Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 22. - 00:17
Photoshoppal dolgozol a képeken?
Írta 2006. május 22. - 00:16
al:Most uszott el a Cavs.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. május 22. - 00:14
mondanom sem kell al kedvenc erdõs fotóit sem csináltam volna meg, ha nem az õ kedvéért tettem volna meg, mert olyan fényviszonyok között nem lehet ezzel a géppel jót fotózni. Le kellett vágnom magam mellõl is, mert egy hatalmas vakítás a napos út a háttérben. Majd ha nekem is lesz egy 20D-ém, addigra már olyan jó fotós leszek, hogy a kompozíció nem lesz gond, vágni nem kell, és a gép is OK lesz.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. május 22. - 00:13
Csatlakozom.Na en is lec, reggel melo es 6 ora alvas legalabb legyen meg.
Jo ejt! Aludjatok jol es almodjatok szepeket
Bye.
Mozdonyfütty
Írta 2006. május 22. - 00:12
nem hinném, az én gyomrom elég érzékeny, de attól a forrástól /többitõl se/ még soha semmi gondA gyomrom meg a rozsdas szeget is megemeszti ugyhogy ne felts
Engem forrasok szoktak neha megtrefalni kegyetlenul.
Ha jol latom a kepeken ittatok forrasbol is, lehet az tett be nektek
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. május 22. - 00:11
Jo ejt! Aludjatok jol es almodjatok szepeket
Írta 2006. május 22. - 00:08
vigyázz zino mit veszel!
A gyomrom meg a rozsdas szeget is megemeszti ugyhogy ne felts
Engem forrasok szoktak neha megtrefalni kegyetlenul.
Ha jol latom a kepeken ittatok forrasbol is, lehet az tett be nektek
Írta 2006. május 22. - 00:04
Sajnálom, de nekem még idegesítõbb a sok kiégett ég, megvakulok tõle, és tönkrevágja a fényarányokat, a lényeg, az ember sötét és virít az ég vagy az út. A belógó szarokat sem szeretem, ott helyben úgy komponálni a képeket meg még nem tudom annyira. És szeretek nagyobb tereket hagyni, hogy utólag vágjak. Amúgy valóban, nem elõnyös ez tömegbemutatáshoz, sorozathoz, de azt meg nem szoktam meg, mert nem ilyen dolgokat szoktam fotózni. Legközelebb csak a Te kedvedért meghagyom eredetiben is õket, de ahhoz nem adom a nevem, azt akkor nem tõlem kaptad. Sajnálom, hogy idegesítettelek.Az A Bajom Hogy Minden Kép Más Arányú és Idegesítõ!...
Mi A Szar Ez H Minden Szónak Csak Az Elsõ Betûje A Nagy Ha Benyomom A Caps Lock-ot??
mondanom sem kell al kedvenc erdõs fotóit sem csináltam volna meg, ha nem az õ kedvéért tettem volna meg, mert olyan fényviszonyok között nem lehet ezzel a géppel jót fotózni. Le kellett vágnom magam mellõl is, mert egy hatalmas vakítás a napos út a háttérben. Majd ha nekem is lesz egy 20D-ém, addigra már olyan jó fotós leszek, hogy a kompozíció nem lesz gond, vágni nem kell, és a gép is OK lesz.
Írta 2006. május 22. - 00:04
Írta 2006. május 22. - 00:01
VIRUS!!!!!!!!Az A Bajom Hogy Minden Kép Más Arányú és Idegesítõ!...
Mi A Szar Ez H Minden Szónak Csak Az Elsõ Betûje A Nagy Ha Benyomom A Caps Lock-ot??
vendég_avus_*
Írta 2006. május 22. - 00:00
Vírus telepedett a gépedreAz A Bajom Hogy Minden Kép Más Arányú és Idegesítõ!...
MI A SZAR EZ H MINDEN SZÓNAK CSAK AZ ELSÕ BETÛJE A NAGY HA BENYOMOM A CAPS LOCK-OT??
Írta 2006. május 22. - 00:00
Lehet, hogy a citrommez tette? vigyázz zino mit veszel!"Az lenne a kérdésem, hogy természetes, hogy hazaérve hasmenésem lett?"
Ez érdekes én sima lángost ettem,de nekem is hasonló problémáim voltak.
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 21. - 23:58
Írta 2006. május 21. - 23:54
Köszi Kboy.Milyen szófosásotok volt nem gyõztem visszaolvasni
"Az lenne a kérdésem, hogy természetes, hogy hazaérve hasmenésem lett?"
Jók lettek a képek,sajna ma nem tudtam menni,mert néha a család is követel magának egy kis idõt (én meg ugye nem lehetek önzõ).
Jó az alsó futómûvem ilyet se mondtak még nekem .
Elmerfudd tegnap megsétáltattam a szarvat amit igértem (majd legközelebb megkapod)
Sajna luzer voltam.
Írta 2006. május 21. - 23:49
"Az lenne a kérdésem, hogy természetes, hogy hazaérve hasmenésem lett?"
Jók lettek a képek,sajna ma nem tudtam menni,mert néha a család is követel magának egy kis idõt (én meg ugye nem lehetek önzõ).
Jó az alsó futómûvem ilyet se mondtak még nekem .
Elmerfudd tegnap megsétáltattam a szarvat amit igértem (majd legközelebb megkapod)
Írta 2006. május 21. - 23:49
igen, felülírtam. mindig úgy csinálom. mi kéne amúgy?teo: felülírtad szerkesztéskor a képeket? a kukában nincsenek meg az eredetik??
és akkor átneveztem.
büszke lehetsz kboy, és bár szoknom kellett, hogy gyepálod a lábad, szerintem szörnyen férfiatlan tud lenni, de tudod a végére még ezt is megbocsátottam.
Írta 2006. május 21. - 23:47
Írta 2006. május 21. - 23:46
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 21. - 23:44
Írta 2006. május 21. - 23:43
áááá amatõr, házassági szerzõdésrõl még nem halottál ? nem csak úgy ész nélkül beugrani.....1ébként is bizonyitani tom hogy az még nem közös szerzemény, szal esélyed sincs...../amúgy se szereted a konát/Pedig azt hittem elveszel, aztan elvalunk es viszem a bringad a valoperben.