Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
vendég_avus_*
Írta 2006. május 20. - 21:22
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 20. - 21:20
Abban biztos voltam h avus nem éri be egy 40km-es sík túrával és felmegy a HHH-ra és h Kboy vele tart!
Írta 2006. május 20. - 21:20
Ahogy a profilomhoz feltolott foto is elarulja, csatlakoztam a klubhoz es megvettem a mar hon ahitott biciklit
Madman 2005-os verziojat tudhatom most mar magamenek.
Gratula a bicohoz.Jó választás volt.
Írta 2006. május 20. - 20:50
Koszi!
Meg jo par szaz kilometert le kene nyomnom, hogy Veletek el merjek menni es akkor is valoszinuleg hatraltatnalak csak Titeket
Egy biztos, cel, hogy rendszeressen hajtsam a gepet es ledobjak ugy 15 kilot.
Szerencsere itt a Mecsek, ugyhogy lehetosgem van boven.
Sajnos BP messze van, de van vonat es meg az is lehet egy turara benevezek majd en is Veletek.
Te még könnyû helyzetben vagy ott a Mecsek...
Én meg a bazinagy síkság közepén vonatozhatok 2 órát ha hegyet akarok látni:(:rocketman
Írta 2006. május 20. - 20:10
Azt hagyd ott . Egyébként üdv a klubban, rainman majd felvesz. Bringázz, aztán ha már jobban megy gyere túrázni.
Koszi!
Meg jo par szaz kilometert le kene nyomnom, hogy Veletek el merjek menni es akkor is valoszinuleg hatraltatnalak csak Titeket
Egy biztos, cel, hogy rendszeressen hajtsam a gepet es ledobjak ugy 15 kilot.
Szerencsere itt a Mecsek, ugyhogy lehetosgem van boven.
Sajnos BP messze van, de van vonat es meg az is lehet egy turara benevezek majd en is Veletek.
vendég_avus_*
Írta 2006. május 20. - 19:43
Azt hagyd ott . Egyébként üdv a klubban, rainman majd felvesz. Bringázz, aztán ha már jobban megy gyere túrázni.Egy hulye kerdes merult fel bennem
Adtak egy tepozaras gyongyvaszon biszíbaszt ami feltetlezhetoen a lanctol vedi meg a vazat. Ezt ugye illik fent hagyni? Vagy csak a szallitas miatt tettek fel?
Írta 2006. május 20. - 19:35
Adtak egy tepozaras gyongyvaszon biszíbaszt ami feltetlezhetoen a lanctol vedi meg a vazat. Ezt ugye illik fent hagyni? Vagy csak a szallitas miatt tettek fel?
Tudjatok, kezdo embernek minden ujdonsagnak szamit
Írta 2006. május 20. - 19:34
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
vendég_avus_*
Írta 2006. május 20. - 19:24
Avus nem tudott ösvényt lefelé, mert nem azon az ösvényen jött, ahol akart. Bár tök mind1, ezek az alattomos, simának kinézõ de mégis qrva csúszós szakaszok meglettek volna ott is.Mi avussal még felmentünk HHH-ra levezetésnek nem volt rossz ,ja és avus tudott egy nagyon jó kis erdei ösvényt lefelé,hát mit mondjak volt sár rendesen lefelé szinte csak keresztbe mentünk (köszönöm neked te állat )
Szerk: és megérte a három órás csúszással indulni, mert szétkaptam az elsõ agyat, és azóta nincsenek gyanús cincogó hangok.
Írta 2006. május 20. - 19:14
Örülök ,hogy ma is új embereket ismerhettem meg és remélem rendszeresen fognak velünk együtt tekerni.
Írta 2006. május 20. - 17:34
Tuti hogy csak én nem vállaltam az esõ miatt!
Mekkora luzer vagyok bakker!
Let the people speak
Írta 2006. május 20. - 16:28
Ahogy a profilomhoz feltolott foto is elarulja, csatlakoztam a klubhoz es megvettem a mar hon ahitott biciklit
Madman 2005-os verziojat tudhatom most mar magamenek.
Nagyon teccik a kicsike, igaz meg van mit allitgatni rajta, de eddig nagyon bejon.
Fajos terdemmel csak egy ropke probalkozasra futotta, igy egy aszfaltos 16 km-t toltam csak bele.
Elso benyomasaim egesz jok, igaz a fek szokatlan, de egesz jol vizsgazott az is.
Most azt hiszem mar csak vissza kell szoknom a nyeregbe. Egy biztos a fenekem maris megfajdult es a combjaimat is erzem, de hat mit varok ha 3 eve nem ultem biciklin
Amint sikerul kicsit tobbet mennem vele jelentkezem majd, hogy milyenek a tapasznyalataim.
Koszi az eddigi infokat es otleteket, orulok, hogyezt a markat valasztottam, bizom benne, hogy a kesibbiekben sem fog megvaltozni a velemenyem
Udv.
Zino
Írta 2006. május 20. - 16:01
szívbõl gratulálunk az önismeretben elért kandidátusi fokozatodnak:clap:Tuti hogy csak én nem vállaltam az esõ miatt!
én tettem egy karbantartó biatorbágy-budapest távot, magyarul kivittem a kocsit a szerelõhöz, mert kissé leszakadt a kipufogóm. sajnos, demszkygrádban sehol sem a fõpolgármester a fekvõrendõr.
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. május 20. - 12:25
vendég_avus_*
Írta 2006. május 20. - 09:58
Írta 2006. május 20. - 09:37
Tiger
Szentendren majd csorgunk.
Let the people speak
Írta 2006. május 20. - 09:28
De jó a lányodnak! Mikor aludtam én utoljára 12ig?? Fõleg most h jönnek a vizsgák...
Elmer! EGYELÕRE ITT NEM ESIK UH. ÚGY NÉZ KI H LESZ TÚRA! NEM TUDLAK MEGCSÖRGETNI...
Sz.tem volt, hogy 12-ig aludtál...
Éjjel 12-ig.:)
Írta 2006. május 20. - 09:25
értemDe jó a lányodnak! Mikor aludtam én utoljára 12ig?? Fõleg most h jönnek a vizsgák...
Elmer! EGYELÕRE ITT NEM ESIK UH. ÚGY NÉZ KI H LESZ TÚRA! NEM TUDLAK MEGCSÖRGETNI...
itt még mindig esik!!!!!!!!!
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 20. - 08:51
Írta 2006. május 20. - 00:35
rainman: 11-12 között van a kádúszás, mert nagyjából az az idõpont, amikor ébred, de még nem eszik. Ilyen pici emberkéknél még nem egyszerû ezeket szervezni. De késõbb gondoltam, hogy tekerek egyet, hogy szokja a lábam, mert csütörtökön már biciklivel mentem dolgozni és a jövõhéten végig azzal fogok. Ha itthon minden jól alakul, akkor Szentendre lesz a cél és ha a térdem nem adja meg magát, akkor talán Papp-rét.. Nem tudom, hogy mikor merre lesztek, de ha hossabb útra mentek, akkor akár valahol ütközhetünk is.. De persze ennek az egésznek elég magas a bizonytalansági tényezõje..