A hullámzásokat nem számítva ez 1050m szint, szumma kb egy százas. Pont olan mértékben tartalmazott terepet és aszfaltos szakaszokat, ahogyan azt a klubtagok szeretik
Buddha: Erika üdvözölve-e lett?
Ja, a meteurológusok most már végképp bekaphatják.
vendég_avus_*
Szombaton jártam arra. Charonékat "idegenvezettem" egy 85 km-es duplaszurdok túrán 1500 szinttel. Bár helyesebb lenne a "kísértem" kifejezés, hiányos erõnlétembõl adódóan:) . (Lefelé azért ott voltam skacok...:lol1: ) 70 km-nél volt is egy csúnya holtpontom, ami esésben csúcsosodott ki... Alsókarból murvakiszedés otthon, medence és váll zúzódás, lila tenyér és sajgó kulccsont. De azért jó volt!!! A nap tûzött ezerrel, a böglyök rajzottak és a kaja is jó volt a nap végén a Tamás panzióban, bár kissé sokat vártunk rá. (Az odvaskõi sörözést nem is említem...) Remélem, nekik is bejött.
Na ma én is mentem egy jót az ismerõsökkel---õk is kellysesek(2005-Phanatic+Visage)
Útvonal: Most még csak a legfontosabbak késöbb részletek...
Pápa-Bakonybél-Kõris-hegy 709 m---sajna elfelejtettem mi:)-késõbb
Végsebesség 58 km/h. Összesen 82 km.
Lánctéma: WD-40.
szerintem azt lánckenésre oil helyett ne használdLánctéma: WD-40.
Próbálj ki egy Duna rövidtávot! Meglátod milyen (egyébként van benne minden), és utána lehet vállalni nagyobb falatokat is.
Indulás Vácról vmerre. Úgy kb. a második fele a fix. Köves-mezõrõl kéken fel Hegyes-tetõre, onnan tovább a kéken Nagymarosra. Innen a sárgán/sárga + jelzésen át Zebegénybe, majd a Duna parti kerékpárúton vissza Vácra.
Szia!Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy ti milyen anyagot használtok a lánc és a bowdenek kenéséhez? Valami spéci lánczsírt ami bevált esetleg? Mûszerolajat használhatok lánc kenéséhez?!
ahhoz nem kell bicaj...és évek sem nagyon:)"Igazából annyi célom van, hogy 15-20 év múlva majd a fiamnak azért meg tudjam mutatni dombon felfelé is, hogy az apja nem egy fröccsbajnok trotty."
Addigra még simán lehetsz,leszel trotty
A fene, így aztán már tényleg..Köszi, és bocs, hogy most akkor letaszítottuk a lányodat a trónról...ez mellékhatás...
Valamikor korábban nem törted meg a térdedet?
Köszi, és bocs, hogy most akkor letaszítottuk a lányodat a trónról...ez mellékhatás...A fene igazad van..
De azért az "igazi" Kelly's-esek között még én vagyok, nem?
Vagy Pink pont Kelly's-re cserélt? Hmm..
Pink: gratula a kis pasihoz!
Sajnos valami nagy gáz van a térdemmel.. Ma kint voltam a Margitszigeten, mert a lányom is arra sétáltatta a párom.. Mire kiértem, terhelés nélkül szét esett a térdem.. De egy nagyon érdekes dolgot vettem észre megint. Ha erõbõl megtekerem, akkor 30 felett nem fáj annyira.. Ki érti ezt...
A fene igazad van..raycoon: a kislányod mától nem a legifjabb klubtag. Így jártál
vendég_avus_*