kicsit off meg apró: egy két héten belül lehet, hogy aktuális lesz, akkor szerintem jó áron fogom eladni a travist, ha érdekel. de majd meghírdetem

enduro és freeride villa.drop off helyett,szerintem nem az erõsséggel lesz gond hanem a mozgással
55 nem enduro villa amúgy?
mármint nem dh, és nem is dirt.
nem tenném.
hát úgy értem h jó hogy azért a pénzért amit egy alsókategóriás drop offtól elvárhatunk.
de sztem egy 55 mégis csak jobban megéri, mivel az már egy felsõbb kategória, mégha a legalapabb is. meg az 55r tudtommal hasonló szerkezet a 2007es és azelõtti 66vf-el csak 1 centi minusz rugóút.
rs oem, 2 év gari
szóval ha boltban veszed, nem lesz probléma a garanciával marzóval sem. bár ez a malitól is függ, õk meg nem arattak osztatlan sikert...
1 év gari van az oem marzora
az xc szériások lábára meg az van írva hogy made in italy. szerintem néhány drágábbakat ott gyártják
az enyém is oem, zacskós kiszerelés, semmi baj nincs vele
ha jó az, ami van, akkor minek új???
elvileg ugyanazoknak a feltételeknek kell megfelelniük a villáknak, a gyártósor nem úgy mûködik, hogy na ez most boltba megy, ez szar lesz, ez meg gépbe, ez jó
1 év gari van az oem marzorameg olyat is olvastam hogy gari nincs ez is így van?
meg olyat is olvastam hogy gari nincs ez is így van?
meg taiwani selejtnek nevezték stb bár sok olyan oem cucc van tudtommal ami bevált csak most ettõl kicsit megijedtem.
érdemes akkor belevági oem cuccba ha olcsó? eddig ez a triple nekem és sok más embernek is bevált.
tudtommal már az összes marzót tojvánon gyártsák...meg olyat is olvastam hogy gari nincs ez is így van?
meg taiwani selejtnek nevezték stb bár sok olyan oem cucc van tudtommal ami bevált csak most ettõl kicsit megijedtem.
érdemes akkor belevági oem cuccba ha olcsó? eddig ez a triple nekem és sok más embernek is bevált.
ez így hülyeségolvastam ma egy olyat hogy az oem marzók állítólag hulladékok meg selejt példányok ez menynire igaz így?
hogy állítólag azokat használjûák oem-nek amik nem feleltek meg a komplett bringába bekerüléshez
emiatt törnek stb (mondjuk van vmi alapja h emiatt reped szinte az összes 2007es dropoff bár törésrõl még nem hallottam ) esetleg új szériákkal szokott baj lenni a marzóknál?
vagy ez csak urban legend?
azért érdekelne mert vennék egy 55R-t ami oem cucc