Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Indította
Dig
, 2006. április 07. 20:12
Írta 2006. május 13. - 16:40
gratula minden szülinaposnak és újdonsült apukának
megvan a legifjabb kelly's klubos tagunk?
ma láttam kelliz honfitársunkat Dkeszin..
megvan a legifjabb kelly's klubos tagunk?
ma láttam kelliz honfitársunkat Dkeszin..
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 13. - 12:54
Ha lenne konkrét utiterv az elejére akkor feltettem vna...
Kboy: 10:40kor a szokott helyen!
Kboy: 10:40kor a szokott helyen!
Írta 2006. május 13. - 12:44
Ne légy ilyen szigorú!:scared:változtatni kellene a vasárnapi túrák kitûzésének idõpontján: még mindíg nem tiszta hova megyünk mikor stb szerintem szerdára fix dolgot kellene kitûzni és nem kavarni ezzel azzal akinek meg nem tetszik az útvonal az nem jön és a következõ vasárnapi útvonalat már õ szerkeszti mert így tényleg sok embert elriasztunk
Én mondjuk megelégednék azzal, ha péntek este tudnám a vasárnapit. Vagy mondjuk szombat nem túl késõ este.
www.montalk.net :matrix:
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 13. - 12:39
kmax: ha te a hhh-n keresztül jössz és csobánka környékén csatlakozol hozzánk és végig jössz a túrán, akkor gratulálok! felesleges kerülõ + szint... és már voltunk. Ha ki akarod készíteni magad akkor ott a szombati nap, ahogy mások is csinálják... Ajánlom a weblapot! Indulás mindig fixen fent van és ha van fix útvonal akkor az is...
...még az elõbbihet. Megnéztem a km órát és dst-12,3 km avs-12,3 time-0:59:38
...még az elõbbihet. Megnéztem a km órát és dst-12,3 km avs-12,3 time-0:59:38
Írta 2006. május 13. - 12:31
változtatni kellene a vasárnapi túrák kitûzésének idõpontján: még mindíg nem tiszta hova megyünk mikor stb szerintem szerdára fix dolgot kellene kitûzni és nem kavarni ezzel azzal akinek meg nem tetszik az útvonal az nem jön és a következõ vasárnapi útvonalat már õ szerkeszti mert így tényleg sok embert elriasztunk
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban.
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 13. - 12:24
Megjöttem a fekete tekerésrõl!
Én voltam az elsõ aki odaért és még az egyik szervezõ is csak 30perc késéssel jött. A hivatalos indulásra már voltunk páran, de azt is tolták égy felessel h had jöjjenek még páran...
Tv2 esti híradóban sztem benne leszek én is a háttérben.
...most meg készülõdök az esküvõre...
Holnap lesz vmi túra a margit szigetrõl gödölõre rendõri felvezetéssel, ha vkit érdekel nézzen utána!!
Én voltam az elsõ aki odaért és még az egyik szervezõ is csak 30perc késéssel jött. A hivatalos indulásra már voltunk páran, de azt is tolták égy felessel h had jöjjenek még páran...
Tv2 esti híradóban sztem benne leszek én is a háttérben.
...most meg készülõdök az esküvõre...
Holnap lesz vmi túra a margit szigetrõl gödölõre rendõri felvezetéssel, ha vkit érdekel nézzen utána!!
Írta 2006. május 13. - 11:48
Boldog szülinapot elmerfudd!
Nagy nagy hurrá a babához pinknek!
Nagy nagy hurrá a babához pinknek!
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban.
Írta 2006. május 13. - 11:18
Írta 2006. május 13. - 10:06
nohát, szervusztok, tegnap már nagyon nem is volt erõm írni, úgyhogy hiánypótlás következik: Sebestyénnek hívják (ebbõl lehet következtetni a nemére... ), 54cm, 3750g, és minden simán ment, nekem legalábbis, 3-kor ballagtunk be a kórházba (kmax-szal nem sokkal elõtte értekeztünk), a fényképezõgép szerint 8:51 a pontos idõ, de ezt most ellenõrzöm...Szóval most nem kell gondolkodnom (amúgy sem), hogy mivel töltsem az idõmet!
Köszi a gratokat!
8:55...a képen kb. 10 perces...
majd ha lesz kis idõm, természetesen a honlapon, kiemelt helyen
Köszi a gratokat!
8:55...a képen kb. 10 perces...
majd ha lesz kis idõm, természetesen a honlapon, kiemelt helyen
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. május 13. - 09:19
Köszönöm mindenkinek, nagyon jól esik.
Én is gratulálok a babához!!!!
Elmer a fudd
Én is gratulálok a babához!!!!
Elmer a fudd
Ne vezess,tekerj!!!!!
Írta 2006. május 13. - 09:15
Hú, micsoda ünnepdömping van itt.
Gratulálok mindenkinek! Elmerfudd anyukájának, Pink feleségének, és persze a szülinaposoknak is.
Pink a képbõl nem derül ki, hogy kislány, kisfiú, mi a neve, mekkora, meg ilyesmi.
De nagyon édes.
Gratulálok mindenkinek! Elmerfudd anyukájának, Pink feleségének, és persze a szülinaposoknak is.
Pink a képbõl nem derül ki, hogy kislány, kisfiú, mi a neve, mekkora, meg ilyesmi.
De nagyon édes.
Írta 2006. május 13. - 08:52
Gratula minden szülinaposnak és újdonsült apának.:clap:
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 13. - 08:41
Gratulálok!!!
...de jó h tegnap nem mentünk túrázni!
majd raycoon segít felszerelni a gyerekülést a kelly's-re!
...de jó h tegnap nem mentünk túrázni!
majd raycoon segít felszerelni a gyerekülést a kelly's-re!
Írta 2006. május 13. - 08:18
Boldog Születésnapot elmerfudd!!:clap:
Pink nektek meg óriási grat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:impra:
Pink nektek meg óriási grat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:impra:
Írta 2006. május 13. - 06:48
Indulás Vácról vmerre. Úgy kb. a második fele a fix. Köves-mezõrõl kéken fel Hegyes-tetõre, onnan tovább a kéken Nagymarosra. Innen a sárgán/sárga + jelzésen át Zebegénybe, majd a Duna parti kerékpárúton vissza Vácra.jó köszi, autóval elviszem a bicót addig.
börzsönyt merre nyomtátok (ill. merre tervezett a szívatás)
Írta 2006. május 13. - 01:15
igen, csatlakozom a születésnapi gratulációhoz! Boldog elmerfuddot!
:beer:
:beer:
most már elég volt ebbõl
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. május 13. - 01:10
most már elég volt ebbõl
most már elég volt ebbõl
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 13. - 01:03
Írta 2006. május 12. - 23:00
Szerintem nem, idáig csak Erdélyben sikerült forinttal fizetnem, illetve Muraszombatnál egy kedves fagyis lánynak.
Írta 2006. május 12. - 22:57
Sztem tudsz ott is váltani meg Esztergomban is, mivel a határ közelében van. És OTP automatából is tudsz kivenni Párkány sétálóutcáján. EUR 1,00 a költsége.Hmm, érdekesen hangzik,ezt érdemes lesz megnézni.
Valaki nem tudja, hogy Szlovákiában (Párkányban) elfogadnak-e forintot, mert most ugrott be hogy nincs egy szál koronám se...