Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. május 15. - 14:21
Írta 2006. május 15. - 14:09
Sajna nem tudom, de amint 25 fõlé megyek vele az elsõ kerék felõl érdekes "puttyogás" jön. Aztán a bal pedál ad ki eddig nem hallott hangokat.
A szervíz csak péntekre tud fogadni!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Lehet hogy meg kéne tanulnom szerelni+karbantartani!
De én csak használni szeretem.........
Nekem az elsõ agyment tönkre...
De garis csere volt.
Írta 2006. május 15. - 14:01
Nekem az elsõ keremkemben a prizma kattogott, mert nem feszítették a küllõk eléggé, kijebb húztem és megszûnt...
Írta 2006. május 15. - 13:55
Sajna nem tudom, de amint 25 fõlé megyek vele az elsõ kerék felõl érdekes "puttyogás" jön. Aztán a bal pedál ad ki eddig nem hallott hangokat.Mi baja van szegény kétéltûnek???
A szervíz csak péntekre tud fogadni!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Lehet hogy meg kéne tanulnom szerelni+karbantartani!
De én csak használni szeretem.........
Írta 2006. május 15. - 13:16
Köszi a tippeket.
Remélem minnél hamarabb behozom a lemaradásomat.(ha van).hihi
Szombati lightra mindenképpen mennék, ha meglesz tartva.
Bár hazafelé a bicom érdekes dolgokat produkált.
Mi baja van szegény kétéltûnek???
Írta 2006. május 15. - 12:31
Szia, rám gondoltál kép ügyben????Nagyon jó volt a tegnapi túra, nagyon élveztem a zúzós lefeléket, a dagonyázást, a mászásokat, mindent!!
Mondjuk nekem pap rét volt a kegyelemdöfés... ott elvéreztem... ez a 9 km-es szakasz jelentette a holtpontot.. utána magamhoz tértem és még egy tök jót tekertem hazáig!! állat volt az biztos...!
Laci a képeim linkje: bassz.. már letöröltem azt a 150 megát... de én azt már fel nem töltöm... kiírom majd cdre és valahogy átadom, összefutunk valahol... oksa?
Írta 2006. május 15. - 12:25
Mondjuk nekem pap rét volt a kegyelemdöfés... ott elvéreztem... ez a 9 km-es szakasz jelentette a holtpontot.. utána magamhoz tértem és még egy tök jót tekertem hazáig!! állat volt az biztos...!
Laci a képeim linkje: bassz.. már letöröltem azt a 150 megát... de én azt már fel nem töltöm... kiírom majd cdre és valahogy átadom, összefutunk valahol... oksa?
Írta 2006. május 15. - 11:14
Köszi a tippeket.Volt, aki idõhiány miatt, volt aki kifáradás miatt fordult vissza Dobogókõrõl, aztán volt aki egy kicsi terepes részt kihagyott, de mindenki túlélte. Szerintem elsõ körben próbáld ki a szombati túrá(ka)t, de privátban is próbálkozhatsz a Várral, a Nap-heggyel (ott van a vár mögött), majd ha ezek mennek, a Gellérttel. Ha a Gellért simán megvan, akkor már érdemes eljönnöd a nagyobb túrákra, legfeljebb valahol lecsatlakozol.
Sõt, azt is játszhatod, hogy nekifutsz a János-hegynek. Lehet hogy elsõre több megállással sem tudod megmászni, de ez nem baj. Jegyezd meg, hogy melyik keresztutcánál fingasz ki elõször, majd 3 nap múlva menj neki még egyszer, és mindenképpen juss legalább egy utcányival magasabbra az elõzõnél.
Remélem minnél hamarabb behozom a lemaradásomat.(ha van).hihi
Szombati lightra mindenképpen mennék, ha meglesz tartva.
Bár hazafelé a bicom érdekes dolgokat produkált.
vendég_avus_*
Írta 2006. május 15. - 10:45
Volt, aki idõhiány miatt, volt aki kifáradás miatt fordult vissza Dobogókõrõl, aztán volt aki egy kicsi terepes részt kihagyott, de mindenki túlélte. Szerintem elsõ körben próbáld ki a szombati túrá(ka)t, de privátban is próbálkozhatsz a Várral, a Nap-heggyel (ott van a vár mögött), majd ha ezek mennek, a Gellérttel. Ha a Gellért simán megvan, akkor már érdemes eljönnöd a nagyobb túrákra, legfeljebb valahol lecsatlakozol.Jobb hogy nem mentem végig, mert a leirásból itélve lemaradtam volna mint a borravaló.
De majd gyurok, és .......!!!!!!
Hogy birtátok????
Sõt, azt is játszhatod, hogy nekifutsz a János-hegynek. Lehet hogy elsõre több megállással sem tudod megmászni, de ez nem baj. Jegyezd meg, hogy melyik keresztutcánál fingasz ki elõször, majd 3 nap múlva menj neki még egyszer, és mindenképpen juss legalább egy utcányival magasabbra az elõzõnél.
Írta 2006. május 15. - 10:26
Na még élek... Életem leghosszabb és legdurvább túrája volt! Ennyit még sosem másztam sztem, de az fix h 109-et még síkon sem mentem egy nap.
Fekete tekerés:
http://forum.bikemag...ed=1#post440785
Holnap 6kor a közlekedési múzeum elõtt tali! Remélem nem lesz izomlázam és el tudok menni!!
Jobb hogy nem mentem végig, mert a leirásból itélve lemaradtam volna mint a borravaló.
De majd gyurok, és .......!!!!!!
Hogy birtátok????
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 15. - 09:14
Este 6kor mindenki a kelly's-ével guruljon a közlekedési múzeum elé a ligetbe! Jó móka lesz!
Írta 2006. május 15. - 07:34
Azért remélem hamar kipihened a hétvége fáradalmait!
Jó lenne, ha sikerülne erre a hétvégére összehozni a találkozó útvonal-bejárását, mert a következõ hétvégén nem leszek Vp-ben, utána pedig már a találkozó hétvégéje következik. Mondjuk megoldható lenne hétközben valamelyik délután is, de nekem az igazi az lenne, ha most szombaton tudnánk találkozni. Átbeszélhetnénk mindent, letekerhetnénk a távot, s legalább a többieknek is idõben adhatnánk infókat. Mit szólsz hozzá? Hogy érsz rá?
vendég_avus_*
Írta 2006. május 14. - 22:19
Írta 2006. május 14. - 22:16
Én Gyõr-Moson-Sopron megyei vagyok csak szerettük volna megnézni azt a gyönyörû kõris-hegyi kilátót:)
Írta 2006. május 14. - 22:11
kela 14!
Te is Vp megyei vagy?! Ismerõsöm majd minden héten mennek a kõris hegyre Zircrõl. Szombaton Hárskútra tekertek, holnapra pedig Zirc-Pápa van betervezve.
Én Gyõr-Moson-Sopron megyei vagyok csak szerettük volna megnézni azt a gyönyörû kõris-hegyi kilátót:)
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 14. - 21:58
Fekete tekerés:
http://forum.bikemag...ed=1#post440785
Holnap 6kor a közlekedési múzeum elõtt tali! Remélem nem lesz izomlázam és el tudok menni!!
Írta 2006. május 14. - 21:56
Te is Vp megyei vagy?! Ismerõsöm majd minden héten mennek a kõris hegyre Zircrõl. Szombaton Hárskútra tekertek, holnapra pedig Zirc-Pápa van betervezve.
Írta 2006. május 14. - 21:47
Olyasmi, hogy Farkasgyepü?
Írta 2006. május 14. - 21:36
Sajna nem tudom, melyik részre gondolsz. De a "Tech/Pulzusmérõk és..." topicba most tette be Hozé az említett túra poláros szintrajzát. Az útvonal: Bbél Tamás panzió - erd.gazd út Szépalmáig - Hódos szurdok - Vinye - Cuha szurdok - Porva Csesznek vm. - Porva - Szépalma - Kõris - Rézbükki út - Odvaskõ (ez van 55 km-nél) - Királykapu - Bbél. A szintekbõl vonj le 20 métert, mert Hozé elfelejtett nullázni!
Avus: Hogyne! Elsõ dolgom volt!
Olyasmi, hogy Farkasgyepü?
Írta 2006. május 14. - 21:29
Avus: Hogyne! Elsõ dolgom volt!
BAkonybél elött nem tudod véletlenül, hogy hogy hivják azt azt a szerpentines részt?
Ha tudnád akkor kb. szerinted mennyi volt Kõris-heggyel együtt a szint???