Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. április 10. - 16:36
kicsit túl meleg is, legalábbis rá kellett jönnöm, h kettõ és négy között nem a termo volt a megfelelõ ruházat
szal a szélnek is örültem, h legalább nem izzadok le...
szal alapvetõen mára vonatkozott, de meglássuk, mi lesz belõle
Írta 2006. április 10. - 15:46
Írta 2006. április 10. - 15:40
most már elég volt ebbõl
vendég_avus_*
Írta 2006. április 10. - 14:56
Én szerdán fogok szétnézni, fõleg computer és külsõ, de kéne egy naci is, lehet h kitekerek budaörsre a decathlonba. Ha akarsz jöhecc.igen, az csak heti akció volt...
Különben én is akarok bringás cuccokat vásárolni, valakivel mehetnénk együtt! szétnéznék mondjuk egy dechatlonban, vagy egy jobb bringás üzletben!
de én nem igazán ismerem a belvárosi üzleteket, nem tudom, hogy melyik milyen (drága-olcsó, hol, rendesek-e).... szóval egyedül reménytelen..
valaki nem akar velem eljönni "shoppingolni"???
Írta 2006. április 10. - 14:32
Tegnap elmentem egyet tekerni hat vegul 28km tobblettel ertem haza
Abbol 5-ot erdobe, koves uton hegymenetbe majd vissza, hat nem mondom kemeny volt de eszmeletlen jo erzes is. A bringa allta a sarat csak ugy ropkodtek a kovek a gumik alol, szoval tenyleg franko ez a Magic. A mai napot muszaj pihenessel toltenem mert lookin nyereg ide vagy odaalig birok ulni
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 10. - 13:57
Írta 2006. április 10. - 13:55
igen, az csak heti akció volt...
Különben én is akarok bringás cuccokat vásárolni, valakivel mehetnénk együtt! szétnéznék mondjuk egy dechatlonban, vagy egy jobb bringás üzletben!
de én nem igazán ismerem a belvárosi üzleteket, nem tudom, hogy melyik milyen (drága-olcsó, hol, rendesek-e).... szóval egyedül reménytelen..
Mikor mennél ?
Írta 2006. április 10. - 13:54
vendég_avus_*
Írta 2006. április 10. - 12:37
Ülj fel a piros 40-esre a körtéren (fekete is jó csak lassabb) és kirepít Budaörsre az Auchan/Ikea/Decathlon tömbhöz. Alternatíve mehetsz HÉV-vel a csömöri Decathlonba is. Sõt a dunakeszi-i Decathlont akr bringával is könnyen eléred, csak a lezárás jelent gondot... Amúgy ott valami 2190 a noname gatya.szerk:
Ja és vmi rövid fekete b.nadrágot is szeretnék, non-name is jó... lidl-ben vannak ilyenek?? rohadt decathlon milért nincs a városban ami jól megközelíthetõ h a franc egye meg, ott akkora választék van...
A Lidl sztem nem forgalmaz bringás cuccokat, amikor én vettem a mezt az csak heti akció volt. De azért nézd meg a lidl.hu-t.
Írta 2006. április 10. - 12:33
Majd a holnapit meglátjuk milyen állapotban leszek meló után ,nekem csak 16.30 után lenne jó.
nekem szombatig minden nap minden perce szabad kivéve mikor alszom
holnap, mert kb fél5-ig munkát irányoztam elõ
nekem szünet van a suliban, lehet hogy bemegyek veletek én is, de nem igérem! csak kell a szülõi hozzájárulás, mint mindenhez...
Na ezek alapján olyan f6-6 körül lehetne olyan talit tartani, amin nagy eséllyel meg tud jelenni mindenki, aki akar, ez vagy egy gyors HHH-t feltételez, vagy egy látogatást a Camponába, bár sztem nem jó 5let keróval menni ki oda, mert konkrét mennyiségû kipufogógázt szívunk be addig.Én 1/2 5-ig dolgozom, csak utána tudnék menni innen Zuglóból.
Írta 2006. április 10. - 12:01
Írta 2006. április 10. - 11:56
valahogy mindig megoldom ezt is
most már elég volt ebbõl
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 10. - 11:53
Tailor: õket imádom, tele vannak kelly's cuccokkal és õk voltak 10kor az elsõk akiket hívtam! Ja az egyik eladósrác ha a húsvéti progiját át tudja szervezni akkor jön velünk papp rétre!
Írta 2006. április 10. - 11:51
én pedig örülnék, hogy összekötöm a kellemest a hasznossal. Bringára fel, aztán hajrá.
Tényleg, a Camponáig végig bringauton lehet menni...
Írta 2006. április 10. - 11:49
én pedig örülnék, hogy összekötöm a kellemest a hasznossal. Bringára fel, aztán hajrá.köszi! fehívtam õket és nincs neki hosszú mezük, egy kesztyûért meg nem mászok ki odáig..
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. április 10. - 11:46
Van még, Hugo-sport -> Kálvin tér.
www.hugo-sport.hu
õk is forgalmaznak kelly's cuccokat
Írta 2006. április 10. - 11:44
most már elég volt ebbõl
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 10. - 11:26
Azért ha vki tud boltot ahol van kelly's h.ujjú mez (nem kabát!!) akkor írjon!
szerk:
Ja és vmi rövid fekete b.nadrágot is szeretnék, non-name is jó... lidl-ben vannak ilyenek?? rohadt decathlon milért nincs a városban ami jól megközelíthetõ h a franc egye meg, ott akkora választék van...
Írta 2006. április 10. - 11:10
Hol vannak még kelly's ruhák?
Ahol md vásáról , ott biztos van....