lehet, hogy sokba kerul a flite 22k-ert, de ha mar az idot meg az energiat raszanod, hogy keresgelsz, akkor ne egy ilyen hulladeknal alljal mar meg, hogy nyero...
RAUH-Welt
B E G R I F F
én épp ilyen nyerget hajtok fel a városban:
WTB Rocket Race
ez 4k körül van (+/- 500) - elvileg (mert ebike-on pl 8k
Hanem kockáztatsz tök mással. Ezek a genyanagy túranyergek azt hiszed, valamit is garantálnak?Innetõl hasonlóakkal nem kockáztatok
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
én épp ilyen nyerget hajtok fel a városban:
WTB Rocket Race
http://www.pricepoin..._270 WTBVR6.jpg
ez 4k körül van (+/- 500) - elvileg (mert ebike-on pl 8k
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Az SLR-XC az eddigi legjobb nyergem.
Egy percig sem volt kényelmetlen.
Szerintem kényelmetlen, pont a zseléssége miatt. Nekem az edzõgépen ez van, s nem jobb, mint az SLR, sõt, hamarabb elfárad rajta a hátsóm. Potenciazavart viszont egyik sem okoz.fizik nisene CP jó lenne, de nem fogadtam cölibátust, és utódokat is szeretnék - ezért cseréltem, elõzõ nyergem is.
fizik nisene CP jó lenne, de nem fogadtam cölibátust, és utódokat is szeretnék - ezért cseréltem, elõzõ nyergem is.
Egy ideig merevvillával mentem, de vettem telót mert az mondták, hogy leszárad a kezem! :mybad:fizik nisene CP jó lenne, de nem fogadtam cölibátust, és utódokat is szeretnék - ezért cseréltem, elõzõ nyergem is.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F