Ha már pörög a topic jövök kérdezni
Szal amim most van az B+ Contour Gel Xsenium, idáig szeressük, amit nem szeretünk benne hogy picit nyikorog néha mert 1×-2× nem túl finoman kaptam fel a bringát a nyeregnél is fogva (szerintem legalábbis ettöl). Bár másik ismi aki szintén ezt használja ott teljesen jó.
Másik hogy a kettõs rezgéscsilalpító rendszer már nem annyira fontos, mert nem merevseggû gépen lesz, szal a rugó/elasztomer elhagyható.
Prosztatavédõ és zselé/hab/szivacsszeûség még feltétel természetesen és a kényelem az elsõdleges, szal nem ilyen 20 dekás lapokra gondolok nyereg alatt. AM/Maraton felhasználás, 5K max keret. Jah, olyan burkolat legyen rajta ami víz(sár) álló...
BikePositive Comfort (2,5K)
Leírás: Ergonómikus tervezésû MTB hobby kerékpáros nyereg. Vastagabb poliuretán habszerkezeténél fogva nagyobb komfortot nyújt, SideGuard mûanyag védõburkolat elöl-hátul,Fulcrum rugózási rendszer, Double Density héjszerkezet, O-zone technológia.
Sín: Acél Tömeg: 410g
B+ Contour Gel Xsenium (4,5K)
Leírás: Magas minõségi kategóriás treking, és city kerékpárokra szánt comfort nyereg, ergonomikus felületkialakítás, kettõs rezgéscsillapító rendszer: géltöltéses ülõfelület, valamint elasztomeres rezgéscsillapítás a legnagyobb terhelési pontokon, Royal Vakuum System gyártási technológia, amely biztosítja a magas minõséget. (pálcán mérõrésszel, szeressük...)
+1
BBB BSD-04/05 Anatomic Race (7K )
Leírás: • Komfortos formatervezés.• Anatómikus nyílás kialakítás.• Szuperkönnyû szivaccsal.• Könnyû CrMo szatén pálcák mérõrésszel.• Kevlár betét a tartósságért.• Matt fekete koptatók az oldalvédelemért.
Weight: 268 grams.
Sztetek? Vagy egyéb alternatívák?
Egyébként a szivacs a BBB-be/B+ idõvel nem fog... szal nem fogom kiülni? Mert akkor csak zseléseket nézek...