Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. május 22. - 22:28
Írta 2006. május 22. - 22:09
Csináljunk egy ötletpályázatot, hogy mire nevezzük át. Az én javaslatom: Nyulak szigete.lehet itt megszólalni kelly's klub-tagoknak?
vagy annyira leterheli a szervert ez a topik?:chin:
át kéne nevezni, aztán folytassa, aki akarja.
Írta 2006. május 22. - 22:04
Akkor egyértelmû. De ha mégis otthon akarod megoldani, akkor a stucni csavarjait lazítsd ki, az imbuszt meg húzd meg, pont annyira, hogy ne szoruljon, de ne is lötyögjön a kormány. Utána stucni meghúz. Hátsó kereket pedig úgy tedd vissza, hogy pont szimmetrikus legyen a vázhoz képest (bocs, ennél szakszerûbben nem tudom leírni). A féken a kis csavarokat lazítsd ki mindkét oldalon, majd csavard beljebb azt, amelyik oldalon a fék közelebb van a kerékhez. Minden csavarás után húzd be és engedd ki a fékkart. Addig játszadozz ezzel, amíg szimmetrikus nem lesz a fék a kerékhez képest.júliusig van gari.
Írta 2006. május 22. - 22:03
vagy annyira leterheli a szervert ez a topik?:chin:
át kéne nevezni, aztán folytassa, aki akarja.
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. május 22. - 21:59
Írta 2006. május 22. - 21:53
Mennyire új? Amíg garanciális, addig vissza oda, ahol vetted!
júliusig van gari.
Írta 2006. május 22. - 21:51
Mennyire új? Amíg garanciális, addig vissza oda, ahol vetted!én bevallom õszintén hogy ezt a biciklit (új kelly's-em) még komolyabban nem szedtem szét mivel nincs hozzá célszerszámom.
most viszont gondban vagyok, mivel rejtélyes okból elkezdett kotyogni a kormánycsapágy (Ritchey zero integrated van)
hogy lehet elhárítani a "veszélyt".
a kormánystucni imbuszait kicsavartam a kormánystucnit leszedtem, kicsavartam a kormánycsõ közepén lévõ imbuszcsavart, mire egy porvédõ fémgyûrû maradt a kezemben...és ennyi. semmi csavar vagy egyéb lehetõség.
hogyan kell ezt meghúzni / beállítani.
2. problémám - hátsó V fék bénázik. gyorskioldó, kiszedtem a hátsó kereket mivel a dzsuvát ki kellett szedni. gyorskioldó vissza, majd a V fék egyik pofája hozzáér a felnihez. újabb állítás megint hozzáér. próbáltam állítani a fékeknél a rugóerõsséget de az sem segített..
várom tapasztalt klubtagok segítségét!
köszi, Zsmtb
vendég_avus_*
Írta 2006. május 22. - 21:40
Írta 2006. május 22. - 21:32
Dani nektek nem ez kell !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZIGETHALMI INDULÁST NÉZD!!!!Ha a szombati TT lesz a 7végi túránk akkor meg kéne szervezni h odajussunk mert korai az ondulás, no meg nevezni is kéne...
Sziget 4022006.05.27
Szigetbecse - Tassi-zsilip - Lórév - Ráckeve - Szigetbecse - Szigetbecse, André Kertész Fotómúzeum (Makadi út 40.) Általános Iskola
7:00-09:00 óra - 600 Ft/fõ - 38 km - 100 m - 6 óra - MTSZ 20 pont
A nevezési díj diákoknak és Magyar Turista kártyával 500 Ft/fõ.
Az útvonal helyenként földúton vezet.
Figyelem! Rajt helyszín változás!: A túrák Szigetbecsei rajtja nem az André Kertész fotómúzeum elõl, hanem az Általános Iskolából lesz. Ez a múzeumtól 50 m-re található.
Írta 2006. május 22. - 21:32
En nem kerulok be a tiszteletbeli tagok koze?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. május 22. - 21:31
most viszont gondban vagyok, mivel rejtélyes okból elkezdett kotyogni a kormánycsapágy (Ritchey zero integrated van)
hogy lehet elhárítani a "veszélyt".
a kormánystucni imbuszait kicsavartam a kormánystucnit leszedtem, kicsavartam a kormánycsõ közepén lévõ imbuszcsavart, mire egy porvédõ fémgyûrû maradt a kezemben...és ennyi. semmi csavar vagy egyéb lehetõség.
hogyan kell ezt meghúzni / beállítani.
2. problémám - hátsó V fék bénázik. gyorskioldó, kiszedtem a hátsó kereket mivel a dzsuvát ki kellett szedni. gyorskioldó vissza, majd a V fék egyik pofája hozzáér a felnihez. újabb állítás megint hozzáér. próbáltam állítani a fékeknél a rugóerõsséget de az sem segített..
várom tapasztalt klubtagok segítségét!
köszi, Zsmtb
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 22. - 21:28
Sziget 4022006.05.27
Szigetbecse - Tassi-zsilip - Lórév - Ráckeve - Szigetbecse - Szigetbecse, André Kertész Fotómúzeum (Makadi út 40.) Általános Iskola
7:00-09:00 óra - 600 Ft/fõ - 38 km - 100 m - 6 óra - MTSZ 20 pont
A nevezési díj diákoknak és Magyar Turista kártyával 500 Ft/fõ.
Az útvonal helyenként földúton vezet.
Figyelem! Rajt helyszín változás!: A túrák Szigetbecsei rajtja nem az André Kertész fotómúzeum elõl, hanem az Általános Iskolából lesz. Ez a múzeumtól 50 m-re található.
Írta 2006. május 22. - 21:27
Oksa már megnéztem.Nem egészen nálad Szigethalomról indul :http://ttt.tr.hu/nap...tura.php?id=832
Írta 2006. május 22. - 21:26
Nem egészen nálad Szigethalomról indul :http://ttt.tr.hu/nap...tura.php?id=832What?
Mi lesz nálam ???
Én most nem tudok menni,mert a klubbot képviselem Szilváson ,viszont tavaly nagyon jól éreztük magunkat ezen a túrán igaz nem terep...
Írta 2006. május 22. - 21:24
What?kboy volt szombaton akivel beszélt...
axer: pár perc és fent vagy a tagok közt te is!
Hogy is van ez a csepeli TT most a 7végén?? ezt meg kéne néznünk, már tegnap is beszéltünk róla páran.
elmer: a hegy meg mohamed... ju nó?
Mi lesz nálam ???
Írta 2006. május 22. - 21:18
Írta 2006. május 22. - 21:15
Látogass át a DM topicba, ott írtam a történést! Ha rámcsörögsz, bevártunk volna. Június 24-25, hivatalos pályabejárás vezetõvel (www.sportaktiv.hu)
60 perc sok idõ...nem várhattam el hogy 60 percig megszakítsátok a túrát. az azért sok...még pihenõnek is.
Írta 2006. május 22. - 21:12
Ti milyen cangát ajánlanátok street-re kb 110 ezerért???
Havernak kéne...
Ja Rain jo gondolat.
Írta 2006. május 22. - 21:09
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 22. - 21:07
Szóval saját fóruma lesz a Kelly's Klubnak!
- semmi ikonkorlát
- csak egy "mod" ill webmester aki a regisztrációt és egyéb technikai dolgokat segíti majd
- törlés csak saját kérésre
...mindez csak azért h a kelly's-es részek ill. amit még csináltok nyugodtan mehessenek. És nem egy nagy dolog egy + ablak a tálcán, hisz szinte midenkinek van azonnali üzenetküldõje... (msn, skype stb...)