Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2845 hozzászólás a témában

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Érzésre szerintem ha minden egybe maradt benne, akkor olyan 2-5 ezer forintér megcsinálják szerintem.
Ha nem.
AKkor még az anyagköltségis ottvan.

Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
:chomik:BIKELAND:chomik:

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Sajna holnap lesz a 3. nap, visszavinni senki nem tudja szóval reménykedek abban hogy nem zúzódott szét semmi.
Használva ezután nem lett mindössze megnyomogatva lett azt is finoman mert én elõször más gondra gyanakodtam de miután mindent átnéztem és a kopogás nem szünt azután álltam le a basztatással.
Azt meg véletlen vettem észre hogy a kompressziója nem üzemel.
Amúgy ha ne adja a jó ég valami mégis széthalt benne kb mire számíthatok árban szerintetek?Mert isten bizony inkább fizetek minthogy a forgalmazóval megint elkezdjem a több hónapos mûsort mert azon már túlvagyok (nem ezzel a telóval persze).

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Szevasz,
Ha 3 napon belül visszaviszed és szónélkül kérhetsz egy másikat.
Amúgy valószínüleg fogta magát a csillapítófej és széthullot, és bele esett az olajba, valószínüleg egy 5 perces munka összerakni, feltéve ha nem zúzodott szét...

Én még nem találkoztam ilyennel.

Elõfordul az ilyen, csak ilyenkor azt kérdezi az ember hogy miért pont velem...

Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
:chomik:BIKELAND:chomik:

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Sziasztok!

Szeretném megosztani veletek teleszkópvásárlásom élményeit!
Tegnap világított a protkóm az széles mosolytól mert megjött a Marzo 888 RCV-m (2007-es modell).Beszereltem majd megtettem vele az elsõ métereket!
Ekkor fagyott a képemre a mosoly ugyanis kb 3 km hangsúlyoznám burkolt úton elkövetett mozgás után a teleszkóp meseszép csörgõ zörgö hangokat kezdett kiadni magából majd a kompresszió is megszüntette a müködését.
6 órát nem volt a kezeim közt a teló.
A kérdés az lenne hogy kinek volt hasonló élménye a legendás 888-al és mi lett a megoldás vagy mi okozhatja eme remek müködést?
Vadi új a cucc a forgalamzótól jött és bevallom õszintén hogy ismerve a forgalmazó segítõkézségét (már volt velük dolgom) õ hozzájuk fordulnék legutoljára.
Szerintetek mi történt mi okozhatja ezt?A kopresszió nem reagál a tekergetésre és összemozdulásnál kopogó hangja van az egésznek olyan mint a fém a fémhez?!Gregorio olaszba lehet nem húzott meg valamit vagy szimplán sz@r az egész?
Legelöb a jövõhéten tudják megnézni hogy mi jár a teló fejében addig marad a stresszelés és gondoltam írok ide hátha tud valaki valami okosat mondani ami egy kicsit csillapítja a vérnyomásom!

Üdv!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Sziasztok:)

Júniusban lesz 1 éves a Mrazo Gran Fondo II. villám, és egy olyan röpke kérdésem lenne, hogy ajánlott lenne a nyári Grada-túránk elõtt kicserélni benne az olajat?
Télen nem használtam sokat, sarat pedig ritkán kapott.

Másik: haveromnak van egy régebbi MX Comp-ja, kb 2 hét alatt elereszti a levegõt (egy erõs felkoppanás óta), a szimeringnél pedig koszos olajsár mutatkozik.
Lehet ezzel kezdeni szerintetek valamit? Sosem szedtem még szét levegõs telót, és nem is értek hozzá, ezért kérném a Ti tanácsotokat.

Köszönöm elõre is,
Viktor

Szerintem,ha nem muszály ne cseréld ki a gyári olajat, azt mondják aza legjobb.Bár 1év után lehet hogy mégis jót tenne,de valami minõségire(pl.:Motorex)

A haverodén meg szerintem egy szimeringcsere segithet

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
Sziasztok:)

Júniusban lesz 1 éves a Mrazo Gran Fondo II. villám, és egy olyan röpke kérdésem lenne, hogy ajánlott lenne a nyári Grada-túránk elõtt kicserélni benne az olajat?
Télen nem használtam sokat, sarat pedig ritkán kapott.

Másik: haveromnak van egy régebbi MX Comp-ja, kb 2 hét alatt elereszti a levegõt (egy erõs felkoppanás óta), a szimeringnél pedig koszos olajsár mutatkozik.
Lehet ezzel kezdeni szerintetek valamit? Sosem szedtem még szét levegõs telót, és nem is értek hozzá, ezért kérném a Ti tanácsotokat.

Köszönöm elõre is,
Viktor

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Nem mondod...

de, ez van:p

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

...
mindenesetre érdekes lehet kirántani, de ezt a villát gondolom az ilyen bender féléknek találták ki
...

szerintem nem gondolták komolyan ezt a villát, csak azért csinálták hogy övék legyen a leghosszabb utas villa. Nekem elég lenne 16is.

Ja és egy kérdés: Normális hogy a 180as 66om becsúszója 192mm?(mármint ami kilóg:D mer a többi marzónál pl 150esnél alig volt 155mili

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Egészen olyan szagú, mivel õ vette meg.

Kangarooo váz:D:D:D:D
(kicsit ribószagú bicó...)

Nem mondod...

vágom ezt a vázat,benne volt egyszer bikemagban,ezzel tesztelték a 888at.

Nos, lehet, hogy vmivel 7 alatt volt, 24 kg volt a komplett gép.

de a sima monster 5,6 asszem
nekem vmi 7egész vmennyit mondtak

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
használni lehetett ezt legalább valamire?
ja,Ribonak is volt,
vágom ezt a vázat,benne volt egyszer bikemagban,ezzel tesztelték a 888at.
kéne a kutyának egy ilyen dög.
ez ilyen: repül a kõ ki tudja hol áll meg szindróma.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Picivel 6 alatt.

de a sima monster 5,6 asszem
nekem vmi 7egész vmennyit mondtak
mindenesetre érdekes lehet kirántani, de ezt a villát gondolom az ilyen bender féléknek találták ki
az a váz meg milyen váz? így ránézésre elég gagyinak tûnik a super monster mellett

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

ez meg mi a franc?

Kangarooo váz:D:D:D:D
(kicsit ribószagú bicó...)

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Feltöltött kép

ez meg mi a franc?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Picivel 6 alatt.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

amúgy nem tudja vki mikor teszi fel kb az ebike meg bikemarket meg ezek a 2008as marzókat?

Szerinted ez kin múlik?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
hány kiló volt a super monster?
egyébként próbáltam sima monstert nekem kicsit csalódás volt, azt hittem sokkal jobb lesz a sajátomnál, erre így nyomogatva semmivelé nem tûnt jobbnak de parkolóban nyomkodásból lehet nem kéne nagy következtetélseket levonnom pl egyszer próbáltam 66ot is így nyomogatva és az se tánt jobbnak aztán lementem egy vele egy kisebb lépcsõn, ott viszont látszódott rendesen a különbség.

amúgy nem tudja vki mikor teszi fel kb az ebike meg bikemarket meg ezek a 2008as marzókat?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nekem meg õ volt a ucsó saját Marzo. :)

Feltöltött kép

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
erre érdemes lecserélnem a triple-t?
mert csak minusz 1 centi de valszeg jobb mozgás meg kisebb súly.
majd rmeélem bikemarket leakciózza 50-60ra
meg a dropoff triple helyett van a 888 rv, az is elég jó árban van.. ha még jön vmi akció simán elvihetõ lesz 70 ezer körül

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
nekem ügytünik hogy az 55 veszi át a dropoff helyét mégis.Most nézem a mali-t 69.900 az 55r 160as.Az azér egész jó ár

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
nekem ez volt az utsó marzós élményem:
Feltöltött kép
és a 130 mm + gyorsszár + 203 ellenére nekem nagyon tetszett, persze a foxim sokkal jobb volt (2x ennyiért) most várom a reves tapasztalatokat

ja és ez egy drop off és aki röhög azt felrúgom :P