Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki mennyi km-t tekert idáig?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
887 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mer' mennyi kellett volna hozzá?
Lusta vagy, tudod? ;)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Meki! Húzzál bele! Többet kéne járni a Gödöllõi homokozókba! :D

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Jeee! Holnap meglesz az idei 5000.km!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
140 nyeregben töltött óra az idén.

(csak azért ilyen kevés, mert nagyon gyorsan mentem ám! :P)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

Aszthiszem tul tettem magamon. Heti 4 alkalomal tekertem (5-6 hetig) napi 60-70 km es olyan 1000-1300 meter mag./ nap.
A het vegen elmulot az esemeny amire trenigeztem es anyira vagyok, hogy ejeleken sehonyan sem birok elaludni es meg etvagyam sem nincs.
Ma tekerten 5 napos szünet utan es sehogyan sem birok energiat öszzeszedni magambol.
Olvastam mar dolgokat, hogy az akut 3 hetig kell tölteni.:chin:
Most a bringam is leromlot es rezervanak egy Scott Scale 30 kaptam http://www.bikerstre...ottRacing_1.htm. Hat mos szünetelni nem lehet..........

Idezem es egyben modositom magam (merhogy ugysem birok aludni) a turak 4 hetesek (esö is volt közbe) es volt köztük 30 km is.

Az idö is volt emlitve. Az elejevel egy 55 km es 1100m turara 3:45 h kellet.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

hát nekem alpok csak gyalog volt de az fajin :P Chamonix- Mountbanc cca 70Km 3400m szintkülönbség

És azt hogy szedted össze? Csak mert még a királytraverz útvonal (amit a mászók 3%-a tud végignyomni mellesleg, annyira durva) sincs annyi. És a szint sem stimmel, hamár itt tartunk. :) (feltételezve, hogy felmentél a csúcsra - de pl a 3-hegy vonalon 5500 szint is megvan...és a táv 35 km, a klasszik meg ennél is rövidebb)

Egyébként genya topicromboló megjegyzést teszek. Szerintetek nem lenne értelme, mondjuk tekert idõt mondani? Nekem speciel sokkal többet modnana, mint a táv. Idén én pl eddig 425 órát edzettem/versenyeztem.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Aszthiszem tul tettem magamon. Heti 4 alkalomal tekertem (5-6 hetig) napi 60-70 km es olyan 1000-1300 meter mag./ nap.
A het vegen elmulot az esemeny amire trenigeztem es anyira vagyok, hogy ejeleken sehonyan sem birok elaludni es meg etvagyam sem nincs.
Ma tekerten 5 napos szünet utan es sehogyan sem birok energiat öszzeszedni magambol.
Olvastam mar dolgokat, hogy az akut 3 hetig kell tölteni.:chin:
Most a bringam is leromlot es rezervanak egy Scott Scale 30 kaptam http://www.bikerstre...ottRacing_1.htm. Hat mos szünetelni nem lehet..........

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
hát nekem alpok csak gyalog volt de az fajin :P Chamonix- Mountbanc cca 70Km 3400m szintkülönbség

Sajnos még nem tudok anyit tekerni amenyit lehetne bizonyos elkötelezettségek miatt de azért gyorsan tekertem 1 hét alatt 240km t úgy hogyüsszesen 3x tudtam L mennibringázni :P

Pápppá

Pápppá

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
5 napja van kilóméterórám, azóta 289 km.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ha így nézzük akkor úgy 40.e. km-t már bizton letudtam. (egy ideig naplóztam meg ilyesmi, mára a "mennyi" nem mérvadó számomra)

Proff

Proff

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Sziasztok!

Jó a kérdés... :-)

Idén összesen 1721,02 km, 12 488 m szint (plusz még kb. 400-500 méter abból az idõbõl, amikor még a régi órával mentem).

A legjobb évben 6500 km volt, annak kétharmada aszfalt (országútival), harmada hegy (monti), akkor volt olyan hét, amelyiken 400 km fölött tekertem. A leghosszabb összefüggõ út 128 km, országútival. Eddig kb. 30 ezer kilométernél lehetek.

Prof

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Egyszer remélem én is kijutok valahova a hegyek közé!
Persze sokkal de sokkal lájtosabb formában!
Ilyen teljesítményhez nekem új tüdö, láb stb. kellene!:)

Ne izgulj, csak bízz Magadban és legyél hû az elhatározásodhoz. Menni fog!
Egyébként, hogy ki mennyit tekert, majdnem mindegy, mivel mindenkinek elõször saját magával kell megkûzdenie. Meg kell ismernie a saját korlátait. Így lehet hogy valakinek egy 15 km-es tekerés is kihívás lesz és remegõ térdekkel száll le a gépérõl utána. Én 21 éve tekerek rendszeresen. Akkor ruszki "verseny" kecskével kezdtem, de már azzal is jártunk túrázni. Ma versenyre - itthon és külhonban is - hétvégi terepezések, tereptúrák, vagy csak simán túrázni. Minden évben lenyomunk két három hetes sátras túrákat, 25-30 kg cuccal.
Mérjük még a távokat, de talán csak a megszokás miatt. Míg korábban az volt cél hogy eljussunk egyik pontból a másikba, ma már az élmények, az új helyek megismerése a fontosabb. Így az idei Tátra túrán volt napi 58 km és napi 190 is. DE az élmény, a saját magunk öröme az kárpótolt mindenért.
Légy reális, tûzz ki magadelé elérhetõ célokat. Mindig egy kicsit többet, de ne légy telhetetlen. A sikerélmény mindig elõbbre visz! :cool:

Ki a szabadba és tekerjetek sokat!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

UTóbbi két héten 1729 km-t az Alpokban 30622m szintemelkedéssel :-)

http://www.gyorgyiga...k_osszefogl.php

Idén most járok 5000 körül, de már sztem 1000-nél nem fogok többet tekerni, sõt....

Gratula!

Tetszik a honlap! Eszméletlen, hogy milyen helyeken jártatok!:clap:
Egyszer remélem én is kijutok valahova a hegyek közé!
Persze sokkal de sokkal lájtosabb formában!
Ilyen teljesítményhez nekem új tüdö, láb stb. kellene!:)

Még 1x :clap:

Üdv

Cseya

Cseya

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Augusztus hónapban 1179 km, ebben az évben eddig 6217 km és 34679 m szint.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
elkélne ide egy moderátor...
UNKNOWN, szeráf, használjátok már a kiba... módosít gombot, egymás után percenként három hozzászólás...

Don Vito

Don Vito

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
13 800 km (görgö+monti+országút)

gabriel1976

gabriel1976

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
UTóbbi két héten 1729 km-t az Alpokban 30622m szintemelkedéssel :-)

http://www.gyorgyiga...k_osszefogl.php

Idén most járok 5000 körül, de már sztem 1000-nél nem fogok többet tekerni, sõt....

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
2600....:(
Hétvége megint kilõve mert bedöglött a stucnim.....:(

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Idén eddig 2700km körül járok. Elég kevés...

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
milliót

én mentem aludni reggel kelek melóba jó éjjt mindenkinek
ja meg gépezni is szeretnék egy picit :-)