Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Tom, aztat én is láttam, Westend mélygarázsából jött felfelé, hát durva hangja van.

Ja, valaki esetleg nem- e tud- e nekem bõvebben beszélni, írkálni, linkelni egy
DT Swiss SSD 210 nevezetû rugóstagról, valami manuált, vagy bármit? Internyeten nem nagyon találni, sõt inkább kicsit se.
Meg egy telópompát kõccsön?
Meg még 30.0- ás nyeregcsövet, min. 40 centis méretben.....

Bazz, most nézem, hogy kocsit törtek fel vasármap a z expon kijelölt parkolóban. Nekem meg szombaton 10- tõl este 8- ig ott állt a bejárattól nem messze
csak az út szélén.

Úszónéni

Úszónéni

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Hellóóó pfijúk!Jányok!
CRITICAL MASS
2009.04.22. 17:00
Sportcsarnok
Ezzel kapcsolatban:
-akinek kell küllõkártya az priben jelezze nekem mennyi kõ. 150-/db
-szervezõket, akik ugye keresztezõdésben tobzódnak majd, gyûûljetek
-elvileg útvonal ugyanaz mint mútkori
-kérdés óhaj sóhajjjj jöhet

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
oké koca
majszólok, asszem megvan számod
bár, hollósig nem a szél a legnagyobb ellenség :-)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
Úszónéni:nem tudtam emilt küldeni,de 2 kártyára igényt tartanék

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
oks köszi én is így gondoltam ezért hagytam ott majd jönek méretek jövöhéten ugyhogy még várok

CUBE... your life!!!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
jaja fél 6ig vannak. mivel hétfõn úgyis egész napom szabad ezért hazafele sztem megyek neked szélfogónak kb hollósig.

Máté85: spd cipöre kb azt lehet mondani mint a jégkorira: pont akkorát kell venni amekkora a lábad. az egy ujjnyi hézag az sztem már sok. értelmetlen. ha felfele rángatáskor veszed majd észre h mozog-csúszkál a lábad akkor az már késõ bánat!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hivtam marikoot
van nekik adidas elmoro prodzsektilag
7fõn valszeg lelépek melóból, du megyek miskócra bicóval
aszonta a tag, fél 6ig vannak, addig csak átrángatódzok

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Nem megy véletlenül vki a Bringaexpóra? Mert igazán vehetne nekem egy 2008-as bikemag gyûjteményt (persze kifizetném, akár elõre is). Sajna nemtok felmenni, mert dolgoznom kell mind2 nap.

baszus irhattad volna 1 nappal hamarabb.
most értem haza.
maggi majd kereslek.
képek lesznek majd a topikjában
2x láttam ezt http://totalbike.hu/tesztek/ggquad/
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

bikernorbi

bikernorbi

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
uff! szokott valamelyikõtök külföldrõl rendelni (pl. chainreactioncycles.com), vagy tervez ilyet mostanában? szívesen beszállnék egy kb. 12e HUF-os (35 font) tétel erejéig (egy Bell sisak - az adott szín itthon nincs, kinn bárhol néztem eddig mindenhol "on stock" volt...)

A hosszú élet a sorstól függ. A teljes élet csak tõled! Ride hard, live free!

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
Ma felprobáltam azt a merida csukát amit megrendeltem 46ost nem tuom mekkorának kell egy ilyen SPD csukának lenni én egy kicsit nagynak éreztem ahogy néztem a végéhez befért egy ujjam ez nagynak számit?vagy jobb ha jobban szorit??

CUBE... your life!!!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
kösz, peceró!

neten biztos megtalálom a számot.
43/44 körül vannak az egyéb cipõim, gondolom, 44 min. kellene...

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
ebbe beszállnék én is!

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Nem megy véletlenül vki a Bringaexpóra? Mert igazán vehetne nekem egy 2008-as bikemag gyûjteményt (persze kifizetném, akár elõre is). Sajna nemtok felmenni, mert dolgoznom kell mind2 nap.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
baaah mingyár sírok. találtam az excelsiorban egy tora XC-t 35-ér erre az is csak tárcsás, marikooba Psylo csak tárcsás 50-ért. vki tud még bringaboltot a környéken? a bombán kívül ott találta meddig 1db értelmes vellát ha más nincs marad az. ami egy Relic FFD-R 100mm.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
savanyu: MC-on a marikoo-ba vannak adidas csukák. (ill. nagyon nagy valószínûséggel most is van pár példány) ezenkivül speci is szokott lenni. (~20 ezres comp.)

mondj egy tappancs méretet és jövö7en beugrok aztán megkérdezem h pontosan milyen modellek vannak.

vagy telefonon is érdeklödhetsz esetleg :chin: (hangzott már el itt a topicba a miskolci boltok elérhetõsége, ez nem lehet akadály :))

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Kamisama: Sztem nem a te inged...

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

azert marhasagot ne irjal....van azert kulonbseg....megy egyszer vedd a kezecskedbe a kettot mielott hulyeseget irsz

Óhh, bocsáss már meg. Hatalmas különbségek vannak rajta, tényleg... nem állt szándékomban rontani itt a levegõt a hülyeségeimmel... majd legközelebb kezembe veszem azt amirõl szó van, úgyis itt van minden kéznél.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
505-öt nem mindenhol stoplival adják (stoplit külön meg már drágábban jössz ki, mint 520 stoplival, legalábbis vagy egy fél éve így volt). Elsõ pedálnál mindenképp szempont.

Az 520-ason kívül egy 525-ösöm van még, nem tudom mennyit volt használva elõttem (hmm lor?), de csak nagyon picit kotyog, és az 520-ast veri a forgása. Az más kérdés, hogy nem kicsi, és nem kevés éves, tehát nemigen találtok ilyet. :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nekem van egy folos mallet c-m
kb 200km-es stoplikkal
csapagyszettel

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
ott a pont

én CB Mallet C-t használok mert fontos, hogy bármilyen irányból beletudjak lépni (elõl hátul felül) és ha nincs idõm rendesen belelpépni, vagy lábletétel várható, akkor is tartson. jól tûri a sarat, erõs, csak zabálja a stoplit... na meg nem olcsó, jó lenne egy a kisgépre is.
nincs valakinek fölösben egy példány?
van egy ilyen tápom fülösbe:
http://www.trust.com...aspx?item=14995