A Ritchey egy kiváló nyereg. Már a másodikat (Pro) nyûvöm CC-re, AM-re. Megfelelõ hosszúságú, keménységû. Nekem bevált.ezek a nagyonlapos slr és társai nyergek 180g körüli tömegben inkább csak versenyzésre alkalmasak, vagy ha azért szeretek túrázgatni is, akkor felejtsem el?
Illetve van valakinek tapasztalata a Ritchey Vector Groove nyergekrõl?
Jelentkezz be Regisztrálj
Nyereg, ülés, sámli, fotel etc....
Posted 2006. April 02. - 20:31
Posted 2006. April 02. - 09:03
(sima nadrág, naponta 2x8km)
nincs vele ilyenkor se probléma, szerintem nyugodtan lehet használni túrázáshoz is
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. April 01. - 21:12
Illetve van valakinek tapasztalata a Ritchey Vector Groove nyergekrõl?
Posted 2006. March 31. - 20:45
Õk gyártják: http://www.velosaddles.com/
188 g
Ti rails, leather cover
Nekem és egyik haveromnak is nagyon bejött ez a nyereg! Ahhoz képest, hogy mennyibe kerül (7000-8000Ft) nagyon kényelmes. A közepén kivágás van a prosztatádnak és nagyon jól besüpped a nyereg közepe, ha rácsüccsensz. Én csak ajánlani tudom mindenkinek! Lassan egy éve használom.
Nekem is ilyen van. Én egy nagyon olcsó "zselés" nyereg után ültem át rá. Az elsõ pár km kész szenvedés volt, most már nincs vele bajom...
Mások elmondása szerint az esések nagyon hamar leamortizálják...
Posted 2006. March 31. - 20:39
Tud valaki véleményt, az Acor titánsines nyeregrõl, mondani?
Elõre is köszi!
Õk gyártják: http://www.velosaddles.com/
188 g
Ti rails, leather cover
Nekem és egyik haveromnak is nagyon bejött ez a nyereg! Ahhoz képest, hogy mennyibe kerül (7000-8000Ft) nagyon kényelmes. A közepén kivágás van a prosztatádnak és nagyon jól besüpped a nyereg közepe, ha rácsüccsensz. Én csak ajánlani tudom mindenkinek! Lassan egy éve használom.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. March 31. - 14:17
Ezt: http://www.sellesanm...cts/skn_pro.asp
200 g pille könnyû. Unisex.
Mivel kemény nem tudja nyomni a kényes testrészt. (meg van rajta Ott egy szolid bemélyedés is plusszban) Ezért amióta megvan nincs gondom. A keménységet meg megszokja az ülõcsont.
És ennek a típusnak frankón rugózik a 2 pálcája a fura szárnyas kialakítás miatt. Szerintem ez a fontos. Kemény uakkor rugalmas. Nem ráz szét.
És ahhoz képest, hogy titánium pálcás "csak" 16 ezer. De én hozzájutottam egy vidéki boltban 14 ezerért.
Ja és a megszokott 13 cm helyett ez 15 cm széles, ezért csajoknak még jobb.
De mindenkinek másmilyen a popója...
Posted 2006. March 31. - 13:55
Helló mindenki!
A nyeregvásárlás az egyik legkényesebb kérdés....Tudtok mondani pár típust, ami nektek bevált hosszabb távon? Fõleg xc-re használva?
Lányok! Nektek melyik a favorit?
Tanácsokat elfogadok...nyeregvásárlás terén! Ti mi alapján választottatok?
Monti, én már több helyen is (egy pár sorral följebb is) ajánlottam lányoknak azt a nyerget, ami nekem is van (Selle Italia Lady trans am). Rengeteg nyerget próbáltam már azelõtt, mind férfi volt persze. Amióta megvan a mostani nõi nyergem, azóta azt mondom, hogy csak nõit fogok venni, mert valóban a mi vonalainkhoz alakították ki. Ha utána ráülök egy férfi nyeregre, rögtön érzem, h nem jó helyen nyom. Persze a nõi nyergek között is van ilyen is olyan is, attól függõen, hogy mire akarod használni (nyilván nem terekkingrõl beszélünk). Ez egy könnyebb darab, amikor vettem, jól szétnéztem a piacon (persze külföldön, itthon nincs piac ezen a téren) és ez volt a legkönnyebb, amit találtam. Fórumokat is néztem, hogy mit írnak róla. Volt még egy másik márka, aminek volt titánpálcás változata, de sehol sem találtam hozzá súlyadatot, így maradtam ennél.
Posted 2006. March 31. - 12:19
A nyeregvásárlás az egyik legkényesebb kérdés....Tudtok mondani pár típust, ami nektek bevált hosszabb távon? Fõleg xc-re használva?
Lányok! Nektek melyik a favorit?
Tanácsokat elfogadok...nyeregvásárlás terén! Ti mi alapján választottatok?
Posted 2006. March 18. - 10:15
Más: kérdés: speckó BG Avatar-al van vmi gyakorlati tapasztalata vkinek? Richie! megvetted? teccik, bevált, ajánlod?
Posted 2006. March 17. - 17:21
Phõnök nemtom miért van, de gondolj arra amikor a bõr elázik....hmmm!
Megfogja a gatyádat, durva-kemény lesz, berepedezik, aztán nem csúszik jól a bicós gatyón.
Kellene a francnak bõrnyereg már bocsánat.
A normális, normálisan kezelt bõr nem tesz ilyet. Sokkal tovább fogja bírni, mint vmi szintetikus akármi. Ha kapsz egy szép darabot, nekem adhatod.
Edit: Na, nem is vagyok egyedül a véleményemmel.
Posted 2006. March 17. - 17:17
Posted 2006. March 17. - 08:20
Elõre is köszi!
Posted 2006. March 16. - 22:34
Nekem is ezer éve folyik a nyálam egy Selle Italia Storika után - csak az a baj, hogy 30 ropiba kerül (már azokban az orságokban, ahol árulják, ugye...)
Posted 2006. March 16. - 22:22
Megfogja a gatyádat, durva-kemény lesz, berepedezik, aztán nem csúszik jól a bicós gatyón.
Kellene a francnak bõrnyereg már bocsánat.
Posted 2006. March 16. - 22:08
Miért van az, hogy bõrnyerget csak 1800Ft ért (indiai fos) vagy 10000000000 ért (Brooks) lehet kapni? Miért nincs valami köztes megoldás ugy 5-10e Ft-ért? Amugy vennék bõrnyerget cruiseromra...
Posted 2006. March 16. - 13:31
Pár hete vettem egy San Marco SKN Pro nyerget. Nagggyon király!:peace:
Bár igaz én lány volnék, nemtom a fiúknak hogy esik az ülés.
Annyit elmondhatok, hogy a korábbi 4 ezer Ft-os szintén San Marco nyereggel össze sem lehet hasonlítani, szóval én már megbántam, amiért évekig ezen spóroltam.
Posted 2006. March 08. - 23:58
Posted 2006. March 08. - 23:18
less meg egy demo-t vagy speci ugrálósgépet, azokon van elvileg.
csinálok képet:
(de amúgy ez van a kisbringámon is)
http://dolog.uw.hu/demo-1.jpg
http://dolog.uw.hu/demo2.jpg
Posted 2006. March 08. - 23:16
Hol lehet megnézni, mert a hét elején futottam egy kört, és akkor sehol se találtam meg? Csak kíváncsi vagyok, venni nem áll szándékomba, mert már érkezik egy SDG.Specialized Demo nyereg, már kapható a nevét adó bringa nélkül is, nagyon kényelmes, erõs, és iszonyat könnyû is.. ha valaki most gondolkodik rendes nyergen, akkor nosza!