Jelentkezz be Regisztrálj
Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek
Írta 2011. április 20. - 13:04
Írta 2011. április 20. - 12:51
Írta 2011. április 19. - 23:05
Írta 2011. április 19. - 22:14
Bocs hogy idepofátlankodok de ezt mindenképp tudnotok kell.
Íme egy cikk hogyan vélekednek a helyi zöldek a helyi kerékpárosokról akiknek nem adtak engedélyt:
Nyugat.hu : Természetrongáló kerékpárosok az Õrségi Nemzeti Parkban
Üdv
Puby
Írta 2011. április 19. - 21:07
mellesleg érdekes, hogy a montival jobbakat tudok menni (sebességre is), mint az országútival...érdekes...felettébb érdekes
egy bakonyozást/baráti hegyezést szívesen beiktatnék mostmár én is...marha szép idõnk van.
Írta 2011. április 18. - 22:55
Ettõl függetlenül megkérdezném elõreláthatólag kinek lenne kedve majd erdei körtúrára az itt jelenlévõk között? (Ez amolyan közvéleménykutatás :-) )
Én mostanában országúton nyomulok ott tudok sok km t gyûjteni, erdõben ritkán megyek meg utálom takarítani a kecskét
Írta 2011. április 18. - 20:52
Csatlakozom hozzád arn barátom,tegnap én is elvoltam egy kis erdei ut felderítésen Gyõrujbarátin az erdõben,és olyan tökéletesek most az utak,hogy én is késztetést éreztem hogy ne akarjak hazamenni. :)Bebarangoltam egy csomo utat,voltam barátin a kilátoban(csodálom hogy nem találkoztunk ,tábor feletti vadászlesnél,végig a völgyben,meglestem a fakitermelõ területeket egyszoval gyarapítottam a kilométereket és az élményeket.:)Valahogy nagyon nem akarozott hazamenni.Én mondjuk egy fagyizással zártam az utam ahol a fözött fagyit árulják Gyõrujbarátin.Ajánlani tudom,nagyon finom.Kár hogy egyedül voltam,de mivel kaptam az alkalmon(joidõ)nem volt idõm ide beírni.Majd legközelebb,de ti is tudjátok annyira kiszámíthatatlan az idõjárás,hogy nehéz elõre tervezni.Ilyenkor lenne jo a mobil.
Ettõl függetlenül megkérdezném elõreláthatólag kinek lenne kedve majd erdei körtúrára az itt jelenlévõk között? (Ez amolyan közvéleménykutatás :-) )
ha hetkoznap megyek, akkor szolok - irok ide a hetvegeken en is csak lejmolom a fuvart.
Írta 2011. április 18. - 19:36
Egy agyat kéne nekem elhozni, meg két gummát!
Írta 2011. április 18. - 13:37
hu marha jo a terep - ahhoz kepest, hogy ennyit esett, nagyon porzott minden. sehol nem volt semmi sar. mentunk a kornyeken egy 50kmt, 750m szinttel - barati-nyul-ecs-hadiut-nyuli kilato-barati, meg csapattunk egyet a fenyves utcaban zaraskepp, es vissza gyorbe
Csatlakozom hozzád arn barátom,tegnap én is elvoltam egy kis erdei ut felderítésen Gyõrujbarátin az erdõben,és olyan tökéletesek most az utak,hogy én is késztetést éreztem hogy ne akarjak hazamenni. :)Bebarangoltam egy csomo utat,voltam barátin a kilátoban(csodálom hogy nem találkoztunk ,tábor feletti vadászlesnél,végig a völgyben,meglestem a fakitermelõ területeket egyszoval gyarapítottam a kilométereket és az élményeket.:)Valahogy nagyon nem akarozott hazamenni.Én mondjuk egy fagyizással zártam az utam ahol a fözött fagyit árulják Gyõrujbarátin.Ajánlani tudom,nagyon finom.Kár hogy egyedül voltam,de mivel kaptam az alkalmon(joidõ)nem volt idõm ide beírni.Majd legközelebb,de ti is tudjátok annyira kiszámíthatatlan az idõjárás,hogy nehéz elõre tervezni.Ilyenkor lenne jo a mobil.
Írta 2011. április 16. - 19:04
Írta 2011. április 15. - 21:03
Ezúton szeretnélek invitálni titeket április 17.-én vasárnap egy kerékpáros tesztnapra a festõi szépségû Velem községbe Vas megyébe.Itt kipróbálhatod a spanyol Mondraker márka modelljeit ingyenesen a tesztnap keretében.
a bringákról itt találsz infókat: Bikes :: MONDRAKER 2011 ::
Kérlek küldjétek tovább e levelet olyanoknak akit érdekelhet ,segítve ezzel a mi munkánkat
a rendezvény szervezõje a Mondraker Magyarország és a 4sport - kerékpár, túra, outdoor, és ruházat webáruház kerékpár és túra webáruház
Velem Avar hotel feletti parkoló
Írta 2011. április 15. - 21:00
elõször is április 19. bringás reggeli Kerékpáros reggeli április 19-én | keret.hu
másodsorban pedig április 30. bringapolisz Bringapolisz 2011 tavaszán | keret.hu
még gondolkodom, de nagyon úgy néz ki, hogy a montival megyek, mert az országutizás nem az én világom
Írta 2011. április 13. - 12:35
Írta 2011. április 12. - 18:45
Jólesett
köszi nekem a mai kétszeri bõrig ázás gyalogosan is tökéletesen elegendõ!
Írta 2011. április 12. - 18:38
Hang vagy.
Mondtam hogy gyere, te is túllettél volna rajta:D
Tuti miattad esett
köszi nekem a mai kétszeri bõrig ázás gyalogosan is tökéletesen elegendõ!
Írta 2011. április 12. - 18:35
Mondtam hogy gyere, te is túllettél volna rajta:D
Tuti miattad esett
megmondtam,vagy megmondtam?
Írta 2011. április 12. - 18:13
Idén megvolt ma az elsõ rongyáázásom
Fasza idõ van :S
megmondtam,vagy megmondtam?
Írta 2011. április 12. - 17:45
Írta 2011. április 09. - 21:38
Megy ide valaki?
[IMG][IMG]http://keptarolo.com/thumb.php?id=8843_4D8719D1[/IMG][/IMG]
Írta 2011. április 08. - 20:17
Megy ide valaki?
[IMG][img]http://keptarolo.com/thumb.php?id=8843_4D8719D1[/img][/IMG]
a 6.31es vonattal indulok Gyõrbõl.(5.44kor Móvárról)