Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Írta 2007. március 25. - 14:58
1. Marzocchi '07 66 RV
2. Marzocchi '07 All mountain 2 (nem az SL)
Az alabbiakra mar sikerult rajonnom:
1.
- Ut hossz: 180mm (legtobb helyen igy irtak, de a katalogus szerint 160-180mm most akkor mi az igaz 180-al jon az digoktol de allithato 160-ra amihez szet kell kapni? Vagy mi a helyzet azokkal a kerokkal amik ilyen de 160-as teloval vannak szerelve, gyarilag vannak atallitva vagy max 160 -at tunak? (OEM))
- Technologia: Rugo - olajfurdo.
- Ar : 145000.- (asszem bikediszkonton neztem)
Sejtesem szerint nagyon szepen mozoghat ,mert ebben nincs levegos elofeszites. Sajna Nem valami olcso, es 'alapbol' tul nagy lenne a rugoutja a kerohoz (igy a sulya is) a celbringahoz.
2.
- Ut hossz 140-160mm
- Technologia : Rugo - olaj - levego elofeszites
- Ar: Pontosan nem sikerult hazai arat talalni, eurobol atszamolva kb 92 rugo de 100 -al biztos lehet szamolni.
Ez egy gyengebb telo, valszeg a megindulasa is jobban hasonlithat a drop off-era. A megcelzott felhasznalasi terulete jobban fekszik. Talan konnyebb es fiomabb mozgasra is van kihegyezve (lasd all mountain), raadasul olcsobb.
Olyan gephez kellene a telo ami kb <16 -ot mozog hatul is ezert erdekel a fentebbi allithatosaga.
Ha lehetne szervalni egy 160-as RV-t az jobb lenne , mit gondoltok? (nem a cash a problema elsosorban, de nem is az extrem freeride a cel ,viszont jo lenne ha birna mindent ami becsuszik Ezzel kapcs az merul meg fel bennem hogy ez az AM vajon gyengebb mint a drop off-ok voltak?)
1.
[Extreme Freeride/Downhill: This discipline is only for
professional or highly skilled riders. It includes relatively high
jumps or "drops" and negotiating larger obstacles such as
boulders, fallen trees, or holes.]
2.
[The All Mountain is a balanced fork that shines on both the climb and the descent. The All Mountain is chocked full of features, but is still one of the lightest long travel single crown forks on the mountain. This is the perfect utility fork for the bike that does it all.]
Írta 2007. március 24. - 14:09
Írta 2007. március 23. - 21:50
Sajnos minden levegos temanal ez van. En mondjuk megszoktam mar. Ez egy "durva" telo ha megkapja amit akar nagyon brutalul mozog (SSV), csakhat nem mindig kapja , mert ahoz mindig olyan helyre kene menni. A Rock Shox-ok mindig is jobbak voltak a finom mozgasban szerintem.
Itt meg is ragadnam a lehetoseget ,hogy megkerdezzem ,milyen 160 milis marzocchit tudtok ami nyilt olajfurdos es nem levegos elofeszitesu?
Írta 2007. március 22. - 19:18
áhoj!
gyors válaszra lenne szükségem,mégpedig: a fent emlitett telo 150mm-ét le lehet redukálni kb 130-ra mindenféle gányolás és garivesztés nélkül?
'05 kona scrapbe menne,sokrétü felhasználásra;érv,ellenérv,vélemény a telóról??
thx
Ami dropoffot mozgattam egyik se jött be..volt nekem is 2005-ös, havernak meg van a Bighitjében, 150es.
a karakterisztikája jó, rendesen felkeményedik, és jól be lehet állítani.
Viszont iszonyat darabosan mozog, letapad, nehezen indul, és ahogy a bighit tesztben is le volt írva, olyan érzés mintha mindig kevés lenne benne az olaj. Egyszóval kikoppan.
Az útcsökkentésben sem vagyok biztos, ha 130as lenne gyárilag, akkor lehetne 150re sztem, fordítva már lehet hogy nem menne gányolás nélkül:(
Írta 2007. március 22. - 17:29
Írta 2007. március 22. - 16:41
áhoj!www.marzocchi.com
Itt találsz róla infot.
Egyébként 150mm ut.
Belülrõl állítható csillapítás.
És tudsz ráfújni levegõt mindkét oldalon.
Alap Marzo villa.
Lehet jobban jársz ha veszel egy jobb minõségû 130mm-es villát kicsit többért.
Az apróban vannak elég jók...
marzo honlapot néztem,de elvileg oem villa,és csak azt találtam az oldalon h mennyi levegõt kell belefujni;de köcce a többi infot;egyenlöre csak keresgélés szinten megy a dologm,más telók is játszanak még
Írta 2007. március 22. - 16:35
áhoj!
gyors válaszra lenne szükségem,mégpedig: a fent emlitett telo 150mm-ét le lehet redukálni kb 130-ra mindenféle gányolás és garivesztés nélkül?
thx
www.marzocchi.com
Itt találsz róla infot.
Egyébként 150mm ut.
Belülrõl állítható csillapítás.
És tudsz ráfújni levegõt mindkét oldalon.
Alap Marzo villa.
Lehet jobban jársz ha veszel egy jobb minõségû 130mm-es villát kicsit többért.
Az apróban vannak elég jók...
Írta 2007. március 22. - 15:45
thx
Írta 2007. március 13. - 20:06
Az lenne a kérdésem, hogy Magyarországon hol lehet 888 SL ATA-t venni? Fehér színût. Nem a World Cup félét. Segítségeteket elõre is köszi...
Írta 2007. március 09. - 02:05
tam ez minekhova?
a hardrockba
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. március 08. - 22:10
fõleg marzonál..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. március 08. - 21:49
kell ezt légteleniteni vhogy? vagy ez igy kerek.. ?
Írta 2007. március 08. - 19:48
tam ez minekhova?szeretem a postasomat © copyright lor inc. Miskolc, Magyarorszag.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. március 08. - 19:25
egy kis segítséget kérnék:
Z1-em van, használtan vettem, rugót kiszedtem, de az egyik szárba nem tudok levegõt fújni, mert nem megy bele semmi...
Lehet hozzá szelepet kapni? vagy komplett menetes véget? vagy nem ez a baj? (szelep szétszedve mûködik)
Miért van mindkét száron szelep ha rugó van az egyikben?
Meddig kell olajjal feltölteni?
Írta 2007. március 06. - 16:30
sárga - piros - kék
puha - közepes - kemény
Írta 2007. március 05. - 21:44
sárga majd piros a keménységi sorrend
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. március 05. - 21:26
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. március 05. - 19:18
Írta 2007. március 04. - 21:07
nekem kék rugó van benne és azt szeretném tudni hogy az hol helyezkedik el a keménységi skálán. ja egy 66 rc2x villáról van szó.
kösz
Írta 2007. március 02. - 09:50
esetleg egy 2.5 mm-es kormányszárhézagoló és nincs gond..