Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Posted 2006. May 28. - 11:17
Egy pár napra kitettem a lábam és most azt sem tudom mi van itt :icon_eek:
Bikertigger!
Ilyen régi havas képet! Itt egy pár szerdai:
http://img.tar.hu/vo.../22302087.jpg#3
http://img.tar.hu/vo.../22349091.jpg#3
Posted 2006. May 28. - 00:59
A Kelly's mint márkanév tõletek teljesen függetlenül létezik. Pont.
vendég_rainman_*
Posted 2006. May 28. - 00:41
...fantasztikus h mennyit szórakoztok velünk! Mi vagyunk megsértõdve meg mi vagyunk gyerekesek, (meg még sorolhatnámmiket katptam/tunk..)?
Posted 2006. May 28. - 00:33
vendég_avus_*
Posted 2006. May 28. - 00:22
Akkor maradjon, elfér.Kedves Rainman!
Egy-egy topik zárását legfeljebb a topiknyitó kérheti indokolt esetben.
Ilyet itt most nem látok, így marad nyitva.
üdv
vendég_rainman_*
Posted 2006. May 28. - 00:21
Posted 2006. May 28. - 00:20
Egy-egy topik zárását legfeljebb a topiknyitó kérheti indokolt esetben.
Ilyet itt most nem látok, így marad nyitva.
üdv
Posted 2006. May 27. - 23:56
Yeeeeaaaahhhh!!!Külön szeretném megkérni Bikertiggert mindennyiunk nevében hogy regisztráljon ott is és fórumozzon velük tovább és jöjjön velünk túrázni!
Tigger: Nagyon szeretnénk ha fórumoznál velünk!
vendég_rainman_*
Posted 2006. May 27. - 23:50
Elkészült és sokan már használjuk is az új fórumunkat! Kérünk minden kelly's-est hogy regisztráljon és írjon ezek után ott!
Külön szeretném megkérni Bikertiggert mindennyiunk nevében hogy regisztráljon ott is és fórumozzon velük tovább és jöjjön velünk túrázni!
Tigger: Nagyon szeretnénk ha fórumoznál velünk!
Az új fórum a klubb oldalán keresztül érhetõ el, és a gyorsabb elérésért csináljoatok könyvjelzõt neki a böngészõben ahogy gondolom ezzel a fórummal is tettétek...
Új fórum: http://kellysklub.uw.hu/
Kedves moderátorok!
Az aktív kelly's klubb fórumosok már regisztráltak nálunk és az itteni kelly's-es topikokat nem fogják használni, de másokat valószínüleg igen. Kérek vkit hogy zárja be ezzel a hsz-szel bezárólag a topikokat, hogy ne legyen kavarodás, illetve azok akik tõlünk várnának tanácsot azoknak tudjunk segítenk!
Posted 2006. May 27. - 23:20
gondolom ott is vannak erdõgazdasági utak....ha nem is aszfaltos, a sotteres is jó amig nincs 25 centi hóHja, emlekzsem ra.
Csak nalam telen a rendszeresseg hibadzana Sotetben nem megyek kerekezni.
De pentek-szombat-vasarnap vegul is belefer 1-1 kor.
Fel a Mecsekre, aztan johet az orultkodes. Igaz kene ilyen szep szeles utakat talalni, mint ami a kepen van, ott talan nem tornem ki a nyakam.
Arra emlekszem, hogy egyszer voltam fent hoban, de nem csinaltam rendszert belole.
De meggondolando, hogy nem lenne tul jo elveszitenei a nagy nehezen osszeszedett kondit telen es visszahizni egy kissebb meretu balna sulyara.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. May 27. - 23:17
ezt má linkeltem egyszer
szóval télen is....
Hja, emlekzsem ra.
Csak nalam telen a rendszeresseg hibadzana Sotetben nem megyek kerekezni.
De pentek-szombat-vasarnap vegul is belefer 1-1 kor.
Fel a Mecsekre, aztan johet az orultkodes. Igaz kene ilyen szep szeles utakat talalni, mint ami a kepen van, ott talan nem tornem ki a nyakam.
Arra emlekszem, hogy egyszer voltam fent hoban, de nem csinaltam rendszert belole.
De meggondolando, hogy nem lenne tul jo elveszitenei a nagy nehezen osszeszedett kondit telen es visszahizni egy kissebb meretu balna sulyara.
Posted 2006. May 27. - 23:11
szóval télen is....
Posted 2006. May 27. - 23:10
ez így van.....ha van némi monotonia tûrésed akkor télre görgõ, ha nincs /nekem pl nincs/ akkor jó kis téli ruha......
Nincs!
Szobakerekpart 2 alkalom utan abbahagytam a mechanikus futopad is csak 3 alkalomra tudodtt lekotni, szerintem a gorgozes is valami hasonlo eredmennyel zarulna.
Persze hangsulyozom en csak azert kezdtem el tekni, hogy kicsit egeszsegesebben eljek es ez az egyetlen egy olyan sport amit egyedul is tudok csinalni es szeretek is.
Es Ti igazai nagy "kerekparorultek" egesz evben nyomjatok?
Mondjuk nekem a tel kiesik, mert 4-kor marsotet van mikor vegzek a cegnel, max a hetvegen tudnek tekerni egyet-egyet.
Posted 2006. May 27. - 23:08
én is azt tervezem, hogy - most elõször - nem állok le télre.ez így van.....ha van némi monotonia tûrésed akkor télre görgõ, ha nincs /nekem pl nincs/ akkor jó kis téli ruha......
Posted 2006. May 27. - 23:03
ez így van.....ha van némi monotonia tûrésed akkor télre görgõ, ha nincs /nekem pl nincs/ akkor jó kis téli ruha......Koszonom, ez igazan jol esik! Ezt sem mondtak meg, hogy tanulni lehet tolem
Remelem a kitartasom nem csak idoleges, egy biztos, most mar kezdem elvezni is.
Jol eso erzes, hogy olyan utakon tudok elmenni, ahol regen tudtam, de most nem is felteteleztem, hogy van erom hozza, ez nagy loketet tud adni. Persze a nyugdijas tempo meg adott, de azert talan majd abban is fejlodk.
En igazandibol az oszi, teli visszaesetol felek kicsit. Hideget nem kamazom igazan.
Lehet egy jo termo ruha segitene a kerdesen.
Posted 2006. May 27. - 22:57
Zino! Szeretem, hogy mindig ennyit mesélsz az élményeidrõl, én csak örülök neki, ha szómenésed van, és örülök a jó tapasztalataidnak, és csak ámulok a lelkességeden meg kitartásodon. Tõled (is) lehet tanulni! Hajrá!
Koszonom, ez igazan jol esik! Ezt sem mondtak meg, hogy tanulni lehet tolem
Remelem a kitartasom nem csak idoleges, egy biztos, most mar kezdem elvezni is.
Jol eso erzes, hogy olyan utakon tudok elmenni, ahol regen tudtam, de most nem is felteteleztem, hogy van erom hozza, ez nagy loketet tud adni. Persze a nyugdijas tempo meg adott, de azert talan majd abban is fejlodk.
En igazandibol az oszi, teli visszaesetol felek kicsit. Hideget nem kamazom igazan.
Lehet egy jo termo ruha segitene a kerdesen.
Posted 2006. May 27. - 22:57
Nekem igen. Annyit elárulok, hogy húsból van.Bingo
Es a stifolder, az megvan?
Posted 2006. May 27. - 22:52
Posted 2006. May 27. - 21:37
Kicsit szomenesem volt, sorry ...
Udv.
Zino
Üdv prsophya, tetszik a biciklid!
Zino! Szeretem, hogy mindig ennyit mesélsz az élményeidrõl, én csak örülök neki, ha szómenésed van, és örülök a jó tapasztalataidnak, és csak ámulok a lelkességeden meg kitartásodon. Tõled (is) lehet tanulni! Hajrá!
Posted 2006. May 27. - 21:33
Lemaradt egy vigyori a link végérõl...