Sztem nyugodtan lazithatsz egy kicsit ,a 2. kérdésedre én is kérdeznék neked mi a f....sz közöd van,hogy hol teker a montijával hmm?Irónia ON
Nem is értem hogy bírjátok ezen a szörnyû fórumon. Egy vesszõfutás minden nap.
Gondoltam nyitok egy Nagykevély topicot, vagy egy Disznófõst, mert ott rétesezni lehet, és közel a kút, vagy nem is, egy Római partosat, mert olyan még nincs, viszont lehet korzózni, meg zsírodeszkát falni... de aztán úgy gondoltam mégse.
Irónia OFF
Kérdés 1.: szerintetek a topic színvonala (Judit vs. Rainman épületes párbeszéde) indokolja a létezését? Ha igen, és van értelme egy újabb beszélgetõs topicnak, akkor mutassátok meg, hogy van rá igény - használjátok. A kritikát meg nem biztos, hogy egybõl vérig sértõdve kellene megélni, bár ez a mimóza hozzáállás valamiért jellemzõ errefelé.
Kérdés 2.: nyáron, gyönyörûszép idõben egy hegyikerékpáros mit tud edzeni a Margitszigeten? Egy idõhiányban szenvedõ outist még megértek.
Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. május 22. - 19:54
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 22. - 19:54
Írta 2006. május 22. - 19:49
Nem is értem hogy bírjátok ezen a szörnyû fórumon. Egy vesszõfutás minden nap.
Gondoltam nyitok egy Nagykevély topicot, vagy egy Disznófõst, mert ott rétesezni lehet, és közel a kút, vagy nem is, egy Római partosat, mert olyan még nincs, viszont lehet korzózni, meg zsírodeszkát falni... de aztán úgy gondoltam mégse.
Irónia OFF
Kérdés 1.: szerintetek a topic színvonala (Judit vs. Rainman épületes párbeszéde) indokolja a létezését? Ha igen, és van értelme egy újabb beszélgetõs topicnak, akkor mutassátok meg, hogy van rá igény - használjátok. A kritikát meg nem biztos, hogy egybõl vérig sértõdve kellene megélni, bár ez a mimóza hozzáállás valamiért jellemzõ errefelé.
Kérdés 2.: nyáron, gyönyörûszép idõben egy hegyikerékpáros mit tud edzeni a Margitszigeten? Egy idõhiányban szenvedõ outist még megértek.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. május 22. - 19:45
Egy (hozzá nem nagyon értõ) kérdésem lene. Ha az elsõ féket behúzom a bringán és megtolom elõre kotyog kicsit a kormány(csapágy?) .
Ez normális vagy nincs jól összerakva a bringa?
Még csak 3 hetes a gép!
Írta 2006. május 22. - 19:42
Írta 2006. május 22. - 19:39
aranyosak!http://forum.bikemag...read.php?t=2386
Megint rámszálltak a molyok.
Írta 2006. május 22. - 19:37
Parancsolj rain:http://ttt.tr.hu/nap...tura.php?id=832kboy volt szombaton akivel beszélt...
axer: pár perc és fent vagy a tagok közt te is!
Hogy is van ez a csepeli TT most a 7végén?? ezt meg kéne néznünk, már tegnap is beszéltünk róla páran.
elmer: a hegy meg mohamed... ju nó?
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 22. - 19:27
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 22. - 19:04
axer: pár perc és fent vagy a tagok közt te is!
Hogy is van ez a csepeli TT most a 7végén?? ezt meg kéne néznünk, már tegnap is beszéltünk róla páran.
elmer: a hegy meg mohamed... ju nó?
Írta 2006. május 22. - 19:00
A cégnél ahol dolgozom volt egy lehetõség, plakátkihordásra.Tulajdonképp milyen meló?
Holnap végre én is bringával megyek vizsgázni. Avusnak nem tudtam megvenni az órát Ausztriában, de magamnak sikerült egy pöpec U lakatot venni. Olyat, amit csomagtartónak is használhatok, kisebb csomagokhoz.
Igaz, hogy egy ABUS Steel-o-chain-re fájt a fogam, de az nem volt, majd késõbb megrendelem azt is, aztán majd próbálkozhatnak a tolvajok.
szerk. Csepelrõl hogy jössz befelé? VAgy ezt már kérdeztem? Szóval az úton, vagy a járdán? Egyik sem valami szuper, tegnap néztük az esõ után, hogy azok a nyamvadt besüppedt csatornák épp csak a vizet nem nyelik el, mert a környéke lejjebb van az útnál, de maga a vas az feljebb. Úgyhogy minden lefolyó körül kisebb-nagyobb tócsák voltak. Ügyesek voltak, akik csinálták.
Hétfõn és kedden.
Elvállaltam, bár bent nem örültek neki.
De király volt, ma 45km-ert karikáztam, igaz hogy szunyogot ebédeltem.
fain volt a nap!!!!
Általában a járdán megyek, mert nem kockáztatok, de este az uton 40-el! hihi
Mostanában inkább erzsébet felé kerülök, mert az tök nyugis.
Axer légy üdvözölve.
Írta 2006. május 22. - 17:47
zsolti: én nem voltam ott tiggerékkel szombaton
ja mégegy: avusnak azért kell vdo szögmérõs computer hogy felfogja, fel tud mászni a 90 fokos emelkedõn is
Írta 2006. május 22. - 16:56
Nagyon szuper képek lettek, remélem nem a retusálás miatt, de mintha tényleg magasabbnak tûnnék :-))) Köszi Teo!!!
Folytatás?
Írta 2006. május 22. - 14:24
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. május 22. - 14:13
Meg vagyok nyugodva Örülök Nektek.
Lesz hétvégén közös tekerés, avagy hogy szokott ez történni?
Majdnem minden hétvégén van, rainman aláírásában van a klub honlapjának a címe, oda mindig felrakja, hogy a következõ túra várhatóan merre megy, és kik lesznek rajta.
http://kellysklub.uw.hu
Ez az a cím.
Írta 2006. május 22. - 14:12
Amúgy reggelente én is 60-nak érzem magam
Teo jok lettek a képek...
Írta 2006. május 22. - 14:09
Lesz hétvégén közös tekerés, avagy hogy szokott ez történni?
Írta 2006. május 22. - 14:07
Kérdeznék is, ha lehet:
Adott egy Spider, amelyen hajtómûvet és középrészt szeretnék cserélni.
8-as rendszerre XT ill LX hajtómûvet fel lehet tenni? Avagy cseréljem Aliviora és ne barkácsolgassak?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. május 22. - 14:05
annyira nem izgatnak ezek, hogy ihaj. azok a papírok sincsenek meg, amiket kaptam, hogy majd kellenek. Menjen a sok majom a
azokat is letöltheted (sõt le is kell, hogy használni tudd a programot), le is ellenõrzi, meg minden.
Üdv axer!
Vannak itt bõven 30 fölöttiek is. Pl. jómagam is.
Írta 2006. május 22. - 13:58
Mit szóljak én a 45-tel? Sztem ennek nincs jelentõsége, csak annak, h lélekben mennyi vagy!
En lelekben 20 alatt szerintem testileg 28, de neha ugy erzem magam mint egy 60 eves emberke. Faj mindenem, alig birok felkelni az agybol, stb.
Írta 2006. május 22. - 13:55
Mit szóljak én a 45-tel? Sztem ennek nincs jelentõsége, csak annak, h lélekben mennyi vagy!Köszönöm
Az elõzõ oldalakon láttam pár fotót, amely kissé elbizonytalanított a 37 évemmel.