Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki mennyi km-t tekert idáig?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
887 hozzászólás a témában

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
Jó messze lehet a melóhelyed!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Én december 3 óta mentem 1330 km-et.
És csak annyi hogy bejárok melóba meg vissza.
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
asszem a szintmelkedés és a táv aránya közelít az 1:1 -hez ;)

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Yoreggelt...

reggeli ebreszto: Alpe D'Huez Bourg D'Osiansbol -> ropke 12km 1100m szint.

piheneskeppen: duzzasztótól Les Deux Alpes -> 11km ~1300m szint

ebed utani pihenesbol felebredve Valloire-bol Col Du Galibier -> 22km 1800m szint

a helyszinek kozotti tav 60km felkocsi felbicikli tehat volt "pihenes"...de nekem epp eleg volt...

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás
.... holnap végre hétvége. Mindenkinek jó idõt és akkor mehetünk tekerni egy jót :)
Igaz én egy túrázással nyitom a hétvégémet, de vasárnap felpattanok a gépre mindenféle képp !
Még1x Mindenkinek jó hétvégét, jöhetne a Km eredmények, élménybeszámolók ! ;)

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
321 km volt a napi legtöbb, de örülök, ha meló után 25 km-re is ki tudok menni. :) De ha jönnek a hétvégék...

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás
Nem.
De mégis ujbol és ujbol kimegyünk tekerni :D

Bringáim

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Hát mikor az óra 235öt mutatott a nap végén, aboszolvával Kékest és Galyát... úgy hogy az emelkedõkön Vertich Tomika ment elõl... nem eccerû a bringás élet, na... :D

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás
Jó dolog az ha van az embernek egy KM órája. Persze e nélkül is lehet szebbnél szebb helyeken,j ó hangulatban, haverokkal egy jót tekerni. Nekem mindig is ez volt az elsõ, sosem a mennyiség. De gondolom ezzel sokan igy vagyunk. Mégis jó érzéssel tölt el egy kellemesen fárasztó tekerés után leolvasni hogy ma ... km-t mentem. Azért nem mindenki tölti a szabadidejét tekeréssel, de mi elmondhatjuk hogy ennyivel is többek vagyunk !
Mindekinek továbbra is csak jó idõt !

Bringáim

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Az ÉLET hosszútávon igazságot szolgáltat.

Ez nagyon is igaz. A szomorú csak az, hogy lehet, mi nem érjük meg! Vagy ne legyek önzõ? ;)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Egyébként én is ismerek olyan embert, (pl.Zed), aki egyáltalán nem mér távolságot. Azt mondja - minek?

Télleg nem. 5 bringából csak egyen van erre alkalmas szerkezet, a rosszkantri biciglin, mivel azt használom a legtöbbet. Az is inkább a szervízintervallumok miatt volt fent, de most, hogy berohloffosítottam lehet, hogy számûzöm. Ellenben tavasszal bótolok az országútira egy Cateye Astrale-t, mert arról valahogy hiányzik. És ott továbbra is segíthet a szervízintervallumok szem elõtt tartásában (lánccserékre gondolok). Astrale, mert azon van pedálfordulat.

A sütis hasonlat tényleg találó. Nem az számít, hogy mennyit tekersz, hanem az, hogy hogyan. Munkába járás? Túra? Edzés? Nem mindegy.
Ausztria, Kenguruk földje!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
2 nap franciaorszag az eszaki " vogez" hegysegben kegyetlen 85% trailes, köves szakaszok + 1 nap feketeerdö szinten trail = 160km 5500 mag. meter.
2 elgörbült fektarcsan kivül minden remek volt, meg az 5 fok + esö + szel is.

Ha valakit erdekel en itt elek. Az orient expres rendszeresen jar Budapest-Parizs között es itt is megall nalunk.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Másik: kezdek arra jutni már magam is, hogy tán kilóméter óra sem kell nekem.

Az edzõgépemen nekem sincs... Minek?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Csatlakozom az elõttem szólóhoz!
Az élmény: a vasárnapi tekerés - sár ide vagy oda - nekem kellemes kikapcsolódás volt egy zsúfolt hét után.
Másik: kezdek arra jutni már magam is, hogy tán kilóméter óra sem kell nekem. Hiszen úgy is csak magamhoz mérem magam. Ha meg haverokkal tekerünk, akkor meg mindenki egyforma távot nyom. Szóval...?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ja, még egy dolog. Szoktam mondani, hogy egy évben többet megyek bicajjal, mint kocsival. Ez nagyjából igaz is (már ami a szabadidõmben történik). Kövessétek a példát ti puhány, de egyébként baromi agresszív, nem utolsó sorban környezetpusztító autósok. Ti is elpusztultok majd levegõ nélkül, nem csak mi. He-he-he. Ba**hatod a BMW-det, Mercidet.
Az ÉLET hosszútávon igazságot szolgáltat.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Errõl egy dolog jut eszembe (nem az amire ön gondol). Nem az fontos, hogy az ember hány éves. A megtett km is egy dolog, kinek milyen élményt adott a dolog. Persze, a rendszeres bicajozás magával hozza, hogy évi ... km összejön. Ez másodlagos. De közben érezzük jól magunkat, ne szenvedésként érezzük át az egészet.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
a lényeg, hogy jólérezted magad ;)

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
sziasztok.
én még kiscsibe vagyok.
április 26-án vettem a bringám, azóta kb (nem tom, néha elfelejtettem magammal vinni a kilométer órát) 2000km-ert tekertem, vegyes terepen, de fõleg aszfalton, bár ezért szégyenlem is magam. No de hajszolom!
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 hozzászólás

Ma sikerült megdöntenem eddigi rekordomat a 150km-t egyhuzmba.A cél 200km volt és hát sikerült!!! Ragyogó idöben nyomtam végig némi aszfalt,de nagyrészt gáton.Békéscsaba-Szarvas útvonalon a Körös-parton.100-tól 180-ig majd meghaltam,de a végén még jópár km-t birtam volna ha közben nem esteledik be...Sajnos visszafelé elég erös volt a szembeszél,de kibirtam ezt is.Nagyon élveztem az idei utolsó nagy "túrámat"
üdv.

Gratu!

Nekem a Gázló az idén. 136,6km és 2000 szint. Némi aszfalt és nem technikás terep, azért egy kevés mászás is. Másnap délelõtt még elég zombi voltam.
a második p néma!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

most kb. 17 000 km-nél járok idén

Na de most teasüti, vagy egy egész dobostorta? ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)