Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2845 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Feltöltött kép

Barátot érdekelné ez a villa....DJ4 (!?:))
Paraméterek:

rugózás: acélrugó
úthossz: 100mm
nyak: acél

tárcsafék felfogatás: only disc IS
tengelytípus: normál

ennyit írnak róla, és gyártó oldalán sincs fenn.....milyen szerzet ez? nem írnak semmit hogy van e benne csillapítás vagy vmi

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
ha már megvetted nem mindgey h jól vetted e? vissza úgyse tudod cserélni.
amúgy sztem igen

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
Helló!!!
Na megvettem életem elsõ komolyabb telóját...(remélem) :)
Fél évet használt(szép állapotú)Marzocchi 888 2006-os 200mm 95.000Ft-ért. A manitou king pin-em után egy álom a mozgása,ja és a 90 kilóm alatt sem koppan...na szóval eddig csak jó..
Estleg valaki tud hozzá szólni? Az ár korrekt volt? Neten hasonló áron mennek 100-120 körül...
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

értem, köszönöm a felvilágositás, én igy irok, ha igyis eltudod olvasni akkor azt hiszem nem tudom miröl is beszélünk, ápropo sok idödbe tartott felnött létedre ezt mind kijavítani, de végülis én segitségért jöttem , amit, kaptam ( ty ) csak megütött az a szo hogy leszoltak hogy jaj hogy ir...elég szépen süllyed a szinvonal;) mivel, nem helyesirási versenyen vagyunk, há-há de no, semmibaj csak mivel butaságokat emlitettek, ezért megkérdeztem itt is hátha okosabb leszek de már csudijó minden

a szinvonal tenyleg sullyed. Miattad. ha leszolnak erte, akkor ne csodalkozz.

ON

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
(28-as pont! :))

Egyébként ez a bevonatos telók egy nagy hátránya, de ha nem akkora a lyuk hogy elkezdjen válladékozni a teló akkor nem lesz gond .Máskülönben kuka ,mert nemtom ki csinál bevonatot rá. Bár mintha itt lett volna szó arról is párszáz hozzászólással ezelõtt :D

vendég_rider'smani_*

vendég_rider'smani_*
  • vendég
értem, köszönöm a felvilágositás, én igy irok, ha igyis eltudod olvasni akkor azt hiszem nem tudom miröl is beszélünk, ápropo sok idödbe tartott felnött létedre ezt mind kijavítani, de végülis én segitségért jöttem , amit, kaptam ( ty ) csak megütött az a szo hogy leszoltak hogy jaj hogy ir...elég szépen süllyed a szinvonal;) mivel, nem helyesirási versenyen vagyunk, há-há de no, semmibaj csak mivel butaságokat emlitettek, ezért megkérdeztem itt is hátha okosabb leszek de már csudijó minden

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

"Elsõ körben javasolnám a Magyar helyesírás szabályai címû könyv beszerzését"

teljes szívbõl tudok gratulálni, tudod én is tudok helyesen írni, de õõ( ), minek is?
(mert) akkor nagyobb fiúnak látszódnék? Istenem..segítséget kérek amit köszönöm kapok is, de mi az elsõ? leszólnak.. ez a mai világ a mai bringásokkal;) tartsunk össsze ez az, gyerünk;) ui: én személy szerint nem azért járok ide, hogy helyesen írjak, hanem azért hogy kommunikáljak, vagy ha van egyéb(B) problémám akkor(,) segítséget (/) nyújtsak / kérjek az "okos" emberektõl, arra valószínû nem kell helyesen írni, vagy mégis?:) ...ViktorRider akár( is) hogyan is furcsa, egy szervízszaküzletben említették... amit én személy szerint furcsálltam , és ezért gondoltam megkérdezem tõletek

Nem az a jó kérdés, hogy "minek is kell(ene) helyesen írni", hanem inkább az, hogy miért ne?
Mindenki hibázik, elgépel stb. de "direkt" azért mégsem kellene. ;)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_rider'smani_*

vendég_rider'smani_*
  • vendég
"Elsõ körben javasolnám a Magyar helyesírás szabályai címû könyv beszerzését"

teljes szívbõl tudok gratulárni, tudod én is tudok helyesen írni, de õõ , minek is?
mert akkor nagyobb fiúnak látszodnák? istenem..segitséget kérek amit köszönöm kapok is, de mi az elsõ? leszolnak.. ez a mai világ a mai bringásokkal;) tartsunk össsze ezaz, gyerünk;) ui: én személy szerint nem azért járok ide hogy helyesen írjak, hanem azért hogy komunikáljak, vagy ha van egyébb problémám akkor, segitséget/nyujtsak kérjek az "okos" emberektöl, arra valoszínû nem kell helyesen írni vagy még is?:) ...ViktorRider akár is hogyan is furcsa, egy szervíz szaküzletbe emlitették... amit én személy szerint furcsáltam , és ezért gondoltam megkérdezem töletek

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Elsõ körben javasolnám a Magyar helyesírás szabályai címû könyv beszerzését. Mellesleg szívesen elbeszélgetnék a magyar tanároddal.

Mindezek után beszélhetünk a teló problémádról is. Komoly gondot valószínûleg nem fog okozni. Nálam súlyosabb sérülések is akadnak a becsúszón, de ezek semmilyen formában nem befolyásolják az eszköz megfelelõ mûködését.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Kilyukadni? A becsúszó?:) ezt hol hallottad?
Sztem nem lesz gáz belõle amúgy, ha mélyebb és hosszabb, akkor lehetséges, hogy a szimering ott nem tömít, és ereszteni fogja az olajat.
de mivel írtad h nem mély és hogy olyan 190 körül van, amennyit gondolom nagy ugrásoknál mozog csak be, sztem nem lesz gáz belõle.

vendég_rider'smani_*

vendég_rider'smani_*
  • vendég
egy okos dolgot kérdezek most.... ma sikeredet a becsuszon egy ceruza hegyni (mintha egy pontot tennél egy lapra) széleségü karcolást enyteni a '06 888 vf-be..:S:S nem nagy karcolásépp hogy látszik:S ügyetlenségem lehetséges ez, köves részen egy kö felverödödt és pont a becsuszora, ball becsuszo, olyan 185/190 mm környékén van ez a doloog...kérdezném töletek hogy ez mennyirebefolyásolja egy valamilyen problémát? és mi az orvosság?:S (mert hallotam oylat is hogy majd szépen lökni fogja ki az olajat..meg iylenek mert mivelkifog lyukadni, de vaalhogy nem értem egy marzonál megeshet? föleg 888n ál?:S) amugy nemzavar hogy ott van csak ne legyen belöle baj:S és semmi érdes felület nincs, és nem mély,

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Ja dropoffom is egyszerû volt, mégse mozgott, jó tudom kicsit más kategória:P
De haveré is koppan, akkor majd rátöltünk picit.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Szerintetek az miért van, hogy az Mxpro-mban kisebb ütésekre valami kopog? Mintha valami elmozdulna benne. Amikor nagyobb ütést kap akkor csendben van. Most cseréltem benne olajat. Lehet, hogy keveset tettem bele?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
mert vf? ;) bár az rc-ben sincs sok minden. nem egy (off)manitou :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
lassu nem volt, de koppant kifelé a rugóút végén.

Teljesen patent volt, csak kevés volt benne az olaj.
Most gyári szint lett benne, nem is koppan sehova:)

Mókásan primitív a belseje. Nem hiába mozog ilyen szépen, hisz a 2 rugón kivül és a 2 nyomórúdon kivül semmi sincs benne:)

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
wow tehát eddig lassú volt??
akkor én mit mondjak a stancere?:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Ha jól tudom gyárilag is 7.5es van a marzokban.

köszi, már megoldva, teljes szétszedés, olajcsere megvolt.

kijött a szirup:-)

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Ha jól tudom gyárilag is 7.5es van a marzokban.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
888 VF-be 7.5 körüli olajat illik beletenni?

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Cserebe egy brutal eros es karbantartasra igenytelen telot kapsz.

Igen ezt elfelejtettem hozzátenni. Minõségben eléggé ott van, a Manitou meg sem közelíti, festése sokkal tartósabb volt a dropoffnak, a szimeringeket inkább össze sem hasonlítanám..és a levegõt sem eresztette se.
viszont nem mozgik, ebben jobb a stance sokkal:)