Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
vendég_avus_*
Írta 2006. május 14. - 21:19
A hullámzásokat nem számítva ez 1050m szint, szumma kb egy százas. Pont olan mértékben tartalmazott terepet és aszfaltos szakaszokat, ahogyan azt a klubtagok szeretik .
Buddha: Erika üdvözölve-e lett?
Ja, a meteurológusok most már végképp bekaphatják.
Írta 2006. május 14. - 21:15
Szombaton jártam arra. Charonékat "idegenvezettem" egy 85 km-es duplaszurdok túrán 1500 szinttel. Bár helyesebb lenne a "kísértem" kifejezés, hiányos erõnlétembõl adódóan:) . (Lefelé azért ott voltam skacok...:lol1: ) 70 km-nél volt is egy csúnya holtpontom, ami esésben csúcsosodott ki... Alsókarból murvakiszedés otthon, medence és váll zúzódás, lila tenyér és sajgó kulccsont. De azért jó volt!!! A nap tûzött ezerrel, a böglyök rajzottak és a kaja is jó volt a nap végén a Tamás panzióban, bár kissé sokat vártunk rá. (Az odvaskõi sörözést nem is említem...) Remélem, nekik is bejött.
BAkonybél elött nem tudod véletlenül, hogy hogy hivják azt azt a szerpentines részt?
Ha tudnád akkor kb. szerinted mennyi volt Kõris-heggyel együtt a szint???
Írta 2006. május 14. - 20:24
Na ma én is mentem egy jót az ismerõsökkel---õk is kellysesek(2005-Phanatic+Visage)
Útvonal: Most még csak a legfontosabbak késöbb részletek...
Pápa-Bakonybél-Kõris-hegy 709 m---sajna elfelejtettem mi:)-késõbb
Végsebesség 58 km/h. Összesen 82 km.
Lánctéma: WD-40.
Írta 2006. május 14. - 20:15
szerintem azt lánckenésre oil helyett ne használdLánctéma: WD-40.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. május 14. - 20:05
Útvonal: Most még csak a legfontosabbak késöbb részletek...
Pápa-Bakonybél-Kõris-hegy 709 m---sajna elfelejtettem mi:)-késõbb
Végsebesség 58 km/h. Összesen 82 km.
Lánctéma: WD-40.
Írta 2006. május 14. - 16:41
Próbálj ki egy Duna rövidtávot! Meglátod milyen (egyébként van benne minden), és utána lehet vállalni nagyobb falatokat is.
Dunamaraton, akit érdekel:
http://www.sportakti...duna/terkep.jpg
szintek:
hobby:
http://www.sportakti.../hobbyszint.jpg
elit:
http://www.sportakti...a/elitszint.jpg
sport (ezt a középtávot javasolta VV):
http://www.sportakti.../sportszint.jpg
Írta 2006. május 14. - 12:39
Indulás Vácról vmerre. Úgy kb. a második fele a fix. Köves-mezõrõl kéken fel Hegyes-tetõre, onnan tovább a kéken Nagymarosra. Innen a sárgán/sárga + jelzésen át Zebegénybe, majd a Duna parti kerékpárúton vissza Vácra.
elnézve a térképen a szintvonalakat ez tényleg kemény lesz
Írta 2006. május 14. - 10:20
Szia!Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy ti milyen anyagot használtok a lánc és a bowdenek kenéséhez? Valami spéci lánczsírt ami bevált esetleg? Mûszerolajat használhatok lánc kenéséhez?!
Én a lánc tisztitásához brigeciolt ,a kenéshez pedig TF2 lánc sprayt használok(nekem ez bevált)Valaki a mûszerolajra esküszik én spec. nem szeretem
Írta 2006. május 14. - 09:53
Arra lennék kíváncsi, hogy ti milyen anyagot használtok a lánc és a bowdenek kenéséhez? Valami spéci lánczsírt ami bevált esetleg? Mûszerolajat használhatok lánc kenéséhez?!
Írta 2006. május 14. - 09:39
Írta 2006. május 13. - 23:36
ahhoz nem kell bicaj...és évek sem nagyon:)"Igazából annyi célom van, hogy 15-20 év múlva majd a fiamnak azért meg tudjam mutatni dombon felfelé is, hogy az apja nem egy fröccsbajnok trotty."
Addigra még simán lehetsz ,leszel trotty
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. május 13. - 23:22
Addigra még simán lehetsz ,leszel trotty
Írta 2006. május 13. - 23:05
raycoon: még jó, hogy legalább te gondolkodsz...
szerinted nekünk, így, vén fejjel annyira kell erõlködnünk? Én sem fogok már soha ob-t nyerni, nekem is kapott (éppen a bicaj) a térdem, gyerekkorom óta nem volt izomlázam (vagyis én sem tudom kihajtani magam). Igazából annyi célom van, hogy 15-20 év múlva majd a fiamnak azért meg tudjam mutatni dombon felfelé is, hogy az apja nem egy fröccsbajnok trotty...
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. május 13. - 22:52
A fene, így aztán már tényleg.. Õõ, most jutott eszembe, ha már trónról van szó, akkor a te csemetéd lett a király, de az enyém a kiránynõ.. Ebben kiegyezünk?Köszi, és bocs, hogy most akkor letaszítottuk a lányodat a trónról...ez mellékhatás...
Valamikor korábban nem törted meg a térdedet?
Elvileg semmilyen sérülésem nem volt. Ízületi is összesen a talpam és egy nagylábujjam környékén volt.. Régen edzésen nem szerette az forgó-oldalsó rúgásokat, de akkor sem a rúgó lábbal volt a gond, hanem a tartó láb a csavaró mozgásokat nem szerette.. Lehet, hogy ez annak a folyománya..
A legszarabb az egészben, hogy soha nem jutok el az izomzatom teljesítõ képességének a határáig, mert hamarabb beadja a kulcsot a térdem.. Így nem fejlõdök és sajnos hosszabb túrára sem tudok elmenni...
Írta 2006. május 13. - 22:43
Írta 2006. május 13. - 22:38
Írta 2006. május 13. - 22:23
Köszi, és bocs, hogy most akkor letaszítottuk a lányodat a trónról...ez mellékhatás...A fene igazad van.. De azért az "igazi" Kelly's-esek között még én vagyok, nem? Vagy Pink pont Kelly's-re cserélt? Hmm..
Pink: gratula a kis pasihoz!
Sajnos valami nagy gáz van a térdemmel.. Ma kint voltam a Margitszigeten, mert a lányom is arra sétáltatta a párom.. Mire kiértem, terhelés nélkül szét esett a térdem.. De egy nagyon érdekes dolgot vettem észre megint. Ha erõbõl megtekerem, akkor 30 felett nem fáj annyira.. Ki érti ezt...
Valamikor korábban nem törted meg a térdedet?
ez meg a gép:
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. május 13. - 22:20
Írta 2006. május 13. - 22:19
A fene igazad van.. De azért az "igazi" Kelly's-esek között még én vagyok, nem? Vagy Pink pont Kelly's-re cserélt? Hmm..raycoon: a kislányod mától nem a legifjabb klubtag. Így jártál
Pink: gratula a kis pasihoz!
Rainman: segítenék, de még én sem tartok a gyerekülésnél.. Találkoztam Galad barátunkkal és épp vele volt a kb egy éves kislánya. Nagyon édes volt. Nna, szóval kb 1 hónapja van õ is csak biciklin, szóval, ha õ nem erõltette, akkor lehet, hogy én sem fogom..
De tény, hogy ha hasonló lesz Pink-nél a menetrend, akkor is én leszek korábban szerelõ állapotban..
Sajnos valami nagy gáz van a térdemmel.. Ma kint voltam a Margitszigeten, mert a lányom is arra sétáltatta a párom.. Mire kiértem, terhelés nélkül szét esett a térdem.. De egy nagyon érdekes dolgot vettem észre megint. Ha erõbõl megtekerem, akkor 30 felett nem fáj annyira.. Ki érti ezt...
vendég_avus_*
Írta 2006. május 13. - 22:15
(Kboy: szar pályát kaptam az aoe-ben aztn kiléptem )