Mátraházára, meg sem állhatott, mert rögtön mentünk le Gyöngyösre, ahol sikerrel el is hagytuk. Ha ettõl nem edzõdik az akaraterõ, akkor semmitõl.
Ismételjünk, ha idõnk engedi. Lehet, hogy már vasárnap...