Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 20. - 00:06
pink most akkor te jössz holnap vagy te is babázol?
Írta 2006. május 20. - 00:02
nem csak a lángosért.....Raycoon a felelõs azért, hogy vasárnaponként a jól megérdemelt pihi és forma1-nézés helyett kénytelenek vagyunk a hegyoldalon küszködni?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_avus_*
Írta 2006. május 20. - 00:01
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 19. - 23:30
Írta 2006. május 19. - 23:25
Azért ez olyan jó, hogy "megmaradt". Ha belegondolok, hogy ez az egész klub szinte úgy indult, hogy abban a k*rva hidegben "csak" ezért indultunk el Szentendrére..Ugye fogunk lángost enni szentendrén?
http://forum.bikemag...80&postcount=17
De jó is volt, forró lángos, forralt bor, jól esõ dolog volt ez...
Írta 2006. május 19. - 22:21
Majd holnap meglátod.az nem tiszta hogy dobogókõrõl vissza hogyan megy az út pilisszentlászlóra (van több is) meg az a kis kanyargáz P.lászló Paprét körül aztán gondolom K+-on visszamegy visegrádig (alias a piros mtb útvonal)
Írta 2006. május 19. - 22:19
azt az ösvényt ami kõröl rávitt a piros 3 szögre sztem nem találod meg, szal kõrõl a büfétõl be a kék, piros 3 szög majd balra p3sz, az levisz királykúti nyeregb...ott kis aszfalt majd az az elágazás ami prédikálóra visz, csak mikor keresztezi a piros ott nem prédikáló felé balra hanem jobbra az a piros levisz a kisrigóhoz.....az nem tiszta hogy dobogókõrõl vissza hogyan megy az út pilisszentlászlóra (van több is) meg az a kis kanyargáz P.lászló Paprét körül aztán gondolom K+-on visszamegy visegrádig (alias a piros mtb útvonal)
avus : még nem csak elvileg ma kész kellett von legyen, de lehet holnapra +lesz...
vendég_avus_*
Írta 2006. május 19. - 22:18
Nebassz, a sárgával jössz? Felizgultamle hát.....lehet holnap már én is mérek de sztem 10,5 kg lesz most...kicsit szedett vedett a felszereltség ....de ezek voltak itthon....
Írta 2006. május 19. - 22:15
le hát.....lehet holnap már én is mérek de sztem 10,5 kg lesz most...kicsit szedett vedett a felszereltség ....de ezek voltak itthon....Ez a bringaprojekt olyan, hogy sose lesz kész. Lesz még azon pizza is... Vagy egy másikon.
Majd lemérhetem eccer a bringámat az akasztódon?
Írta 2006. május 19. - 22:15
al ha tudo hol van szentendrén a surányi cukrászdát akko gyere oda 11re, de ha nem todod akkor csörögj rám a városhatárba eléd megyek....
akarod most leírjuk Neked a visszafelé papp rétig....onnan nem százas nekem mert az nem volt meg
az nem tiszta hogy dobogókõrõl vissza hogyan megy az út pilisszentlászlóra (van több is) meg az a kis kanyargáz P.lászló Paprét körül aztán gondolom K+-on visszamegy visegrádig (alias a piros mtb útvonal)
vendég_avus_*
Írta 2006. május 19. - 22:13
Ez a bringaprojekt olyan, hogy sose lesz kész. Lesz még azon pizza is... Vagy egy másikon.majd egy rövid meredek lejtõzéshez cseréljünk bringát.....mást nem tudok mondani......de egyre több grammozós, cc-s ismerõsõm, tér át akik 1-2 éve még mereven elzárkoztak a pizzáktól
és túlképp az elõzõ postot is modosíthattam volna....
Majd lemérhetem eccer a bringámat az akasztódon?
Írta 2006. május 19. - 22:12
Tudom, illetve van még két problémás pont. Az elsõt nagyjából tudom, de a második gázos. Ez az, ami az utolsó frissítõpont után volt, de ebben nem tudsz segíteni. Tudod, öregszik az ember, és ilyenkor már kihagy az agya.igy van
papp réten be az erdészháx melletti erdészeti útra, púpon le a kék piroson....tovább tudod ?
Írta 2006. május 19. - 22:09
majd egy rövid meredek lejtõzéshez cseréljünk bringát.....mást nem tudok mondani......de egyre több grammozós, cc-s ismerõsõm, tér át akik 1-2 éve még mereven elzárkoztak a pizzáktólJessz (az elsõ részre). De a diszkes agy asszem el is viszi bõven a 24 grammot, a felárról most nem is beszélek. Meg 70 kiló alá minek a diszk?
és túlképp az elõzõ postot is modosíthattam volna....
Írta 2006. május 19. - 22:07
igy vanDrusza!
A Pap-rét feletti mászás után a piros-kéken mentünk le Szentlászlóra?
papp réten be az erdészháx melletti erdészeti útra, púpon le a kék piroson....tovább tudod ?
vendég_avus_*
Írta 2006. május 19. - 22:00
Olyan nehéz a bicó hogy alig gyõzöm felcipelni .miért kell neked súlycsökkentés? mennyia súlya a mostaninak?
Vajon a fekete Mavicok mért drágábbak az ezüstnél?
Írta 2006. május 19. - 21:57
Írta 2006. május 19. - 21:57
A Pap-rét feletti mászás után a piros-kéken mentünk le Szentlászlóra?
vendég_avus_*
Írta 2006. május 19. - 21:56
Jessz (az elsõ részre). De a diszkes agy asszem el is viszi bõven a 24 grammot, a felárról most nem is beszélek. Meg 70 kiló alá minek a diszk?a legjobb választás.....mondjuk a diszkes könnyebb 24 grammal
Írta 2006. május 19. - 21:53
a legjobb választás.....mondjuk a diszkes könnyebb 24 grammalFolyamatban van az új kerekeim építtetése, azaz elsõ körben az anyagbeszerzés, mert ZP-ben nem volt XT agy, és a Velotrade sem tudott megfelelõ színû és lyukszámú darabokat biztosítani. Uh agyilag most beszerzési fázis van, de felniket nem kell, az van náluk is, alkuval annyi lesz, mint az ebikén (és a szállítási költséget már nem is számítom). Valaki tud valami rosszat vagy jót mondani errõl a típusról?
http://ebike.hu/term...tb-26-coll/1785
vendég_avus_*
Írta 2006. május 19. - 21:52
http://ebike.hu/term...tb-26-coll/1785