Mindenki:
hol tudnék megnézni, kelly's váz árakat. Az oldalukon nem találtam, a tavalyin még volt.
ezzel én is gondban vagyok, most mászkáljak be a boltokba megkérdezni?
Mindenki:
hol tudnék megnézni, kelly's váz árakat. Az oldalukon nem találtam, a tavalyin még volt.
ez a racsni nagyon gyönyörû, tetszik, hogy van oldalmerevsége, azért ezt nem cserélgetem majd 2000km-enként.
ki is bír sokkal többet......mondjuk az is igaz nekem még a gépész iskolában a kockafejembe verték hogy inkább csöpögjön az olaj a cumóról mint surlodjon , meg ha a vázat nem is de a láncot-lánckereket pucolom igrn sûrûn....ez a racsni nagyon gyönyörû, tetszik, hogy van oldalmerevsége, azért ezt nem cserélgetem majd 2000km-enként.
ez a racsni nagyon gyönyörû, tetszik, hogy van oldalmerevsége, azért ezt nem cserélgetem majd 2000km-enként.Attól függ, ugri-e a lánc. De általában 2 lánccserét kiszokott bírni.
már hogy is van ez?
tailor: racsnit is?
már hogy is van ez?állitolag tovább birja a hajtás is
állitolag tovább birja a hajtás isezt azért ilyen sûrûn nem csinálnám...szerintem, ha már nagyjából bekoptak, akkor minek..bár lehet, hogy csak a lustaság beszél belõlem.
néztem én is, hogy megváltozott a nevem.
neki kell állni, le kell hajolni...azért 30 fölött ez már...:horse:eghy láncot feldobni semmibe sem tart.... de én nekem is kell vegyek egy láncot, mert már ideje lenne cserélni! én most tartok olyan 620 km-nél... ezért úgy gondolom elérkezett az idõ(mire megveszem úgyis benne lesz az 1000:D)
Ezt most már lehet idézni.
ezt azért ilyen sûrûn nem csinálnám...szerintem, ha már nagyjából bekoptak, akkor minek..bár lehet, hogy csak a lustaság beszél belõlem.