Jelentkezz be Regisztrálj
Duna Maraton -- 2006. július 2.
Írta 2006. július 03. - 20:59
Szóval egy garnitúra fékem is bánta a versenyt (bõ feles fékek voltak, és igen, azért nem fog, mert elkopott ), de jobban fáj a hátsó fogaskerék, és lehet hogy a váltóm is kapott, az a fogaskerék csere után derül ki hogy akkor is le kívánja-e néha a láncot
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. július 03. - 20:48
Nincs meg a szemüvegem? Ha nincs, akkor meg vennék egy ugyanolyat, mert a csere lencséim meg megvannak.
Írta 2006. július 03. - 17:49
Hát úgy tûnik Ádám (a szpíker) sosem ússza meg kritika nélkül... Nem akarom védeni, de én erre csak annyit mondanék, hogy szerintem ma magyarországon nincs mégegy ember, aki a következõ kitételeknek megfelelne:
-tud jó hangulatot csinálni, akár olyan szar idõben is mint a tegnapi volt
-képes rá hogy folyamatosan dumáljon, akár 24 órán keresztül megállás nélkül (lásd a 24 órás csillebérci versenyt)
-legyen szó bármilyen kategóriáról, kilóméterekrõl megismer minden élvonalbeli versenyzõt, természetesen tudja a nevüket, és tudja hogy milyen eredményeket értek el eddig (ez szerintem a minimum amit egy ilyen versennyen a szpíkernek tudnia kell, és ha hiszitek, ha nem, rajta kívül nem sokan vannak az országban, akik ennyire napra készen ismerik az élvonalbeli versenyzõket)
Persze ha valaki úgy gondolja hogy ez menne neki is, akkor lehet próbálkozni. Tavaly a Bükk maratonon is volt valaki aki úgy gondolta hogy a szpíkeri teendõket el fogja tudni látni. A verseny nem lett valami jól szervezett (sajnos), de a rossz szervezésnél csak a szpíkert kritizálták jobban. Katasztrófa volt amit mûvelt, de ahogy látom, idén már nem õ lesz... Ádámot hívták.
Szerintem ma magyarországon senki nem csinálja nála jobban. Legalábbis én nem hallottam senikt, pedig már 12 éve járok versenyekre...
félre értettél, nekem nem volt komolyabb bajom a szpíkerrel, de az én egyéni életem nem szereti a fölösleges töltelék dumát, jobban szeretem a nyers lényegre törõ információkat. tehát ne úgy értelmezz hogy szerintem nem csinálta jól, csak nekem nem tetszett.
:bananadanén oldalam:bananadan
Írta 2006. július 03. - 17:20
a bemondó srác stílusa kissé idegesítõ volt ....
Ez kicsit hasonlit a régi CC versenyek vs. mai versenyekre. A '90-es évek közepén, vége felé Szöcs Úr szervezte a CC versenyeket,(akkor maratonrol még tudomásunk se volt) szoval sokan kritizálták a munkáját, hogy rosszul csinálja stb... de nekem hiányoznak azok a versenyek.És sztem ezzel nem cask én vagyok igy.Valahogy szervezésben, meg ugy az egész rendezvény jobb volt mint mostanába. Talán azért mert nem volt minden hétvégén egy verseny, vagy nem is tudom.
Itt is az lesz majd egyszer ha már nem fog szpikerkedni,akkor jönnek rá sokan,meg azok is akik kritizálták, hogy valojában mennyire is szerették amit csinált/ahogy csinálta.
Írta 2006. július 03. - 16:43
..nemtom hány versenyen voltál, de a stílusom mindíg is idegesítõ volt...sõõõõtttt...egyenesen sértõ szokott lenni(monnyuk egy fokkal jobb mint az unalmas), de köszi...monnyuk pont ezt a beszólásomat jómagam elégtelenre értékeltem, de örülök, hogy van akinek pont az tetszik ami nekem nem....(pedig én mondtam a hülye fejembõl)....a világ ezért müxik...mivel öreg vagyok, hülye vagyok és gátlástalan, ezért itt is meghírdetem a "legyél szpiker wázze" akciómat, amikor is bárki beállat dumálni s ha jóóó, írány az ambícziózus NAGY élet a pálya szélén sziporkázva....a jelszóóó ELÕÕÕREEEEE!!!!!!....
ez volt a második próbálkozásom versenyeken, de volt szerencsém meghallgatni tevékenységedet a kona fesztiválon is. talán azért idegesítõ, mert folyamatosan beszélni kell, és ettõl néha eröltetettnek tûnik egy-egy poén.
Írta 2006. július 03. - 16:42
Írta 2006. július 03. - 16:31
te voltál a bemondó? jóvan, nekem nem volt komolyabb bajom a bemondással igaz jobban örültem volna ha csönd van:)
Hát úgy tûnik Ádám (a szpíker) sosem ússza meg kritika nélkül... Nem akarom védeni, de én erre csak annyit mondanék, hogy szerintem ma magyarországon nincs mégegy ember, aki a következõ kitételeknek megfelelne:
-tud jó hangulatot csinálni, akár olyan szar idõben is mint a tegnapi volt
-képes rá hogy folyamatosan dumáljon, akár 24 órán keresztül megállás nélkül (lásd a 24 órás csillebérci versenyt)
-legyen szó bármilyen kategóriáról, kilóméterekrõl megismer minden élvonalbeli versenyzõt, természetesen tudja a nevüket, és tudja hogy milyen eredményeket értek el eddig (ez szerintem a minimum amit egy ilyen versennyen a szpíkernek tudnia kell, és ha hiszitek, ha nem, rajta kívül nem sokan vannak az országban, akik ennyire napra készen ismerik az élvonalbeli versenyzõket)
Persze ha valaki úgy gondolja hogy ez menne neki is, akkor lehet próbálkozni. Tavaly a Bükk maratonon is volt valaki aki úgy gondolta hogy a szpíkeri teendõket el fogja tudni látni. A verseny nem lett valami jól szervezett (sajnos), de a rossz szervezésnél csak a szpíkert kritizálták jobban. Katasztrófa volt amit mûvelt, de ahogy látom, idén már nem õ lesz... Ádámot hívták.
Szerintem ma magyarországon senki nem csinálja nála jobban. Legalábbis én nem hallottam senikt, pedig már 12 éve járok versenyekre...
Írta 2006. július 03. - 16:09
Esetleg hátránya?berakod a velsõ és a kölsõ közé, és amikor belemész valami tüskébe akkor ezt vagy felnyomja vagy ebbe megáll.
Írta 2006. július 03. - 16:08
berakod a velsõ és a kölsõ közé, és amikor belemész valami tüskébe akkor ezt vagy felnyomja vagy ebbe megáll.Hogyan is müködik ez pontosan?
Írta 2006. július 03. - 16:07
Köszi Ádám!..nemtom hány versenyen voltál, de a stílusom mindíg is idegesítõ volt...sõõõõtttt...egyenesen sértõ szokott lenni(monnyuk egy fokkal jobb mint az unalmas), de köszi...monnyuk pont ezt a beszólásomat jómagam elégtelenre értékeltem, de örülök, hogy van akinek pont az tetszik ami nekem nem....(pedig én mondtam a hülye fejembõl)....a világ ezért müxik...mivel öreg vagyok, hülye vagyok és gátlástalan, ezért itt is meghírdetem a "legyél szpiker wázze" akciómat, amikor is bárki beállat dumálni s ha jóóó, írány az ambícziózus NAGY élet a pálya szélén sziporkázva....a jelszóóó ELÕÕÕREEEEE!!!!!!....
..ui: kedves versenyzõk, fogadjátok gratulációmat és részvétemet a dagonyás idõ mellé...aki elindult igazi HÍÍÍRÓÓÓÓ!!!....s pont rátok van szüksége ennek az országnak...túlélõk vagyunk mindahányan....ki itt ki ott...találkozunk vagy Csillebércen a jövõhéten...vagy Városlõdön a Balcsimarcin...vagy Bükk.
Írta 2006. július 03. - 16:07
te voltál a bemondó? jóvan, nekem nem volt komolyabb bajom a bemondással igaz jobban örültem volna ha csönd van:)..nemtom hány versenyen voltál, de a stílusom mindíg is idegesítõ volt...sõõõõtttt...egyenesen sértõ szokott lenni(monnyuk egy fokkal jobb mint az unalmas), de köszi...monnyuk pont ezt a beszólásomat jómagam elégtelenre értékeltem, de örülök, hogy van akinek pont az tetszik ami nekem nem....(pedig én mondtam a hülye fejembõl)....a világ ezért müxik...mivel öreg vagyok, hülye vagyok és gátlástalan, ezért itt is meghírdetem a "legyél szpiker wázze" akciómat, amikor is bárki beállat dumálni s ha jóóó, írány az ambícziózus NAGY élet a pálya szélén sziporkázva....a jelszóóó ELÕÕÕREEEEE!!!!!!....
..ui: kedves versenyzõk, fogadjátok gratulációmat és részvétemet a dagonyás idõ mellé...aki elindult igazi HÍÍÍRÓÓÓÓ!!!....s pont rátok van szüksége ennek az országnak...túlélõk vagyunk mindahányan....ki itt ki ott...találkozunk vagy Csillebércen a jövõhéten...vagy Városlõdön a Balcsimarcin...vagy Bükk.
Írta 2006. július 03. - 16:06
Írta 2006. július 03. - 15:45
a bemondó srác stílusa kissé idegesítõ volt, de az egyik szövege nagyon tetszett. valahogy így hangzott: "ott a stílus! full face bukó. benne marad a hányás"
ezen jót röhögtem :lol1:
..nemtom hány versenyen voltál, de a stílusom mindíg is idegesítõ volt...sõõõõtttt...egyenesen sértõ szokott lenni(monnyuk egy fokkal jobb mint az unalmas), de köszi...monnyuk pont ezt a beszólásomat jómagam elégtelenre értékeltem, de örülök, hogy van akinek pont az tetszik ami nekem nem....(pedig én mondtam a hülye fejembõl)....a világ ezért müxik...mivel öreg vagyok, hülye vagyok és gátlástalan, ezért itt is meghírdetem a "legyél szpiker wázze" akciómat, amikor is bárki beállat dumálni s ha jóóó, írány az ambícziózus NAGY élet a pálya szélén sziporkázva....a jelszóóó ELÕÕÕREEEEE!!!!!!....
Írta 2006. július 03. - 15:35
Race, no Rest!
Írta 2006. július 03. - 15:28
tök mindegy, küld:D doormano@vipmail.hu meg ha látvalaki ojat amin a 812es középtávos versenyzõ látható akkor az is érdekelene, egyszámmal nagyobb blacky-s pirosfekete mezbenEgy olyan van/lesz, amin a sípálya fele az erdõt/völgyet/hegyet fényképeztük, majd megmondod arra gondoltál-e...
Lensver, nem tudtátok volan szerintem a végén lévõ agyagos miatt idõben, szvsz a profiknak is több idõ volt mint gondolták az a szakasz, mi meg vért a tapadó vacaktól :mad:
Írta 2006. július 03. - 15:18
ojan képet szeretnék látni amin rajta van a dobogókõi aszfaltszakaszról az erdõ mert az nagyon tetszett.
Egy olyan van/lesz, amin a sípálya fele az erdõt/völgyet/hegyet fényképeztük, majd megmondod arra gondoltál-e...
Lensver, nem tudtátok volan szerintem a végén lévõ agyagos miatt idõben, szvsz a profiknak is több idõ volt mint gondolták az a szakasz, mi meg vért a tapadó vacaktól :mad:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. július 03. - 15:11
Én sajna mentem volna, de Pilisszentlászlóról elküldtek Visegrádra. 17:30-kor volt zárás és én 17:31-kor voltam ott! Kértem a srácot, hadd menjek tovább, de felirta a számomat és mondta, hogy a köv.pontról már elmentek a biztosítók, nem mehetek a pályán. Kár, pedig most szívesen végigcsináltam volna.
De hát ez a bazinagy sár azért lassított a tempón, no meg azért útközben volt néhány technikai gond is. Plussz egy srácnak is segítettem a láncszerelésben, ezután együtt mentünk és õ is bosszankodott, hogy egy percen múlik az, hogy továbbmehessünk, amikor már csak 30 kilcsire voltunk a céltól. Számításaim szerint - az addigiak alapján - pedig beértünk volna fél negyed8-8 között.
Bezzeg a Szilváson engedték a szervezõk, hogy emberek 9 óra feletti szintidõket menjenek, itt meg nem. Pedig itt jóval durvább volt a sár.
Írta 2006. július 03. - 14:00