Szóval egy garnitúra fékem is bánta a versenyt (bõ feles fékek voltak, és igen, azért nem fog, mert elkopott

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Hát úgy tûnik Ádám (a szpíker) sosem ússza meg kritika nélkül... Nem akarom védeni, de én erre csak annyit mondanék, hogy szerintem ma magyarországon nincs mégegy ember, aki a következõ kitételeknek megfelelne:
-tud jó hangulatot csinálni, akár olyan szar idõben is mint a tegnapi volt
-képes rá hogy folyamatosan dumáljon, akár 24 órán keresztül megállás nélkül (lásd a 24 órás csillebérci versenyt)
-legyen szó bármilyen kategóriáról, kilóméterekrõl megismer minden élvonalbeli versenyzõt, természetesen tudja a nevüket, és tudja hogy milyen eredményeket értek el eddig (ez szerintem a minimum amit egy ilyen versennyen a szpíkernek tudnia kell, és ha hiszitek, ha nem, rajta kívül nem sokan vannak az országban, akik ennyire napra készen ismerik az élvonalbeli versenyzõket)
Persze ha valaki úgy gondolja hogy ez menne neki is, akkor lehet próbálkozni. Tavaly a Bükk maratonon is volt valaki aki úgy gondolta hogy a szpíkeri teendõket el fogja tudni látni. A verseny nem lett valami jól szervezett (sajnos), de a rossz szervezésnél csak a szpíkert kritizálták jobban. Katasztrófa volt amit mûvelt, de ahogy látom, idén már nem õ lesz... Ádámot hívták.
Szerintem ma magyarországon senki nem csinálja nála jobban. Legalábbis én nem hallottam senikt, pedig már 12 éve járok versenyekre...
:bananadanén oldalam:bananadan
a bemondó srác stílusa kissé idegesítõ volt ....
..nemtom hány versenyen voltál, de a stílusom mindíg is idegesítõ volt...sõõõõtttt...egyenesen sértõ szokott lenni(monnyuk egy fokkal jobb mint az unalmas), de köszi...monnyuk pont ezt a beszólásomat jómagam elégtelenre értékeltem, de örülök, hogy van akinek pont az tetszik ami nekem nem....(pedig én mondtam a hülye fejembõl)....a világ ezért müxik...mivel öreg vagyok, hülye vagyok és gátlástalan, ezért itt is meghírdetem a "legyél szpiker wázze" akciómat, amikor is bárki beállat dumálni s ha jóóó, írány az ambícziózus NAGY élet a pálya szélén sziporkázva....a jelszóóó ELÕÕÕREEEEE!!!!!!....
te voltál a bemondó?
jóvan, nekem nem volt komolyabb bajom a bemondással igaz jobban örültem volna ha csönd van:)
Esetleg hátránya?berakod a velsõ és a kölsõ közé, és amikor belemész valami tüskébe akkor ezt vagy felnyomja vagy ebbe megáll.
berakod a velsõ és a kölsõ közé, és amikor belemész valami tüskébe akkor ezt vagy felnyomja vagy ebbe megáll.Hogyan is müködik ez pontosan?
Köszi Ádám!..nemtom hány versenyen voltál, de a stílusom mindíg is idegesítõ volt...sõõõõtttt...egyenesen sértõ szokott lenni(monnyuk egy fokkal jobb mint az unalmas), de köszi...monnyuk pont ezt a beszólásomat jómagam elégtelenre értékeltem, de örülök, hogy van akinek pont az tetszik ami nekem nem....(pedig én mondtam a hülye fejembõl)....a világ ezért müxik...mivel öreg vagyok, hülye vagyok és gátlástalan, ezért itt is meghírdetem a "legyél szpiker wázze" akciómat, amikor is bárki beállat dumálni s ha jóóó, írány az ambícziózus NAGY élet a pálya szélén sziporkázva....a jelszóóó ELÕÕÕREEEEE!!!!!!....
..ui: kedves versenyzõk, fogadjátok gratulációmat és részvétemet a dagonyás idõ mellé...aki elindult igazi HÍÍÍRÓÓÓÓ!!!....s pont rátok van szüksége ennek az országnak...túlélõk vagyunk mindahányan....ki itt ki ott...találkozunk vagy Csillebércen a jövõhéten...vagy Városlõdön a Balcsimarcin...vagy Bükk.
te voltál a bemondó?..nemtom hány versenyen voltál, de a stílusom mindíg is idegesítõ volt...sõõõõtttt...egyenesen sértõ szokott lenni(monnyuk egy fokkal jobb mint az unalmas), de köszi...monnyuk pont ezt a beszólásomat jómagam elégtelenre értékeltem, de örülök, hogy van akinek pont az tetszik ami nekem nem....(pedig én mondtam a hülye fejembõl)....a világ ezért müxik...mivel öreg vagyok, hülye vagyok és gátlástalan, ezért itt is meghírdetem a "legyél szpiker wázze" akciómat, amikor is bárki beállat dumálni s ha jóóó, írány az ambícziózus NAGY élet a pálya szélén sziporkázva....a jelszóóó ELÕÕÕREEEEE!!!!!!....
..ui: kedves versenyzõk, fogadjátok gratulációmat és részvétemet a dagonyás idõ mellé...aki elindult igazi HÍÍÍRÓÓÓÓ!!!....s pont rátok van szüksége ennek az országnak...túlélõk vagyunk mindahányan....ki itt ki ott...találkozunk vagy Csillebércen a jövõhéten...vagy Városlõdön a Balcsimarcin...vagy Bükk.
a bemondó srác stílusa kissé idegesítõ volt, de az egyik szövege nagyon tetszett. valahogy így hangzott: "ott a stílus! full face bukó. benne marad a hányás"
ezen jót röhögtem :lol1:
tök mindegy, küld:D doormano@vipmail.hu meg ha látvalaki ojat amin a 812es középtávos versenyzõ látható akkor az is érdekelene, egyszámmal nagyobb blacky-s pirosfekete mezbenEgy olyan van/lesz, amin a sípálya fele az erdõt/völgyet/hegyet fényképeztük, majd megmondod arra gondoltál-e...
Lensver, nem tudtátok volan szerintem a végén lévõ agyagos miatt idõben, szvsz a profiknak is több idõ volt mint gondolták az a szakasz, mi meg vért a tapadó vacaktól :mad:
ojan képet szeretnék látni amin rajta van a dobogókõi aszfaltszakaszról az erdõ mert az nagyon tetszett.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám