Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2845 hozzászólás a témában

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
persze nem azt mondom h a stance rosz telo lenne, soot arahoz kepest jo. Csak nekem lett keves vazcsere miatt :(

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
hat mennyit szanok ra az attol fug, mennyiert veszik meg tolem ez a rakat ..... inkabb nem mondom, mert csak felhuzom rajtam magam.
de olyan 85-90K lesz ra :)
Jah es mindenkepp duplavallasat szeretnek, mert csak itthon ugralok vele.
Es mivel egyetemista vagyok, tobbekkozott pecsi :) igy szeretnem levinni majd idovel :)
itthonra meg marad egy merevvillas scrap ( felteve ha elkeszul :S ). Es mecsekre igan csak elfog kelleni a duplavall meg a 888 :)

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Pontos típust még nem mondok, de ha ugrálásra kell, akkor 66 nem lenne jobb? Van egy srác nálunk, akinek az említett váza van, 05-ös 66VF-el, és hát nem gyenge:) jól is néz ki benne.
Mennyit szánnál rá?..
Amit viszonylag jó áron kaphatsz, az 2005-ös, vagy 2006-os VF, az Rc drágább, csak nem tudom, a VF mennyire progresszív, de majd jönnek a tapasztaltabbak, azt megmondják:)

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
Sziasztok!

Mielott meg lehordotok, hogy ide irom :) elore is bocsi, de ha vegigolvasod megerted miert ide irtam.

Tortenetem tavaly nyaron kezdotott, vettem egy Stance Kingpint. Azota rajottem, hogy karvolt. Mozgasa nem tul progressziv, ami nekem ugralasokhoz kellene. Most lett bele rugo teve, egy kemenyebb. De igy is felkoppan, pedig fujok bele levegot rendesen.

Nezegettem az aprohirdetest, lehet nyaron raszanom magam, es eladom a stancet, plusz meg gyurjot hozza egy keveset. Es veszek egy 888.
Most jon a kerdes, melyik evjaratot, tipust erdemes? Azzal tisztaba vagyok, mar, hogy 888 bol letazik 170 es 200 at mozgo peldany is. Mivel egy stinky deeluxom van, gondolom a 170 es boven eleg lenne - aki nem igy gondolja cafoljon meg.
Termeszetesen hasznaltan vennem, vagy bontott bicajbol, mivel nem tehetem meg hogy 150-200e et kiadok egy villara.

Valaszt elore is koszonom :)

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

wedge.. még a DJ is...:P

elég sok minden nem bírta alatta, csak nehogy elolvassa amit írunk róla :)

:D :D :D
"...Egy legenda,és vele együtt egy hõs született..." :D
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az en Z1 wedge-m YOci alatt tort el...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
no igen, Áron-féle rövidített nyakú DJ... (akarom mondani, szárú :) )
a sajátomat is hogy utáltam argh
a hangja is egy kórházi kezelés elõzöngéje volt; ha épp nem recsegett, akkor csak azért nem, mert a szörcsögés és a kopogás elnyomott minden más hangot :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
wedge.. még a DJ is...:P

elég sok minden nem bírta alatta, csak nehogy elolvassa amit írunk róla :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
igen, ezt akartam írni, hogy a manitou se bírta jobban a gyûrõdést, meg azért MG is kapott a képébe rendesen, szó szerint, nekem olyasmi dereng, hogy az ajkai is leszakadtak
marzoékra meg akkoriban rájárt a rúd, mert volt a szerencsétlen 02-es széria, fõleg a wedge és társaik, és valszeg páran beperelték õket miután beépítették a stucnit az arcukba, és a végére gondolom, okosabbnak látták egy ilyen leszerelõ hadmûvelettel elintézni a kórházba került delikvenseket

ja, és az egy idióta lépcsõsor volt, nekem is pont azon a kettõn sikerült kicsit megkottyantani a Judyt anno :D

mozót kell venni.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Gaborka legenda azota... :D

amugy kb 45 kilo a srac. A villa meg egy Z3 volt. es rendeltetesszeruen streetelt vele :matrix: de annyira randa fenykepeket csinalt az arcarol [asszem 6 foga tort ki elorol, 4 oras mutet a balesetin, 3 honapig csak folyekony kaja, stb] hogy marzoek igen nagyon elszegyelltek magukat, es nem jottek a hivatalos dumaval.

Es igen, a shermant is eltorte, sot egy PlanetX merev acelvazat is.

destruktiv a kis draga :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Minek megy az olyan lepcsosorra :D
Azonnal fogyjon le!! :D
Nem is tudtam hogy a lepcsosoron lejovetel rendeltetes szeru hasznalatnak minosul ;)

PS: (Majd ket het mulva biztos a manitou is kitort alola )

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

ez azért nem teljesen igy történt MJani01

Az illetõ MG kollega
egy kis lépcsõsoron gurult lefelé amikor az uccsó kettes lépcsõnél kitört alóla.
Szegényem lefejelte a stucnit, komoly arcsérülést szerezve.
A korházi felépülés után megirta a marzonak. A marzo sürün elnézést kérve mondta, hogy menjen be a marzo nagykerbe és azt választhat amit akar.
Választott, eladta azonnal és vett manitou-t

Ennyit az urban legend-rõl.

Így azért már "más neve van a gyereknek" :)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ez azért nem teljesen igy történt MJani01

Az illetõ MG kollega
egy kis lépcsõsoron gurult lefelé amikor az uccsó kettes lépcsõnél kitört alóla.
Szegényem lefejelte a stucnit, komoly arcsérülést szerezve.
A korházi felépülés után megirta a marzonak. A marzo sürün elnézést kérve mondta, hogy menjen be a marzo nagykerbe és azt választhat amit akar.
Választott, eladta azonnal és vett manitou-t

Ennyit az urban legend-rõl.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Tegnap hallottam egy olyan "történetet" , hogy egy magyar versenyzõ alatt kiszakadt a marzo telója nyaka rendeltetés szerinti használat mellett és nagyon összetörte magát ezután beperelte a marzocchi-t (igértek neki sok pénzt, hogy ne pereljen, de mégis megtette) és most életjáradékot kap.

Eltört? HA-HA-HA!!!
Életjáradék? BruHa-HA-HA!!!
:D :D :D :D :D
Én meg a KONA-tól kapok életem végéig nyugdijjat+bringát minden évben HI-HI-HI
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Tegnap hallottam egy olyan "történetet" , hogy egy magyar versenyzõ alatt kiszakadt a marzo telója nyaka rendeltetés szerinti használat mellett és nagyon összetörte magát ezután beperelte a marzocchi-t (igértek neki sok pénzt, hogy ne pereljen, de mégis megtette) és most életjáradékot kap.

A sebesség mindent megold.

ati86

ati86

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Köszi mégegyszer

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Igen.

ati86

ati86

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

marzokban 7.5-es szokott lenni, jó lesz bele. Benzinkút, motorbolt - castrol pl, bringaboltból motorex, ez nagyon jó minõségû.

Köszi az infót!
Már csak annyi kérdésem lene hogy a 7.5 az olaj viszkozitását jelentené?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
http://marzocchi.com...&LN=UK&Sito=mtb

és itt van hogy mennyit ;)

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
marzokban 7.5-es szokott lenni, jó lesz bele. Benzinkút, motorbolt - castrol pl, bringaboltból motorex, ez nagyon jó minõségû.