Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Crosskovácsi - 2006. június 11.

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
163 hozzászólás a témában

#41
Pinyo

Pinyo

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 585 hozzászólás
Üdv, hosszabb beszámolóm itt olvasható:
http://forum.index.h...19354&t=9006401

#42
alat

alat

    vendég

  • fórumtag
  • 72 hozzászólás
Áááhhhh! Ez nem igaz! Megint megszívtuk ezzel az esõvel...
Eddig nagy volt a szám,h a BM & a Szilvás (sár+dagonya) mennyire bejött Nekem, de most végem volt. No power, így szégyen-szemre csak 1 O-t mentem. Kb 23km-nél ki is feküdtem, annyira kész voltam. A lábaim nem mozogtak, a kezeim fájtak. Tiszta nyomi voltam fi'zi:k-álisan & mentálisan egyaránt.
Érdekes viszont, h a BM-en is ezekkel a gumikkal mentem, itt mégis irányíthatatlan volt a gép. (Szerintem vazelinozták a lejtõket! :)) Talán a kövek miatt csúszott... Ja, a kövek miatt.
A legjobb rész a pálya legvégén volt, ahol a fák között szlalomozhattunk 1 jót!
A célban a megérdemelt (le)hurrogás várt a mikrofon túloldaláról, mikor nem balra, a távot folytatva haladtam tovább. A 'CÉL-->' felirat szimpibb volt... :o
Amúgy a pálya jó lett volna (szárazon+pláne), mert ez 1 jó kis környék.
Hajrá!

#43
silverlui

silverlui

    vendég

  • fórumtag
  • 47 hozzászólás
Megcsináltam mind a három kört!
Most még friss az emlék, de az a harmadik kör, az egy rettenet, egy iszonyat volt.
Görcs a vádliban és SÁR, karó a váltóban és SÁR, fecskefészek a fékekben és SÁR, perecelés a köveken és SÁR!
De a legszarabb az volt, mikor már hallottam a fajjeros Ádám hangját és még volt vagy 8 kilcsi hátra. Hát az valami hihetetlen hosszú 8 kilóméter volt.
Idén nem szokatlan a sár, de ez a harmadik kör ez elképesztõen nehéz volt.
Gratula mindenkinek aki végig csinálta.
Gratula a szervezõknek, idén is jó kis versenyt csináltak.

#44
nagybub

nagybub

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó


Hol lesznek ezek a képek??

A harmadik körre minket sem engedtek ki ellenben minket(3-an jöttünk be egyszerre)ez marhára bosszantott:(
Azért jöttünk hogy 3 kört tekerjünk,az idõnk sem volt annyira rossz hogy ez indokolta volna.sok emberkétõl hallottam a célban hogy biz õ is kiment volna még a második/harmadik körre,így olyan mintha be sem fejeztem volna a versenyt.Igy elég vegyesek az érzelmek.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi


#45
kookie

kookie

    újonc

  • fórumtag
  • 5 hozzászólás
Heló mindenkinek!
"Sajna" már nem engedtek ki a 3. körre, de nem is bánom már annyira :) Rengeteg képem van, amelyek hamarosan fellelhetõek lesznek! Ismét egy igazán nagyon sáros verseny volt!

#46
Larry King

Larry King

    vendég

  • fórumtag
  • 48 hozzászólás
Lenyomtam az idei harmadik dagonya versenyt is, hát mit mondjak jólesett beérni a célba. Nem bántam,hogy a rövidtávba neveztem. Lassan a bringám olyan lesz, mintha a Donnál is jártam volna vele.Az idõ fantasztikus volt, a hangulat szintúgy. Gratula a szervezésért,minden OK volt.

#47
zzoka

zzoka

    újonc

  • fórumtag
  • 7 hozzászólás
valakinek kölcsönadtam verseny alatt egy belsõgumit, gumileszedõt, és egy pumpát, de õ nem hozta nekem vissza a megbeszélt idõpontra. lécci jelentkezz: 20/3844809

#48
Lobmayer

Lobmayer

    vendég

  • fórumtag
  • 35 hozzászólás
sziasztok!


nekem is tetszetta a verseny,annyira nem voltam énsem rosszbana sárral,nagy különbség,h most meleg is volt,nem mint Budán!Brick:Dara megcsinálja a gépet és elkap DMen!:P


Üdv

#49
Brick

Brick

    vendég

  • fórumtag
  • 86 hozzászólás
frankó verseny volt, lehet h perverz vagyok, de én élveztem a sarat. (így esõ nélkül, napsütésben :) )

Grat a szervezõknek, minden tökéletes volt.

Külön köszönet a frissítõállomások személyzetének, olyan segítõkészek voltak mindenhol, hogy nem gyõztem hálálkodni :)

#50
DaveRider

DaveRider

    bentlakó

  • fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
az nem fog annyira zavarni, dm tavaly is az volt, de szinte végig tudtam tekerni, balaton meg nem nagyon érdekel, de remélhetõleg az száraz lesz, nem nagyon jósolnak esõt addig...kacsa, tényleg gondold meg. és jobbulást!

#51
kela

kela

    bentlakó

  • fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Kacsa...

Azért DM még 3 hét sz.tem gondold meg.

Nem szeretném osztani az észt de azért még gondold végig.

#52
vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
És ha ott is sár lesz?

#53
DaveRider

DaveRider

    bentlakó

  • fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ahh te szegény, mi a francnak mentél el?:S...én itthon maradtam, és bringáztam 3 órát itt a száraz hegyen (:D), aztán forma1et meg most meccset néztem...jövõ héten úgyis lesz balaton maraton, aztán meg dm...

#54
73Kacsa

73Kacsa

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 639 hozzászólás
Ja. Hosszun Parti Andras nyert asszem Blazso Marci elott.

#55
73Kacsa

73Kacsa

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 639 hozzászólás
Na megerkeztem.

Kozeptavra neveztem korabban elonevezessel. Este kaptam az SMS-t Richietol, hogy ne varjam, O nem jon. Igy azan kicsit kenyelmesebben keszultem el en is reggel. 8 orara ertem a mamut melle, majd innen irany ki Nagykovacsi fele. Sok kocsi tetejen lattam montikat, igy az iranyt nem tudtam elteveszteni. Megis olyan gyenge voltam ma reggel is [korabban emlitett betegseg], hogy 50 percig tartott az ut a Mamuttol Nagykovacsiig.. Eppen fel tudtam venni a rajtszamomat. Utkozben mar azon gondolkoztam [mivel nem szaladt a bringa], hogy elmegyek , elonevezek Duna maratonra, megnezem a rajtot, s majd utana hazamegyek.

Mindenesetre 20 kmes bemelegites megvolt. Fel oram volt osszekapni magam, s mire eszbekaptam, maris a rajtnal voltunk. Aszfaltos ut az eleje. A kozeptavos mezony vegen helyezkedtem el startnal, mondvan tolem ma max egy tisztes vegigmenetel varhato el. Az aszfalton nemsokara utolert az 1 perccel kesobb inditott rovidtav eleje. En kenyelmes 32 vel mentem, sztem ok 40 korul huztak el mellettem. Jobbra be elso emelkedo. Na itt mar haldoklas volt, de nyomtam neki felfele. Voltak, akik mar itt visszafordultak.
Az ut nem volt veszes -szerintem-, jobb volt mint Buda Maratonon. A sar inkabb latyakos volt, egy-ket helyen volt tapadosabb sar, de a sar alatt kemeny talaj volt. Aki megkuzdott az elemekkel, annak a haladas lett az jutalma:)

Az 5. km kornyeken aztan vegkepp meghaltam. Itt jott ki az, hogy most kellene visszafekudni az agyba, s aludni 4-5 orat. Nagyon rosszul ereztem magam, s egy kis reggelin kivul nem tudtam mit lenyomni a gyomromba, mert etvagyam sem volt [ahogy az elmult napokban]. A gyomrom 2 napja rossz...alig maradt meg bennem valami. Ennek ellenere a sajat hulyesegem az, hogy elindultam. Hatha... Nincs csoda...

Egy kis zselet betoltam, s toltam felfele [az amugy jo egeszsegben tisztan tekerheto] felfeleken. Az utat nem figyeltem annyira, mikor kivel "meccseltem", inkabb a tulelesre jatszottam.
Eraval tobbszor osszefutottam a maraton ideje alatt. Hol O, hol en voltam elorebb. Jo szorakozast adott a Lodarazsaktol par ember a beszolasaival.
A velem egyutt halado kozeptavosok kozul mindneki kivetel nelkul az 1. kor utani kiszallas mellett dontott.

Valami aztan tortent velem, mert ugy 1-1.5 km utan magamra talaltam, s a lejtokon egesz jolt udtam haladni. ez a lendulet cirka a 15. kmig tartott.
Ezen a szakaszon erdekes volt, hogy 1 lany elhaladt mellettem az emelkedon, majd a lejton nem mert annyira menni. Nekem jobb mentek a lefelek.DE. Amikor a lany melle ertem, mindig estem egyet. A 4. utan mar Era is megjegyezte, hogy ez gyanus:)

Itt jott a masodik halal. Nagyon vartam mar a frissitot, mert a folyadek keszletem fogytan volt. Amikor megettem fel szelet zselet, sokaig csak nyeltem, mert alig akart megmaradni bennem. A labam olmos volt, nem haladtam, a nyakam fajt [15 km utan!!], s akkor lettem igazan ideges, amikor 6-8 km/h-val haladtam szint uton 170es pulzussal...Majdnem ledoltem a bringarol.

Elerkezett vegre a frissito..a 18. kmnel. Vizem kb 2 korty volt. A frissiton [valoszinu mivel mezony vege voltunk] kaptam el pohar gatoradet. Amikor kerni akartam meg, mar csak ennek a felet kaptam, mondvan nincs tobb.

Elegge elkeserito volt.

Nem is alltam sokat a frissitonel. Nem volt miert. Felhuztam magam, s minden eromet osszeszedve tekertem. Eleg sokaig [relative] jol is haladtam.
Aztan eljott a 21. km. Itt jott egy ujabb halal, ami vagy jo 3 km-en keresztul tartott. Mar csak azert mentem-"hajtottam", mert nem ismertem az utat az erdoben, s a celig el akartam erni.

Itt mar le is ultem egy kicsit pihenni, megettem 2 szolocukrot, s kaptam 1 kis vizet is [nekem mar nem volt]. A szolocukor es a viz hatasara aztan a gyomrom ugy egni kezdett, hogy meg jobban ereztem: nincs benne semmi.

Tobben is biztattak ekkor, hogy mar nincs messze az emelkedo teteje, onnan mar csak begurulunk...Ez erot adott, kb 600 m-ig. Ugyanis az emelkedo -mint kiderult- nem ert veget meg vagy 2 kmig. Ekkor ertunk el a 24. kmig. Innentol a saras lefelen megint erore kaptam.
Szeretem a saras lefelet. Igaz a kezem majd elzsibbadt, ugy koncentraltam, s fogtam a kormanyt. Meg igy is tobbszor megvezette a sar az elso kereket, de ezekbol csak seggen csuszasok lettek. Amikor aztan a kastely elotti szintuthoz ertem, egyre lassabban tudtam tekerni.

Annyi sar volt a fekpofa es a felni kozott, hogy a celban mar el sem forgott a hatso kerekem..

A velemenyem ennek ellenere az, hogy jo kis palya ez, az elejen meg a vegen 1-2 tolos resz kivetelevel vegig tekerheto volt. Ami miatt ideges lettem, az en vagyok. A teljesitemnyem , a realitas hiany, a felkeszuletlenseg.

A celban aztan nem mentem ki a 2.korre, ertheto modon. Meg aztan talan nem is engedtek volna.
Az elso 3h21perc alatt letolta a 2 kort. Nekem 4h12 alatt sikerult az elsot...Vicces.

A verseny jo volt a palya is. En nem. Nekem ennyi most eleg volt, DM kimarad.


Par perc pihi utan, meg folyadekpotlas utan aztan irany haza. 21km haza. Kevesebb mint 1 ora alatt megvolt meg igy is. Itthon meg majdnem osszeestem.

#56
Richie

Richie

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 914 hozzászólás
nem értem ezt az idei évet.ez már a 3.maraton amit az idõjárás élvezhetetlenné tesz!!!!:(
remélem a füredi erõpróba jut erre a sorsra...
viszont szilvás után megfogadtam,hogy soha többet nem nevezek elõre.most sem neveztem...eddig off..

on...éljenek a rájderek gyí-gyí-gyí....

#57
meri

meri

    vendég

  • fórumtag
  • 95 hozzászólás
ahogy elnézem, nem sok esély van rá, hogy felszáradjon a dzsuva...:deszcz:
idén én is kihagyom...idõ miatt is, meg mert hétfõn megyek matek érettségizni (szóbeli):( tragédia..:(
De aki így is bevállalja, annak hajrá, és kitartást.

#58
DaveRider

DaveRider

    bentlakó

  • fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én kintvoltam ma, megnéztem pár részt a pályából, és eléggé sáros. az a fajta sár van, mint budamaratonon, tehát tapadós... nekem valahogy nem hiányzik most ez a sárdagasztás, meg az, hogy utána 3 napig mossam a sarat a bicómról meg a leamortizált alkatrészeket szerezzem be és jövõ hétvégén Balaton Maraton, az elõtt pedig legalább 2-3 napon szeretnék tekerni. tehát én ezt most kihagyom, nektek kellemes szórakozást.;)

#59
Balubike

Balubike

    vendég

  • fórumtag
  • 10 hozzászólás
Nah dél körül még optimista voltam, de itt Tatabánya körül délután kisebb szünetekkel folyamatosan esik, és szerintem ott sem jobb a helyzet. Nehogy túl jól érezzük magunkat. De azért elmegyünk, úgy látszik ez a szezon tényleg ilyen f.s lesz.

#60
DaveRider

DaveRider

    bentlakó

  • fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Kacsa, hát akkor bevállalom, bár baromi gyenge vagyok, de hát 1 hónapig el volt törve a kezem, meg 1 hónap rehabilitáció, tehát nem lehetett rendesen edzeni. de hát akkor középtáv lesz:)