véleményem szerint nincs olyan jó, mint anno az sst-k volt (sima sst csak kevlárboritásos a széle) de még igy is nagyon jó.
nekem amugy a sima flite is bejön.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A marketing nagy úr, de mindenkit nem lehet átverni.Érdemes-e Speci body geometry nyerget venni vagy ez lesz a huszonnyolcadik ülés amiben megint csalódok sok pénzért? Van valakinek tapasztalata vele?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Tényleg! SKN-rõl meg Röfit, köszi.Az Aspide-rõl kérdezd Somát! Szerintem a Lookin nem titánsínes.
Az Aspide-rõl kérdezd Somát! Szerintem a Lookin nem titánsínes.Láttam neten akciósan 16000 ért Aspide nyerget, majd elválik hogy ez vagy SKN lesz.Mindkettõ tetszik és szépek is.Bár gondolom SKN kényelmesebb ,akkor inkább ez lenne.
Bukott és elhajolt a Lookin nyergében a Ti pálca 1 centit.Próbáltuk visszahajlítani de sehogy sem ment, beraktuk egy vasány lába alá és öten próbáltuk visszanyomni nem még ez is kevés volt meg se mozdult.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A félreértések elkerülése miatt a nyereg nem az enyém!Cruxos: hogy tudtad így megformálni etz a szerencsétlen nyerget? Ekkora "középerõd van? :-)
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Tudnátok mondani nekem 10 és 20e közötti Ti sínes nyergetket?Már erõsen csereérett a 450g-os WTB nyergem.Idáig az SKN Pro val szemezgettem, de WTB Rocket Team Ti vagy a WCS sem lehet rossz. Egyéb lehetõségek?
B+ 14900 FtTudnátok mondani nekem 10 és 20e közötti Ti sínes nyergetket?Már erõsen csereérett a 450g-os WTB nyergem.Idáig az SKN Pro val szemezgettem, de WTB Rocket Team Ti vagy a WCS sem lehet rossz. Egyéb lehetõségek?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]