Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Írta 2007. május 09. - 20:19
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
Írta 2007. május 09. - 20:16
de olyan 85-90K lesz ra
Jah es mindenkepp duplavallasat szeretnek, mert csak itthon ugralok vele.
Es mivel egyetemista vagyok, tobbekkozott pecsi igy szeretnem levinni majd idovel
itthonra meg marad egy merevvillas scrap ( felteve ha elkeszul :S ). Es mecsekre igan csak elfog kelleni a duplavall meg a 888
Írta 2007. május 09. - 20:05
Mennyit szánnál rá?..
Amit viszonylag jó áron kaphatsz, az 2005-ös, vagy 2006-os VF, az Rc drágább, csak nem tudom, a VF mennyire progresszív, de majd jönnek a tapasztaltabbak, azt megmondják:)
Írta 2007. május 09. - 19:38
Mielott meg lehordotok, hogy ide irom elore is bocsi, de ha vegigolvasod megerted miert ide irtam.
Tortenetem tavaly nyaron kezdotott, vettem egy Stance Kingpint. Azota rajottem, hogy karvolt. Mozgasa nem tul progressziv, ami nekem ugralasokhoz kellene. Most lett bele rugo teve, egy kemenyebb. De igy is felkoppan, pedig fujok bele levegot rendesen.
Nezegettem az aprohirdetest, lehet nyaron raszanom magam, es eladom a stancet, plusz meg gyurjot hozza egy keveset. Es veszek egy 888.
Most jon a kerdes, melyik evjaratot, tipust erdemes? Azzal tisztaba vagyok, mar, hogy 888 bol letazik 170 es 200 at mozgo peldany is. Mivel egy stinky deeluxom van, gondolom a 170 es boven eleg lenne - aki nem igy gondolja cafoljon meg.
Termeszetesen hasznaltan vennem, vagy bontott bicajbol, mivel nem tehetem meg hogy 150-200e et kiadok egy villara.
Valaszt elore is koszonom
Írta 2007. május 08. - 06:09
wedge.. még a DJ is...
elég sok minden nem bírta alatta, csak nehogy elolvassa amit írunk róla
"...Egy legenda,és vele együtt egy hõs született..."
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2007. május 07. - 23:11
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. május 07. - 23:07
a sajátomat is hogy utáltam argh
a hangja is egy kórházi kezelés elõzöngéje volt; ha épp nem recsegett, akkor csak azért nem, mert a szörcsögés és a kopogás elnyomott minden más hangot
Írta 2007. május 07. - 22:59
elég sok minden nem bírta alatta, csak nehogy elolvassa amit írunk róla
Írta 2007. május 07. - 22:54
marzoékra meg akkoriban rájárt a rúd, mert volt a szerencsétlen 02-es széria, fõleg a wedge és társaik, és valszeg páran beperelték õket miután beépítették a stucnit az arcukba, és a végére gondolom, okosabbnak látták egy ilyen leszerelõ hadmûvelettel elintézni a kórházba került delikvenseket
ja, és az egy idióta lépcsõsor volt, nekem is pont azon a kettõn sikerült kicsit megkottyantani a Judyt anno
mozót kell venni.
Írta 2007. május 07. - 22:26
amugy kb 45 kilo a srac. A villa meg egy Z3 volt. es rendeltetesszeruen streetelt vele :matrix: de annyira randa fenykepeket csinalt az arcarol [asszem 6 foga tort ki elorol, 4 oras mutet a balesetin, 3 honapig csak folyekony kaja, stb] hogy marzoek igen nagyon elszegyelltek magukat, es nem jottek a hivatalos dumaval.
Es igen, a shermant is eltorte, sot egy PlanetX merev acelvazat is.
destruktiv a kis draga
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. május 07. - 21:38
Azonnal fogyjon le!!
Nem is tudtam hogy a lepcsosoron lejovetel rendeltetes szeru hasznalatnak minosul
PS: (Majd ket het mulva biztos a manitou is kitort alola )
Írta 2007. május 07. - 05:56
ez azért nem teljesen igy történt MJani01
Az illetõ MG kollega
egy kis lépcsõsoron gurult lefelé amikor az uccsó kettes lépcsõnél kitört alóla.
Szegényem lefejelte a stucnit, komoly arcsérülést szerezve.
A korházi felépülés után megirta a marzonak. A marzo sürün elnézést kérve mondta, hogy menjen be a marzo nagykerbe és azt választhat amit akar.
Választott, eladta azonnal és vett manitou-t
Ennyit az urban legend-rõl.
Így azért már "más neve van a gyereknek"
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2007. május 06. - 20:48
Az illetõ MG kollega
egy kis lépcsõsoron gurult lefelé amikor az uccsó kettes lépcsõnél kitört alóla.
Szegényem lefejelte a stucnit, komoly arcsérülést szerezve.
A korházi felépülés után megirta a marzonak. A marzo sürün elnézést kérve mondta, hogy menjen be a marzo nagykerbe és azt választhat amit akar.
Választott, eladta azonnal és vett manitou-t
Ennyit az urban legend-rõl.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. május 06. - 20:00
Tegnap hallottam egy olyan "történetet" , hogy egy magyar versenyzõ alatt kiszakadt a marzo telója nyaka rendeltetés szerinti használat mellett és nagyon összetörte magát ezután beperelte a marzocchi-t (igértek neki sok pénzt, hogy ne pereljen, de mégis megtette) és most életjáradékot kap.
Eltört? HA-HA-HA!!!
Életjáradék? BruHa-HA-HA!!!
Én meg a KONA-tól kapok életem végéig nyugdijjat+bringát minden évben HI-HI-HI
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2007. május 06. - 11:26
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. május 05. - 11:36
Írta 2007. május 05. - 11:35
Írta 2007. május 05. - 11:29
marzokban 7.5-es szokott lenni, jó lesz bele. Benzinkút, motorbolt - castrol pl, bringaboltból motorex, ez nagyon jó minõségû.
Köszi az infót!
Már csak annyi kérdésem lene hogy a 7.5 az olaj viszkozitását jelentené?