Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Indította
Endroo
, 2006. március 30. 15:59
Írta 2008. április 21. - 19:22
Na ma ugydöntöttem hogy megnézem a telóm és ha nemnagy okosság kiszedném belõle az etát.
Ehez kéne segitség, ha egyátalán lehet.
Én gyerekfejjel úgygondoltam hogy egy ien rúdizét kihúzok belõle vagy iesmi.
Nos ami még rosszhír hogy kék rugó van benne tehát VV-elmondása alapján ennél márcsak puhább van.
A cél az lenne hogy finomabban induljon meg mer rémesen darabos a megindulás, igaz pályán tökéletes de igy simán gurulva kis akadályokra nemreagál.
Szerintem az Eta lehet a hunyú és amúgyis fölösleges, csak neheziti a villát:D
(ha segit:1 2 3)
Ehez kéne segitség, ha egyátalán lehet.
Én gyerekfejjel úgygondoltam hogy egy ien rúdizét kihúzok belõle vagy iesmi.
Nos ami még rosszhír hogy kék rugó van benne tehát VV-elmondása alapján ennél márcsak puhább van.
A cél az lenne hogy finomabban induljon meg mer rémesen darabos a megindulás, igaz pályán tökéletes de igy simán gurulva kis akadályokra nemreagál.
Szerintem az Eta lehet a hunyú és amúgyis fölösleges, csak neheziti a villát:D
(ha segit:1 2 3)
Írta 2008. április 20. - 23:10
Írta 2008. április 20. - 21:42
áhoj!
probléma:verseny alatt a jobbszárban lévõ szimering meghalt,elköpte az összes olajat abból a szárból,ígya visszaútcsili is meghalt
kérdés:-olaj nélkül mennyire károsodhatott a belseje
-kb mennyibe fáj a szimering csere,olajcsere
-hol tudják megcsinálni a villát?csak a malinál?
garancia még nem járt le,de gondolom szimeringre nemvonatkozik,mivel kopó alkatrész
probléma:verseny alatt a jobbszárban lévõ szimering meghalt,elköpte az összes olajat abból a szárból,ígya visszaútcsili is meghalt
kérdés:-olaj nélkül mennyire károsodhatott a belseje
-kb mennyibe fáj a szimering csere,olajcsere
-hol tudják megcsinálni a villát?csak a malinál?
garancia még nem járt le,de gondolom szimeringre nemvonatkozik,mivel kopó alkatrész
Írta 2008. április 18. - 22:11
van limit, hogyne volna
nezd meg a marzocchi.com -on hogy pontosan mennyi kell bele
nezd meg a marzocchi.com -on hogy pontosan mennyi kell bele
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. április 18. - 21:37
sziasztok! csupán az lenne a kérdésem, hogy ugye a marzo dirt jam pro-ban csak jobb oldalon van oljfürdõ. az para, ha én töltöttem a bal szárba is?
és még azt, h van- e valami limit, h mennyi olajat kell bele tölteni, vagy azt nekem kell éreznem, hogy tetszik?
köszi a segítséget!
és még azt, h van- e valami limit, h mennyi olajat kell bele tölteni, vagy azt nekem kell éreznem, hogy tetszik?
köszi a segítséget!
Írta 2008. április 12. - 17:53
ha jól emlékszem gumi zsugorcsövet szokás még rugóra ráhúzni a kopogás, zörgés kivédésére...
Szóval akkor a rugó okozhatja a hangot?
Már sokan mondták és kezdem elhinni !
Igazából szépen üzemel (végre) szóval biztos nincs szétesve a belseje szóval a rugón kívül már tényleg nem zöröghet benne!
De majd még Sala uram meglesi a dolgot a jövõhéten mégiscsak mennyünk biztosra!
150GBP felett ingyenes a szállítás, EU-s ország, így semmilyen más költség nem rakódik a vételárra.
Nagyon király!
Azt hiszem akkor én komolyan körülnézek!
esetleg ha más is akar rendelni innen akkor összehozhatnánk a dolgot hogy ne legyen + költség!
Nézegettem most ezeket a BOS cartridge rendszereket!
Gyárt a Marzokhoz is komplett belõ részeket a cég.
Ki hallott ezekrõl, egyáltalán van ennek értelme?
Mert nem olcsó.
Annyival jobb egy BOS belsõrész a gyárinál?
Amúgy itt láttam a dolgot, tök véletlenül bukkantam rá! ----> http://www.tftuned.com/
Használd a Módosítás funkciót, és gondold át, mit szeretnél írni!
Írta 2008. április 12. - 17:49
ha jól emlékszem gumi zsugorcsövet szokás még rugóra ráhúzni a kopogás, zörgés kivédésére...
Írta 2008. április 12. - 17:23
150GBP felett ingyenes a szállítás, EU-s ország, így semmilyen más költség nem rakódik a vételárra.
Írta 2008. április 12. - 17:18
www.chainreactioncycles.com
Hopp hopp hopp!
Álljunk csak meg!
Innen hogyan lehet rendelni?
Mármint úgy értem persze hogy ha rendelek innen nagyjából mire számolhatok postaköltség ügyben?
Kell itt vámot fizetni vagy hogy megy náluk a dolog mert láttam pár érdekes dolgot?!
Írta 2008. április 11. - 22:50
www.chainreactioncycles.com
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. április 11. - 22:46
az 55 vásárlás asszem ugrott.
május végén lesznek telók a malinál..
..
melyik évben ?
azért nézelõdj, lehet a faktor bont szét konát, onnan szokott lenni a piacon teló...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. április 11. - 22:06
az 55 vásárlás asszem ugrott.
május végén lesznek telók a malinál.. fasza
addig marad a drop off..
május végén lesznek telók a malinál.. fasza
addig marad a drop off..
Írta 2008. április 11. - 21:40
Üdv!
Ma aztán elszabadultak az indulatok !
Most hogy vettem egy telót ami megvétel után több idõt töltött szervízbe mint használatba ezért alaposan meghajtottam a drágát.
Igazából azt tapasztalatam hogy a legkínosabb pont a kopresszió ami eddig nagyon makacs módon nemakart mûködni most tökéletesen végzi a dolgát a visszaúttal nemvagyok megelégedve.
Igazából ha azt mondom hogy tegyük fel lehet 15 öt tekerni rajta akkor a csillapítás körülbelül a 8. tekerésnél kezdi kifejteni a hatását.
Mondjuk eddig még ennyire se mûködött de a szétszedés elött mikor még csak a kopresszióval volt a baj sokkal sokkal jobb volt (kár volt hozzányúlni).
Ezt leszámítva tökéletes a teló.
A zörgés az meg olyan dolog hogy mikor hogy.Nem minden bemozdulásnál kattan.
Szerintem most használható álapotban van de azért elviszem majd egy olyan embernek is aki tényleg jobban vágja a témát.
Sala urat már sokmindenki ajánlotta szerintem majd a gondjaira bízom.
Nah mindenkinek jó bringázást aztán ha va valami majd mesélek!
Ma aztán elszabadultak az indulatok !
Most hogy vettem egy telót ami megvétel után több idõt töltött szervízbe mint használatba ezért alaposan meghajtottam a drágát.
Igazából azt tapasztalatam hogy a legkínosabb pont a kopresszió ami eddig nagyon makacs módon nemakart mûködni most tökéletesen végzi a dolgát a visszaúttal nemvagyok megelégedve.
Igazából ha azt mondom hogy tegyük fel lehet 15 öt tekerni rajta akkor a csillapítás körülbelül a 8. tekerésnél kezdi kifejteni a hatását.
Mondjuk eddig még ennyire se mûködött de a szétszedés elött mikor még csak a kopresszióval volt a baj sokkal sokkal jobb volt (kár volt hozzányúlni).
Ezt leszámítva tökéletes a teló.
A zörgés az meg olyan dolog hogy mikor hogy.Nem minden bemozdulásnál kattan.
Szerintem most használható álapotban van de azért elviszem majd egy olyan embernek is aki tényleg jobban vágja a témát.
Sala urat már sokmindenki ajánlotta szerintem majd a gondjaira bízom.
Nah mindenkinek jó bringázást aztán ha va valami majd mesélek!
Írta 2008. április 11. - 17:11
Az anno tesztre kapott 888-nál is a rugó zörgött a becsúszóban.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2008. április 11. - 16:39
Nem a rugó veri belülrõl a becsúszót? Mert azon még lehet segíteni
Énis erre gyanakszom. A boxxerben volt rá példa. Megoldódott... Láttam talán a héten vagy múlt héten hogy valamelyikõtök mutatta képen a szétszedett telóját. Abban volt 2 félkör metszetû mûa. csõ. Szerintem azaz azt szolgálja hogy ne zörögjön a rugó a becsúszóval.
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Írta 2008. április 11. - 16:26
Nem a rugó veri belülrõl a becsúszót? Mert azon még lehet segíteni
Írta 2008. április 11. - 16:22
Vidd el egy rendes iparoshoz! Vet rá egy komoly pillantást és lehet, kitalálja az okosságot.
Írta 2008. április 11. - 16:19
Sziasztok!
Ismét nálam van ez az istenverése!
Kapott új olajat ki lett teljesen pucolva a bele és elméletileg mechanikusan minden teljesen rendben van vele (hisz vadi új).
Most mindene müködik a kopresszió és a visszaút is meszeszépen jár az egész csak éppenséggel zörög ugyan úgy.
Haladunk nem mondom mert eddig nem müködött semmilye most minden okés csak megindulásnál kopog, vagyis nem kopog olyan hangja van mint mikor az alu sörösdobozt ütögetem.
Rohadtul idegesít a kolléga aki már kétszer is szétszedte nem érti hogy mi lehet hiszen semmi rendellenest nem talált a belsejében.
Használjam így ne foglakozzak vele vagy mi legyen szerintetek?
Mondom (most) mindene müködik ahogy kell (zörgést leszámítva).
Ismét nálam van ez az istenverése!
Kapott új olajat ki lett teljesen pucolva a bele és elméletileg mechanikusan minden teljesen rendben van vele (hisz vadi új).
Most mindene müködik a kopresszió és a visszaút is meszeszépen jár az egész csak éppenséggel zörög ugyan úgy.
Haladunk nem mondom mert eddig nem müködött semmilye most minden okés csak megindulásnál kopog, vagyis nem kopog olyan hangja van mint mikor az alu sörösdobozt ütögetem.
Rohadtul idegesít a kolléga aki már kétszer is szétszedte nem érti hogy mi lehet hiszen semmi rendellenest nem talált a belsejében.
Használjam így ne foglakozzak vele vagy mi legyen szerintetek?
Mondom (most) mindene müködik ahogy kell (zörgést leszámítva).
Írta 2008. április 10. - 00:04
Már folyamatba köszi !
Most egyenlõre folytatom az elsõ felvonást és oda vittem ahol már megnézték ugyanis a visszaúttal nem volt gond addig amíg szét nem lett szedve.
Ha most sem lesz jó akkor jön Sala.
Szóval elméletileg a héten történik valami ismét, majd meglátjuk, ha a villa továbbra is makacskodik akkor elviszem Salához!
Amint vannak új fejlemények azonnal megosztom veletek!
Most egyenlõre folytatom az elsõ felvonást és oda vittem ahol már megnézték ugyanis a visszaúttal nem volt gond addig amíg szét nem lett szedve.
Ha most sem lesz jó akkor jön Sala.
Szóval elméletileg a héten történik valami ismét, majd meglátjuk, ha a villa továbbra is makacskodik akkor elviszem Salához!
Amint vannak új fejlemények azonnal megosztom veletek!