megneznem mennyire van elkopva a lanc illetve a lanckerek
/elol hatul/
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2009. március 07. - 12:41

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. március 07. - 12:36

Írta 2009. március 07. - 12:16

Gondolom a hátsó fogaskoszorúra gondolsz, mert elöl nem nagyon szokott ugrálni. Próbálj kicsit igazítani a váltódon, valszleg nincs jól beállítva. Lényeg hogy he felülrõl ránézel, pont egy síkban kell lennie az adott sebességben a váltónak és a fogaskeréknek. Csak egy nagyon kicsit feszíts vagy lazíts a bovdenen.
Illetve még ebben az esetben az is lehet hogy a végállás rosszul van beállítva. A hátsó váltódon van két csavar, az egyikkel a felsõ-, a másikkal az alsó határállást állítod. Állítsd egy kicsit az alsót úgy hogy egy kicsit kijjebb legyen a mostaninál.
Illetve még ebben az esetben az is lehet hogy a végállás rosszul van beállítva. A hátsó váltódon van két csavar, az egyikkel a felsõ-, a másikkal az alsó határállást állítod. Állítsd egy kicsit az alsót úgy hogy egy kicsit kijjebb legyen a mostaninál.
Írta 2009. március 07. - 12:08

Hali
Segítsetek már légyszi nem tuom mi lehet a gond de a lánc állandóan megugrik az elsö fogaskereken változó hogy mikor van úgy hogy ha kicsit erõsebben megtekerem de van ugy is hogy csak gurulok és lazán megakarom tekerni és akkor is egybõl megugrik nagyon idegeítõ
Segítsetek már légyszi nem tuom mi lehet a gond de a lánc állandóan megugrik az elsö fogaskereken változó hogy mikor van úgy hogy ha kicsit erõsebben megtekerem de van ugy is hogy csak gurulok és lazán megakarom tekerni és akkor is egybõl megugrik nagyon idegeítõ
Írta 2009. március 07. - 11:52

Sziasztok!
Vége a télnek hál'istennek már, szal vége lett ezzel a téli álmomnak is.:snore: Sajna én már csak ilyen vagyok, nincs olyan ruci amiben ne fáznék télen, és volt már emiatt régebben izületi problémám, szóval nélkülöznöm kell a téli tekerést sajnos. Fel szedtem vagy 10 kilót emiatt...bakker! No mind1, mától elkezdõdik a "fogyókúra". :paker: :jogging:
Mindenesetre most csak be akartam köszönni hozzátok, hogy még élek! Már ha valakit érdekel...(tudom hogy nem de azért pls, ide azt írjátok hogy igen, thx!)
Vége a télnek hál'istennek már, szal vége lett ezzel a téli álmomnak is.:snore: Sajna én már csak ilyen vagyok, nincs olyan ruci amiben ne fáznék télen, és volt már emiatt régebben izületi problémám, szóval nélkülöznöm kell a téli tekerést sajnos. Fel szedtem vagy 10 kilót emiatt...bakker! No mind1, mától elkezdõdik a "fogyókúra". :paker: :jogging:
Mindenesetre most csak be akartam köszönni hozzátok, hogy még élek! Már ha valakit érdekel...(tudom hogy nem de azért pls, ide azt írjátok hogy igen, thx!)
Írta 2009. március 07. - 01:12

en meg pirossal jarok
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. március 07. - 00:41

Lattalak mar parszor, de aszittem Lori festette mar megint az a vazat. De megbeszelhetnenk majd egy idot, aztan ha mindekinek jo akkor a Compiba egy sörözést megejthetnénk

"Minden hülyeség" by Tomidny
Írta 2009. március 06. - 23:40

ha nem folynának össze mostanában a napok könnyebb dolgom lenne. de majd egyszer megnézed. szerintem piros, meg nem ismerek nagyon más sárga bringást a városban rajtam kivül
Írta 2009. március 06. - 22:04

De sárgán villog, nem? hétfõn olyan fékl hét háromnegyed hét között nem voltál láévnél? azaz nem mentél el elõtte ?
Írta 2009. március 06. - 21:40

Írta 2009. március 06. - 21:25

neked van sárga villogod valamelyik egysebiseden? hátul olyan fékkonzol magasságban?

Írta 2009. március 06. - 20:53

sziasztok!
én vagyok a sárga egysebis, plusz a piros outis, plusz a holnaptól fehér fullys!
Remélem jó helyre írom a következõket!
Március 21.én 6órakkor a sportcsarnok elõtt ismét megszervezzük a fáklyás békejelet! Bõvebb infó: www.ifjuhumanistak.hu
Keresünk szektor felelõsöket, akik részt vesznek a szervezésben, és fáklyásokat, akik beállnak a jelbe. ha bárki szeretne jelentkezni vagy infó kell keressen meg, vagy ordítson utánam a városba, lassítok ígérem!
én vagyok a sárga egysebis, plusz a piros outis, plusz a holnaptól fehér fullys!

Remélem jó helyre írom a következõket!
Március 21.én 6órakkor a sportcsarnok elõtt ismét megszervezzük a fáklyás békejelet! Bõvebb infó: www.ifjuhumanistak.hu
Keresünk szektor felelõsöket, akik részt vesznek a szervezésben, és fáklyásokat, akik beállnak a jelbe. ha bárki szeretne jelentkezni vagy infó kell keressen meg, vagy ordítson utánam a városba, lassítok ígérem!

Írta 2009. március 05. - 08:22

Írta 2009. március 04. - 23:14

Ja, Szathmári Peti.
Az szabadonfutós egysebi.
Hegyije http://lh3.ggpht.com...40/P1020885.JPG volt, most már noname össztelós.
Van még Decathlonos piros utija.
Az szabadonfutós egysebi.
Hegyije http://lh3.ggpht.com...40/P1020885.JPG volt, most már noname össztelós.
Van még Decathlonos piros utija.
Írta 2009. március 03. - 19:32

Petit én is ismerem,a hegyije eddig egy kona caldera(?) volt,most azt hiszem beruházott egy ösztelósba
Írta 2009. március 03. - 13:49

én tudom, de nem ismerem a srácot.
Sz. Peti a neve. /direkt csak ennyit mondok../
n_vitya ismeri a srácot. van egyébként montija is.
Sz. Peti a neve. /direkt csak ennyit mondok../
n_vitya ismeri a srácot. van egyébként montija is.
Írta 2009. március 03. - 09:36

Kinek van sárga fixije vagy egysebességese (outi) a városba? szoktam látni de mindig olyan gyorsan elsuhan, h még nem tudtam azonosítani, valaki?
Írta 2009. március 01. - 13:00

Aldiban ócsón mezek-gytyák! Ha kell valakinek startoljon rá mert kevés van!
Most vettem 2 gatyát 1990/db áron, faja betétes cucc.Megyek vissza még veszek ezt-azt....Na csecs mindenkinek
Most vettem 2 gatyát 1990/db áron, faja betétes cucc.Megyek vissza még veszek ezt-azt....Na csecs mindenkinek
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2009. március 01. - 02:01

juj de furi ez az új style...mondjuk nem rossz,csak szokatlan...
jujj ez de buzis volt....
Írta 2009. február 28. - 20:21

Hideg januári reggel volt, mikor egy ember megállt egy Washington DC-i metróállomáson és hegedülni kezdett. Hat Bach darabot játszott összesen negyvenöt percen keresztül. Ezalatt az idõ alatt több mint ezer ember fordult meg az állomáson, legtöbben a munkahelyükre igyekeztek a csúcsforgalomban.
Három perc múlva egy középkorú férfi észrevette a zenészt. Lelassított, és egy pillanatra meg is állt, majd továbbsietett. Egy perccel késõbb a hegedûs megkapta az elsõ egydollárosát, egy nõ dobta bele a hegedûtokba anélkül, hogy megállt volna. Néhány perccel késõbb valaki a falhoz támaszkodva kezdte el a zenét hallgatni, de kis idõ múlva az órájára nézett, és továbbsietett.
Legjobban egy hároméves kisfiú figyelt fel a zenére. Anyukája kézen fogva vezette, de a fiú megállt a hegedûst nézni. Nemsokára az anyuka továbbhúzta, de a kisfiú közben végig hátrafelé kukucskált. Ugyanez más gyerekkel is megtörtént, kivétel nélkül mindegyik szülõ továbbvezette õket.
A 45 perces elõadás alatt csak 6 ember állt meg zenét hallgatni. Nagyjából 20-an adtak pénzt, de közben le sem lassítottak. Összesen $32 gyûlt össze. Amikor vége lett a zenének, és elcsendesedett az állomás, senki sem vette észre a változást. Senki sem tapsolt, senki sem gratulált.
A járókelõk nem tudták, hogy a világ egyik leghíresebb hegedûmûvésze, Joshua Bell játszotta a zenetörténelem legnehezebb darabjait 3.5 millió dollár értékû Stradivari-ján. Két nappal a metróállomásbeli elõadás elõtt egy teltházas bostoni színházban lépett fel, ahol a jegyek átlagosan $100-ba kerültek.
A kísérlet eredményének egyik lehetséges következtetése: ha nincs idõnk arra, hogy megálljunk és hallgassuk a világ egyik legjobb zenészét a zenetörténelem legvirtuózabb darabjait játszani, vajon mi minden más mellett megyünk el észrevétlenül ugyanígy nap mint nap?"
Három perc múlva egy középkorú férfi észrevette a zenészt. Lelassított, és egy pillanatra meg is állt, majd továbbsietett. Egy perccel késõbb a hegedûs megkapta az elsõ egydollárosát, egy nõ dobta bele a hegedûtokba anélkül, hogy megállt volna. Néhány perccel késõbb valaki a falhoz támaszkodva kezdte el a zenét hallgatni, de kis idõ múlva az órájára nézett, és továbbsietett.
Legjobban egy hároméves kisfiú figyelt fel a zenére. Anyukája kézen fogva vezette, de a fiú megállt a hegedûst nézni. Nemsokára az anyuka továbbhúzta, de a kisfiú közben végig hátrafelé kukucskált. Ugyanez más gyerekkel is megtörtént, kivétel nélkül mindegyik szülõ továbbvezette õket.
A 45 perces elõadás alatt csak 6 ember állt meg zenét hallgatni. Nagyjából 20-an adtak pénzt, de közben le sem lassítottak. Összesen $32 gyûlt össze. Amikor vége lett a zenének, és elcsendesedett az állomás, senki sem vette észre a változást. Senki sem tapsolt, senki sem gratulált.
A járókelõk nem tudták, hogy a világ egyik leghíresebb hegedûmûvésze, Joshua Bell játszotta a zenetörténelem legnehezebb darabjait 3.5 millió dollár értékû Stradivari-ján. Két nappal a metróállomásbeli elõadás elõtt egy teltházas bostoni színházban lépett fel, ahol a jegyek átlagosan $100-ba kerültek.
A kísérlet eredményének egyik lehetséges következtetése: ha nincs idõnk arra, hogy megálljunk és hallgassuk a világ egyik legjobb zenészét a zenetörténelem legvirtuózabb darabjait játszani, vajon mi minden más mellett megyünk el észrevétlenül ugyanígy nap mint nap?"