Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Írta 2008. április 06. - 14:55
kicsit off meg apró: egy két héten belül lehet, hogy aktuális lesz, akkor szerintem jó áron fogom eladni a travist, ha érdekel. de majd meghírdetem
Írta 2008. április 06. - 14:23
enduro és freeride villa.drop off helyett,szerintem nem az erõsséggel lesz gond hanem a mozgással
vegyen 888-at max leszakad a fejcsõ. vagy vegyen rock shox-ot. mellesleg 15 centit mozgó vázba elég lenne egy szimplavállas, súlyban is jobban kijönne vele.
Írta 2008. április 05. - 22:55
55 nem enduro villa amúgy?
mármint nem dh, és nem is dirt.
nem tenném.
enduro és freeride villa.drop off helyett,szerintem nem az erõsséggel lesz gond hanem a mozgással
Írta 2008. április 05. - 22:38
Írta 2008. április 05. - 22:34
Írta 2008. április 05. - 22:25
a combosabb 66ok meg 100-120 ezer
ehelyett 70 ezeréért van egy viszonylag jó zsírúj villa ami kb 66 vf szint
Írta 2008. április 05. - 22:19
hát úgy értem h jó hogy azért a pénzért amit egy alsókategóriás drop offtól elvárhatunk.
de sztem egy 55 mégis csak jobban megéri, mivel az már egy felsõbb kategória, mégha a legalapabb is. meg az 55r tudtommal hasonló szerkezet a 2007es és azelõtti 66vf-el csak 1 centi minusz rugóút.
inkább jó állapotú 66, valami combosabb verzió. de a 180-as 888 is megfontolandó lehet, fõleg ha komolyabb vázad lesz majd
Írta 2008. április 05. - 22:01
rs oem, 2 év gari
szóval ha boltban veszed, nem lesz probléma a garanciával marzóval sem. bár ez a malitól is függ, õk meg nem arattak osztatlan sikert...
igen a garanciás háttér még az aftermarket termékeknél se a legjobb:D
Írta 2008. április 05. - 21:46
1 év gari van az oem marzora
az xc szériások lábára meg az van írva hogy made in italy. szerintem néhány drágábbakat ott gyártják
az enyém is oem, zacskós kiszerelés, semmi baj nincs vele
rs oem, 2 év gari
szóval ha boltban veszed, nem lesz probléma a garanciával marzóval sem. bár ez a malitól is függ, õk meg nem arattak osztatlan sikert...
Írta 2008. április 05. - 21:46
Amúgy pl az enyémen is rajtavan hogy made in italy,de nemvagyokbenne biztos h onnan van
Írta 2008. április 05. - 21:45
ha jó az, ami van, akkor minek új???
elvileg ugyanazoknak a feltételeknek kell megfelelniük a villáknak, a gyártósor nem úgy mûködik, hogy na ez most boltba megy, ez szar lesz, ez meg gépbe, ez jó
hát úgy értem h jó hogy azért a pénzért amit egy alsókategóriás drop offtól elvárhatunk.
de sztem egy 55 mégis csak jobban megéri, mivel az már egy felsõbb kategória, mégha a legalapabb is. meg az 55r tudtommal hasonló szerkezet a 2007es és azelõtti 66vf-el csak 1 centi minusz rugóút.
Írta 2008. április 05. - 21:41
1 év gari van az oem marzorameg olyat is olvastam hogy gari nincs ez is így van?
az xc szériások lábára meg az van írva hogy made in italy. szerintem néhány drágábbakat ott gyártják
az enyém is oem, zacskós kiszerelés, semmi baj nincs vele
Írta 2008. április 05. - 21:39
butább, okosabb, változó.
egyszerûen csak nem az AM-en kapható tudás, és típusjelölés.
de az alapanyag azonos.
gari komplett bringában ÉLNE rá, ha nem lenne leleményes mindenki, és rendelné be az adott alkatrészt SZERELÉSRE, hogy utána AM-en értékesítse mint normál alkatrészt.
de mivel az ad rá garit, aki behozza, innentõl kezdve te semmit sem veszel észre az egészbõl.
Nyugodtan vedd meg, bajod nem lesz tõle, ez egy ilyen világ.
Írta 2008. április 05. - 21:38
meg olyat is olvastam hogy gari nincs ez is így van?
meg taiwani selejtnek nevezték stb bár sok olyan oem cucc van tudtommal ami bevált csak most ettõl kicsit megijedtem.
érdemes akkor belevági oem cuccba ha olcsó? eddig ez a triple nekem és sok más embernek is bevált.
ha jó az, ami van, akkor minek új???
elvileg ugyanazoknak a feltételeknek kell megfelelniük a villáknak, a gyártósor nem úgy mûködik, hogy na ez most boltba megy, ez szar lesz, ez meg gépbe, ez jó
Írta 2008. április 05. - 21:37
tudtommal már az összes marzót tojvánon gyártsák...meg olyat is olvastam hogy gari nincs ez is így van?
meg taiwani selejtnek nevezték stb bár sok olyan oem cucc van tudtommal ami bevált csak most ettõl kicsit megijedtem.
érdemes akkor belevági oem cuccba ha olcsó? eddig ez a triple nekem és sok más embernek is bevált.
az oem marzók meg kb pont annyira precizen megmunkáltak és megbizhatók mint a többi...olyan olaszosan.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. április 05. - 21:30
Írta 2008. április 05. - 21:24
innentõl borul az egész postod....
Írta 2008. április 05. - 21:23
ez így hülyeségolvastam ma egy olyat hogy az oem marzók állítólag hulladékok meg selejt példányok ez menynire igaz így?
hogy állítólag azokat használjûák oem-nek amik nem feleltek meg a komplett bringába bekerüléshez
emiatt törnek stb (mondjuk van vmi alapja h emiatt reped szinte az összes 2007es dropoff bár törésrõl még nem hallottam ) esetleg új szériákkal szokott baj lenni a marzóknál?
vagy ez csak urban legend?
azért érdekelne mert vennék egy 55R-t ami oem cucc
az olcsó oem verziók nyilván butított cuccok, esetleg szarabb anyagból vannak stb. meg mi az hogy nem felel meg komplett bringába ? pont az oem kerül gyárilag szerelt komplett bringába.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. április 05. - 21:21
hogy állítólag azokat használjûák oem-nek amik nem feleltek meg a komplett bringába bekerüléshez
emiatt törnek stb (mondjuk van vmi alapja h emiatt reped szinte az összes 2007es dropoff bár törésrõl még nem hallottam ) esetleg új szériákkal szokott baj lenni a marzóknál?
vagy ez csak urban legend?
azért érdekelne mert vennék egy 55R-t ami oem cucc
Írta 2008. április 05. - 17:23
Már csak jövõhéten fog kiderülni hogy mi van vele majd azért leírom ha megtudom!