Jelentkezz be Regisztrálj
Nyereg, ülés, sámli, fotel etc....
Írta 2010. április 26. - 09:48
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 26. - 09:20
Írta 2010. április 26. - 08:35
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2010. április 26. - 08:35
Írta 2010. április 26. - 08:20
A kérdés egyszerû:
mit csináltok, ha tör a nyereg. Egy egész napos túra után gyanítom ez természetes és ilyenkor már a betétes bringás naci sem használ. Mit lehet ilyenkor tenni?
Írta 2010. április 21. - 08:24
Köszi a válaszokat! Akkor ezek szerint leginkább próba-cseresznye alapon
közelíthetek a témához! Na jó. Szerintem most megpróbálom az Indie XC-t.
Valahogy az volt a legszinpatikusabb még a kérdezgetésem elõtt. Ill. ha esetleg
nem jönne be a dolog, akkor remélem Tamoo-t fogja érdekelni még egy akciós
darab!
Üdv,
lordborr
Írta 2010. április 20. - 18:50
Sziasztok!
Nyeregvásárlás elõtt állok, ezért összegyûjtöttem egy szép kis csokorra-valót
azok közül, amik elsõ ránézésre elnyerték tetszésemet. Azonban nem tudok a
végleges döntés felé közelíteni, ezért ki szeretném kérni szakértõi véleményeteket,
hátha sikerül szûkíteni a kört! A felhasználás jellegét tekintve leginkább XC. Fontos
lenne, hogy hosszú túrákon is kényelmes legyen, ne rontsa a bringázás örömét a
ez mind szép és és jó . csak a nyereggel az a baj hogy ami jó nekem az lehet már nam annyira jó a Józsinak de még tûrhetõ, viszont lehet Neked meg kínpad. és fordítva is igaz lehet. mondjuk specik azért jók szoktak lenni (bár az arielt emlékeim szerint puncihoz tervezték) szal tán azokból probálkozz. vagy olcsó wtb-k esetleg.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. április 20. - 18:45
Írta 2010. április 20. - 18:25
Nyeregvásárlás elõtt állok, ezért összegyûjtöttem egy szép kis csokorra-valót
azok közül, amik elsõ ránézésre elnyerték tetszésemet. Azonban nem tudok a
végleges döntés felé közelíteni, ezért ki szeretném kérni szakértõi véleményeteket,
hátha sikerül szûkíteni a kört! A felhasználás jellegét tekintve leginkább XC. Fontos
lenne, hogy hosszú túrákon is kényelmes legyen, ne rontsa a bringázás örömét a
sajgó ülep nyomasztó érzete!
Specialized ARIEL - Ker
Specialized BG2 SPORT - Ker
BBB ANATOMICDESIGN NYEREG - Bringa Butik Web
BBB ANATOMICDESIGN NYEREG (FEKETE) - Bringa Butik Web
SPECIALIZED INDIE XC SPORT NYEREG - Bringa Butik Web
Segítségeteket elõre is köszönöm,
lordborr
Hm... ezek se tûnnek épen rossznak:
BBB SMOOTHDENSITY NYEREG (F
BBB SUPREMEBASE NYEREG - Bringa Butik Web
Írta 2010. április 14. - 19:51
nekem is volt egy Toupe 130 sl-m. ELTÖRT
igaz, hogy x2s versenyen,de megadta magát.persze ez országúti nyereg. azóta phenom. sl a montin sima az országútin. tökéletesek
akkor jól emlékeztem, hogy a "Tupi" miért is inkább országúti nyereg... és a Phenomok ezekszerint beváltak?
Írta 2010. április 14. - 19:40
A Phenom meg országúti és MTB nyereg, ahogy az rajta is van a termék kísérõlapján.
ez igaz...
akkor jól emlékeztem, hogy a Toupe nem véletlenül országúti nyeregnek van kitalálva...és a Phenomok akkor ezekszerint bírják a gyûrõdést? és beváltak?
ha megkérdezhetem mennyiért vetted?
mindkettõt eléggé kedvezményesen vettem az sl volt 20 körül a másik meg 10-12 között,már nem emlékszem.
a toupe egyébként tényleg nagyon kényelmes,de...
a phenomokat sokat kellett állítgatni,de megérte. mivel a széle nem nagyon hajlik ezért egy idõ után ott nyomhat. viszont ahogy megtalálod a megfelelõ szöget,magasságot,stb mintha lebegnél...persze egy jó nadrággal...simán tudok outon tekerni rajta 5-6 órát. ott nem sokszor állsz ki.
Írta 2010. április 14. - 19:23
Írta 2010. április 14. - 19:09
igaz, hogy x2s versenyen,de megadta magát.persze ez országúti nyereg. azóta phenom. sl a montin sima az országútin. tökéletesek
akkor jól emlékeztem, hogy a Toupe nem véletlenül országúti nyeregnek van kitalálva...és a Phenomok akkor ezekszerint bírják a gyûrõdést? és beváltak?
ha megkérdezhetem mennyiért vetted?
Írta 2010. április 14. - 16:59
Speci Toupe 143 király Géles bár elsõ látásra nagyon kemény, azonban a szélei rugóznak ha ráül az ember és így már nagyon kényelmes.
Írta 2010. április 14. - 16:48
Normál állapotban: az ülõfelület hibátlan, az alsó szélénél, ahol ráhajlik a keretre a bûr, ott van az egyik oldalon kis kopás, a sínek egyenesek, csak kopott rajtuk a festek.
"Fentrõl" nézve nem látszik rajta semmi probléma..
?
azt neztem, hogy az új 29e korul van ebike-on.. és fehér/pirosban nem is lehet itthon kapni...
Köszi,
B.
Írta 2010. április 12. - 17:34
Írta 2010. április 12. - 16:46
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. április 12. - 09:40
De vajon MTB-re is jó? (strapabíróság, kényelem nem országúti pozícióban is?)
szerintem Zeezoolt montim használja
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. április 12. - 09:31
Osztom! (Pont a Tiéd volt is nálam kölcsön egy hétre Köszi!) Az eddigi legjobb, amit próbáltam, talán 140 km-t mentem vele legtöbbet, és nem volt rossz. Azóta a bevásárlólistán van, bár ebbõl még kipróbálnám a 130-ast meg a nem-gélest is, csak az összehasonlítás kedvéért.
De vajon MTB-re is jó? (strapabíróság, kényelem nem országúti pozícióban is?)