Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2481 hozzászólás a témában

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás
Megy ide valaki?

[IMG][img]http://keptarolo.com/thumb.php?id=8843_4D8719D1[/img][/IMG]
Olyan hegyre mentem, aminek nem volt teteje csak vége. Úgy hívták szél.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
nah ma tudtam vegre elesben tesztelni... nem is az a kedvenc poziciom, hogy leeresztem teljesen, hanem kb addig, hogyha vizszintben vannak a hajtokarok, akkor kb vizszintben legyen a combom is. egy szimpla murvas lankan is baromi jo vele lejonni - meg lehet tekerni, de frankon be lehet ulni a cockpit moge :) sokkal stabilabb a cucc, hogy alacsonyabbra kerul a sulypont.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Mennyit fog hozni 5s/lejtõ?

milyen 5s? tobb elvezet + nagyobb biztonsag.
az ossztelos mennyit hoz?

Pirosból 36 darab új alu küllõanyám (és 32 db használt) és egy hátsó A2z gyorszáram van :)

a kulloanyak gyarilag pirosak. :)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Vasárnap megy valaki Várpalotára autóval? ha igen és lenne még hely, szívesen becsatlakoznék.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Pirosból 36 darab új alu küllõanyám (és 32 db használt) és egy hátsó A2z gyorszáram van :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Mennyit fog hozni 5s/lejtõ?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
piros? :) az allithato nyeregcso gyartoja eldontotte, hogy nekem piros kell...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Van kék Chris King 0,5-ös, arany A2z 0,5-ös és 0,5-ös, 1 centis meg 2 centis Hope gunsmoke :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
nincs vkinek egy 1 1/8as hezagolo 5mm, de eloxalt piros? lehetoleg felirat nelkuli :)
szivesen megvennem.

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás
:D:D:D:D Én is a jóidõre fognám.Szerintem nem innen volt az illetõ,itt kizárolag értelmes emberek vannak akik tudtommal nem káromkodnak :)

Tegnap "lebarmoztak" a bringaúton a szeméttelepnél, ha közületek volt vki akkor bocsesz
Kicsit furán közlekedtem, meg gyorsan :)
Megjött a jó idõ aztán nem bírtam magammal, jah meg hátszél volt ...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
ez vegig aszfaltos, nem? most terepre kell menni... gyor kornyeken es a bakonyban is baromi jo a placc. ennel rosszabb ido sose legyen :)

lementunk egy bakony rovidmaratont - a cuhat ki kellett volna hagyni, mert az uj spd cipomet szarra aztattam olyan megfontolasbol, hogy a frissen szervizelt cangaval, ha kell, atuszok inkabb, a fejem felett tartva a bringat, minthogy beazzon vmi (megint). mar csak egy kis zold hianyzik a kepbol, de az is egyket het.

Balázs v8

Balázs v8

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

hátha valaki nem tud róla, és esetleg érdekelné

Elõre láthatólag hány fõs létszámra lehet számítani? Mert lehet hogy én is csatlakoznék(nánk)

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Tegnap "lebarmoztak" a bringaúton a szeméttelepnél, ha közületek volt vki akkor bocsesz
Kicsit furán közlekedtem, meg gyorsan :)
Megjött a jó idõ aztán nem bírtam magammal, jah meg hátszél volt ...

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
hátha valaki nem tud róla, és esetleg érdekelné

Hétvégi bringás túra

Miután mindenki megette a szokásos sárgaleves, kabátos hús menüt, majd kellõen összeveszett az anyósával, a gyerekek megkapták a nagyitól a heti zsetont, diszkópatkányok hazahessegették a szombati buliban felszedett lánykát, már semmi sem akadályoz meg abban, hogy részt vegyél március 3.-án, vasárnap egy kis bringás túrán.
Bringás stílustól, fittségi állapottól függetlenül mindenkit várunk. Nem feltétlenül kell együtt haladnunk, szétszakadozhat a brigád, így mindenki megtalálja a magának megfelelõ társaságot. Keményebben kerekezõk tüdejüket kiköpve száguldozhatnak, míg a komótosabban haladók megbeszélhetik a Való Világ, Barátok közt legizgalmasabb részeit.
Rendõri felvezetés nem lesz, így kérünk mindenki tartsa be a kresz szabályait!
A túrán mindenki a saját felelõségére veszt részt!

Találkozó: Baumax parkoló
Indulás: április 3, 14:00
Útvonal: Gyõr – Gyõrújbarát – Tényõ (templomnál balra) – Sokorópátka – Tényõ – Gyõrújbarát – Gyõr
Az útvonal teljes hossza 54 km, de szerényebb fittségi állapotnak örvendõk (mikor épp nem figyel senki) korábban is visszafordulhatnak.
A pontos útvonal innen letölthetõ (többek közt Google Earthben jeleníthetõ meg):

Gy__r - Sokor__p__tka.zip - Dedicated Web Hosting Service

Üdv. B.P.

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás
Nem tudom reggel hallottátok-e a hírekben,hogy elcsapot egy autos egy kerékpárost.Sajnos nem tudom hol történt,mert arra figyeltem fel,hogy elütötte.Azután meg ott is hagyta nem foglalkozott vele és képöbb találták meg a srácot egy árokban feküdve holtan.Nagyon durva nem is beszélve arról,hogy a a srác még csak 33 volt.Hogy lehetnek ennyire felelõtlenek az autósok?Nem semmi.Így vigyázzatok.Elmondták,hogy a srác megmenekülhetett volna ha segitséget kap ,de nem igy történt az autos továbbhajtott.Remélem élete végéig kisérteni fogja az eset.

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás

nem montis, csak a ragasztó elengedett az aljánál, így nincs betûrve. azt már nem volt türelmem megcsinálni, meg hát sietni kellett, így is késtem fél órát, addig csinosítgattuk. :)

ha kitör végre a folyamatos jóidõ, akkor tekereghetnénk egyet városban/környékén. utána meg irány majd a terep :D

Okés megbeszéltük:D.Most már mondja a jó idõt remélem így is lesz.

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás

Gratulálok a szép teljesítményhez.Kíváncsi leszek én majd mit fogok összehozni a gépsárkányommal.:)
Kicsit furcsának találom rajta a nyerget.Nem montis nyereg véletlenül amit felraktál?Fura :)

nem montis, csak a ragasztó elengedett az aljánál, így nincs betûrve. azt már nem volt türelmem megcsinálni, meg hát sietni kellett, így is késtem fél órát, addig csinosítgattuk. :)

ha kitör végre a folyamatos jóidõ, akkor tekereghetnénk egyet városban/környékén. utána meg irány majd a terep :D

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás

jupííííííííí...végre kijelenthetem, hogy elkészült a VRP eredménye

a folyamatról itt láthattok képeket: https://picasaweb.go...RomboloProjekt#

majd egy esti képet is kéne valahogy lõni róla, felettébb feltûnõ jelenség vagyok olyankor :o

a tegnapi tesztútról meg itt van két track log (bár nem értem, hogy a telefonomban nagyobb az átlag és a maximális sebesség, mint amit a sports-tracker oldalára feltölt. errõl valakinek tapasztalat?)

Sports Tracker

Sports Tracker

Gratulálok a szép teljesítményhez.Kíváncsi leszek én majd mit fogok összehozni a gépsárkányommal.:)
Kicsit furcsának találom rajta a nyerget.Nem montis nyereg véletlenül amit felraktál?Fura :)

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
jupííííííííí...végre kijelenthetem, hogy elkészült a VRP eredménye

a folyamatról itt láthattok képeket: https://picasaweb.go...RomboloProjekt#

majd egy esti képet is kéne valahogy lõni róla, felettébb feltûnõ jelenség vagyok olyankor :o

a tegnapi tesztútról meg itt van két track log (bár nem értem, hogy a telefonomban nagyobb az átlag és a maximális sebesség, mint amit a sports-tracker oldalára feltölt. errõl valakinek tapasztalat?)

Sports Tracker

Sports Tracker

Balázs v8

Balázs v8

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
"És így a jármûvek mennének az úton, a gyalogosok a járdán, a városban meg vígan élnének a fák. Is. Milyen egyszerûnek tûnik."

Nem is lenne ez egy bonyulult tervezést igénylõ beruházás, csak gondolom ezt is, mint manapság sok mindent ebben az országban jo kezekbe adtak és jo pár millio forint ellenében megalkották a lehetõ legköltség hatékonyabb de mégis unios szabványnak tûnõ kerékpárutat.... A tervezõ úriemberek biztos gyakran látogatják majd az alkotásukat. -.-