Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 12. - 22:55
Az írjon aki jön!
vendég_avus_*
Írta 2006. május 12. - 22:42
Valaki nem tudja, hogy Szlovákiában (Párkányban) elfogadnak-e forintot, mert most ugrott be hogy nincs egy szál koronám se...
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 12. - 22:34
Írta 2006. május 12. - 22:33
Az útvonal Visegrád-Visegrád, lenyomjuk a középtávot indulástól érkezésig.
Elviekben meg tudom oldani, hogy elvigyünk autóval, ha körülményes számodra az eljutás Visegrádra.
Augusztusban lesz egy kemény börzsönyi túra, de az még odébb van.
jó köszi, autóval elviszem a bicót addig.
börzsönyt merre nyomtátok (ill. merre tervezett a szívatás)
Írta 2006. május 12. - 21:46
Az útvonal Visegrád-Visegrád, lenyomjuk a középtávot indulástól érkezésig.VV a máj. 20-i túra tervezett útvonala? az érdekelne leginkább hogy hol fogunk végezni, mivel az indulás Visegrádról menne.
börzsönybe nem megyünk skacok? nem kötelezõ aszfaltozni vácig, megy oda vonat is.. aztán rövid aszfalt bevezetõ után indul a terepezés...kinek tetszik?
Elviekben meg tudom oldani, hogy elvigyünk autóval, ha körülményes számodra az eljutás Visegrádra.
Augusztusban lesz egy kemény börzsönyi túra, de az még odébb van.
vendég_avus_*
Írta 2006. május 12. - 21:40
Vagy vegyél ilyen dörzsanyagtartalmú kéztisztítót, az szépen leviszi az olajat. Amúgy a 2.4 kg monoblokkal nem is olyan vészes, a Magnus 19.5-ös méretben 1.9 kiló, a Salamander 2.2, és ezek azért 100-130 körüli gépek, szóval azért már nem a gagyi kategória.ááááá megküzzdöttünk eredmény: lejött tanulság: szerelés után ne üj le gépelni mert moshatod le a billentyûzetet:D
2,4 kg a régi vázam monoblockkal hát sújos db
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 12. - 21:35
Írta 2006. május 12. - 21:33
2,4 kg a régi vázam monoblockkal hát sújos db
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 12. - 21:32
Most kicsit kész vagyok a holnapi esküvõ miatt de ha lehiggadok írok bõvebben ha érdekel vkit h mi volt kint. Ja meg hétfõ este lehet h megyek ki és ki kéne menni többen kelly's-el és kicsit bemutatkozni h mit tudunk, meg kicsit villogni...
hétfõ este 6kor a közlekedési múzeum elõtt, de még visszatérünk rá....
Írta 2006. május 12. - 21:31
A hátsó fogaskerekek közül az eggyik nálam is furcsa hangot ad ki, ha ráváltok. Lehet hogy az lesz, de ez igy nem kerek-szerintem.olyan nincs hogy valami kattog kotyog és azt mondja rá egy normális bicó szervízes hogy majd összeáll. egy összerakott bicó megy mint álom és csöndes.
akkor valami gebasz lehet, vidd másik helyre is. több szem többet lát.
ami nekem néha kattan: a shimano gyártotta hátsó fogaskeréksor. ez akkor van amikor pl megállok egy emelkedõn majd újra elindulok. ritkán de kattan.
a monoblokkom meg kotyogott de megcsinálták.
ennyi más nem történt
Bár nem értek hozzá.
Sajna volt egy álombringám, de olyan sokat adtak érte, hogy eladtam.
Már bánom.
Írta 2006. május 12. - 21:13
anno próbáltam nagy Q faktorú DH gépet, akkor shite volt vele a síkon tekerés, de nemtom h ahhoz képest ezek hol lehetnek
Írta 2006. május 12. - 21:10
Nem tudom, rossz érzésem van.
Egy hónapos, de kattog+kotyog néha.
A szervizben azt mondták majd összeáll.
Lehet hogy paranoiás vagyok, d eaz elõzõ bicom jobban egyben volt!!!
Kela:A telonál meg a hátsó keréknél.
Sajna abszolut nem értek hozzá.
olyan nincs hogy valami kattog kotyog és azt mondja rá egy normális bicó szervízes hogy majd összeáll. egy összerakott bicó megy mint álom és csöndes.
akkor valami gebasz lehet, vidd másik helyre is. több szem többet lát.
ami nekem néha kattan: a shimano gyártotta hátsó fogaskeréksor. ez akkor van amikor pl megállok egy emelkedõn majd újra elindulok. ritkán de kattan.
a monoblokkom meg kotyogott de megcsinálták.
ennyi más nem történt
Írta 2006. május 12. - 21:09
A merevsegrol annyit, hogy az alivio es a firex lofax ehhez kepest. Lehet, hogy a sulyom miatt van (csak nem van annyi? ) ero miatt amivel tekerek, de en erzem, hogy ez meg sem mozdul. Ha kiallok, ha nekifekszek, barmit teszek ez nem mozdul. A korabbiak siman hajlongtak erezhetoen.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. május 12. - 21:08
hát merevbeli különbséget nem vettem észre de kicsit terpesztve hajtassz az biztos
Tényleg kérdezni is akartam, hogy lehet-e valami különbséget észrevenni szerintetek a mostani salamanderem hajtõmûve ill. egy Hollowtech 2-es LX
között?
a súlyon kívül...
Írta 2006. május 12. - 21:00
Ééééértem... Azok a népek, akiknek az LX van, de használtak korábban hagyományos hajtómûvet is, meg tudnák mondani, h mennyivel szélesebb az új?
Csak mert asszonyka lassan lesz kerót, amin ilyen integrált cuccos van (Altrix) de lehet, azt otthagynánk, mert itthon figyel pár ISIS tengely és hajtómû, a merevségbeli különbséget meg úgysem veszi észre.
hát merevbeli különbséget nem vettem észre de kicsit terpesztve hajtassz az biztos
Írta 2006. május 12. - 20:58
Csak mert asszonyka lassan lesz kerót, amin ilyen integrált cuccos van (Altrix) de lehet, azt otthagynánk, mert itthon figyel pár ISIS tengely és hajtómû, a merevségbeli különbséget meg úgysem veszi észre.
Mentségemre legyen mondva, anno tényleg volt olyan Giant gép, amin 9.0-ás cucc is figyelt a noname hulladék négyszöges kar mellett...
Írta 2006. május 12. - 20:55
Heyhó, merre lax? Holnap sokfelé megyegetek, ha útba esel, mindkettõt be tudom dobni.
kösz már nem kell
elugrottam avushoz (brrr az a környék már néztem hogy mikor...:ax: ) és elhozta mami kell
kala: :lol1: méghogy nem jól - e lx integrált van a kellysemen. a hajtókarlehuzó stb a régi bringám szétkapásához kell single speed lessz a lelkem
vendég_avus_*
Írta 2006. május 12. - 20:54
Az Imagine LX-hajtómûves, a szerszámok a kettes számú bringához kellettek. Egyébként a Magnustól lefelé (sõt a Maguc is asszem) négyszögtengelyes, de nem kell hozzá csõkulcs.Azt hittem, a csõkulcs a hajtómûcsavarhoz kell neki, gondoltam is magamban, h azért nem szerelhetik túl jó karokkal a kellyseket, ha ilyen kell még hozzájuk (pl. a giantnál elfordultak hasonló, fura alkatrészösszeállítások )
Írta 2006. május 12. - 20:45
Írta 2006. május 12. - 20:30
Nem tudom, rossz érzésem van.
Egy hónapos, de kattog+kotyog néha.
A szervizben azt mondták majd összeáll.
Lehet hogy paranoiás vagyok, d eaz elõzõ bicom jobban egyben volt!!!
És honnan hallod a kotyogást???
Mer 1 elsõ kerékagyat nekem is kellett cserélni...