Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2845 hozzászólás a témában

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
http://www.chainreac... spring&x=0&y=0

itt vannak rugók
nekem is volt ilyenem, annyi pénzért nagyon bejött a mozgás, egyszer lett takarítva meg olaj cserélve benne 1év alatt, én nagyon szerettem
csak elhajlott:D
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nem tudom (az elõzõ kérdésem erre vonatkozott hogy lehet-e (van-e) :) ), ha gyárt a marzo akkor rendelnék valahonnan a netrõl, ha meg nem gyárt akkor maradna a ráfújás. De az egész csak elmélet, mert nincs marzo villám.

A sebesség mindent megold.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Egyébként azért kérdeztem, mert pl. egy 100kg-s rider alá már elég sokat kell ráfújni, ami rontja az érzékenységet, a rugócsere meg nem annyira.

hát igen emiatt sztem a kisebb súlyúaknak mint pl nekem elõnyös ez a rendszer, sztem azért is vagyok így megelégedve ezzel a telóval.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Egyébként azért kérdeztem, mert pl. egy 100kg-s rider alá már elég sokat kell ráfújni, ami rontja az érzékenységet, a rugócsere meg nem annyira.

és honnan szerzel hozzá rugót?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Errõl jut eszembe, a rugós-levegõ ráfújásos marzoknál lehet keményebb rugót rakni a villába a levegõ ráfújás helyett?

szerintem nincs akadája

off:
nincs vkinek egy drop off rugója?
on:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Errõl jut eszembe, a rugós-levegõ ráfújásos marzoknál lehet keményebb rugót rakni a villába a levegõ ráfújás helyett?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
jaja
próbáltam sima 130as dropoffot (amit amíg benem raktam a sajátomat addig istenítettem:D) és sokkal szarabb volt mozgásilag, bár sztem a stance flownál az is jobb (ami volt nekem, majd eladtam haveromnak)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Gondolom mint az enyém volt olyan, 2005-ös, 130-as.
Én pont ezért adtam el, nem tetszett a mozgása, hiába cseréltem benne olajat. Egyszerûen, sajnos ilyen. Probáltam daci 2007es átütõs 150-esét, hát nemkicsit jobb a mozgása..

Az IRA vagyis visszaút csili miatt

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Gondolom mint az enyém volt olyan, 2005-ös, 130-as.
Én pont ezért adtam el, nem tetszett a mozgása, hiába cseréltem benne olajat. Egyszerûen, sajnos ilyen. Probáltam daci 2007es átütõs 150-esét, hát nemkicsit jobb a mozgása..

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
helló!
Mit tuddtok ajánlani hogy a drop off comp om szebben mozogjon?csak mert unom hogy szarul indul meg ha össze van nyomódva ha nincs.szal a lényeg az lenne hogy valamivel finomabb legyen a mozgása.Most 5.0ás motorex olaj van benne asszem a gyáriba 7.5ös van, próbáltam már bele a 2.5öt de azzal ugy mozgot mint egy rst.gondoltam már arra is hogy a másik szárba is dobok egy rugót az olajt meg visszacserélem 7.5re.

Vagy ezt inkább A telótunin topic-ba kéne?

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
Koszi a valaszt! Megnyugtattal :) Amugy 85-90 kilo vagyok szoval tokeletes lesz.
Termeszetesen hasznaltat gondoltam mindenkepp, a vazamat is itt az aprobol vettem, nem is bantam meg.

OFF
Meg szerintem egy full karcmentes 2005 os stinky deelux DHX 5.0 as taggal siman megeri a 170e et :) olyan volt mintha uj lenne :)

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Pontos típust még nem mondok, de ha ugrálásra kell, akkor 66 nem lenne jobb? Van egy srác nálunk, akinek az említett váza van, 05-ös 66VF-el, és hát nem gyenge:) jól is néz ki benne.
Mennyit szánnál rá?..
Amit viszonylag jó áron kaphatsz, az 2005-ös, vagy 2006-os VF, az Rc drágább, csak nem tudom, a VF mennyire progresszív, de majd jönnek a tapasztaltabbak, azt megmondják:)

2006 VF eléggé progresszív! Legalább is a 100kg-ot bírja!!!!!!!!
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

Sziasztok!

Mielott meg lehordotok, hogy ide irom :) elore is bocsi, de ha vegigolvasod megerted miert ide irtam.

Tortenetem tavaly nyaron kezdotott, vettem egy Stance Kingpint. Azota rajottem, hogy karvolt. Mozgasa nem tul progressziv, ami nekem ugralasokhoz kellene. Most lett bele rugo teve, egy kemenyebb. De igy is felkoppan, pedig fujok bele levegot rendesen.

Nezegettem az aprohirdetest, lehet nyaron raszanom magam, es eladom a stancet, plusz meg gyurjot hozza egy keveset. Es veszek egy 888.
Most jon a kerdes, melyik evjaratot, tipust erdemes? Azzal tisztaba vagyok, mar, hogy 888 bol letazik 170 es 200 at mozgo peldany is. Mivel egy stinky deeluxom van, gondolom a 170 es boven eleg lenne - aki nem igy gondolja cafoljon meg.
Termeszetesen hasznaltan vennem, vagy bontott bicajbol, mivel nem tehetem meg hogy 150-200e et kiadok egy villara.

Valaszt elore is koszonom :)

Nekem tavaly még king pinem volt,nekem is lekoppant+még a levegõt is elengedte állandóan(szerviz után is)! Na miután elegem lett márciusban vettem egy 888-at 2006-os 200mm 95.000 forintért nagyon szép állapotban!!!
Mit mondjak egybõl beleszerettem,a king pin után egy álom!Volt idõm letesztelni mert azóta csak a Jancsihegyen voltam vagy 10X!
Nekem még nem sikerült lekoppantani pedig mázsa vagyok!!! Szerintem mindenképpen megéri bevállalni,de mint láthatod nem kell 150-200 ezrett kiadni érte!
Persze szerintem 2006 osnál régebbit nem érdemes,ha csak a gazdája nem arra használta,hogy critical mass-ra járjon vele! :)
Tesztbike-on olvastam,hogy valamelyik évjárat (sajna nem tom melyik) hibája,hogy kopik a becsúszó! Lehet,hogy nem is igaz mert a tesztbike-on írnak sok hülyeséget,az a lényeg,hogy a 2006-os már szuper!
Úgyhogy mondom nyugodtan belevághatsz,de nem kell az elsõért egybõl 150-200 ezret kiadni,nézelõdj az apróhirdetések között!!!!!!
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Hopsz

Hopsz

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Szevasztok!!! nem tudna valaki valamilyen ötletet adni hogy a Marzocchi Dirt Jam Comp 100mm telónál milyen módszerrel lehet elérni hogy ne üssön vissza? mert nagyon idegesít...

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
hat nem is a magassag miatt aggodom :)
Csak azert hogy mennyire progressziv a mozgasa.
Jelenlegivel is csak ez az egyetlen bajom, meg hogy 2 nap alatt kiereszti a legevot :(

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Ebben már nemtok segíteni, sry.
Annyit tudok, hogy a 2005-ös magasabb a vállak miatt, de simán elbirja a váz szal emiatt ne aggodj:P

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
pontosan FR, mert ugye itthon nincs tul sok inger a varosban, es orulunk ennek is ami van. Viszont ha pecsen vagyok akkor oda mar kell a nagyobb jobb telo.
Csak meg mindig nem tudom, h 2005, 2006, VF VF2???? ahhh
Help I'm a fish :D

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Sztem freeride-ra gondol, nem dirtre..
Annyiból egy 888VF kijön, nézz körül apróban, van néhány.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Szerintem ne ugralj :)

Ha mégis dirt-ölni akarsz vegyél ahoz való telót (már ez a stinky dolog is érdekes)
Ha multifunkciósabb bicót akarsz akkor a Stinky RV66 jó párosítás. ~18cm elöl hatul :)