Milyen villa?
Mondjuk én sima gyorszáras 9mm-est szeretnék, csak a megfelelő hosszban egyre kevesebb van..
Milyen villa?
Mondjuk én sima gyorszáras 9mm-est szeretnék, csak a megfelelő hosszban egyre kevesebb van..
Megjött a zebayes villám (mint a villám (bocs)). 15-ös átmenőtengelyes, s ahogy várható volt, nem passzol bele a telóhoz használt syntace kúpos fejű, menetes végű.
A villa vége két sima persely, lapos oldallal, szóval kéne valahol itthon találni hozzá illő tengelyt. Van öteltetek hol keressek ilyet?
Eddig egy Surly Karate Monkey villával bicóztam, de megörökölte barátnőm bicaja, az enyém pedig kapott egy Salsa CroMoto Grande villát. Kézbe véve a két villa gyakorlatilag (papucs és a tárcsafékkonzol kivételével) teljesen ugyanaz, a hivatalos adatok szerint a Salsa könnyebb, de én ezt nem tapasztaltam. Nagyon kényelmes és szerintem nagyon szép villa, mindenkinek merem ajánlani!
nem, pont az ütközést elkerülendő satuzott egyet, aztán már placcsant is abban a pillanatban, miután kiszakadt alóla a villa.
Ezt hívják úgy hogy class action lawsuit, mert aki ezt megtervezte az nem lehetett agysebész.
nem, pont az ütközést elkerülendő satuzott egyet, aztán már placcsant is abban a pillanatban, miután kiszakadt alóla a villa.
Jól értem, hogy nekiment valaminek?
Mert elsőre azt hittem, hogy egy erős fékezéstől történt simán.
szerk. Ok, tehát a fék lezúzta a villát.
Aske módosította - 2014. augusztus 13. - 00:00
A hardtail monitimat átalakítottam "országúti" kivitelre. Két teleszkópom is van, ami jó bele, de a teleszkópot így nyilván nem használom ki egyáltalán. A karbantartásokat (olajcsere, stb.) ígyis-úgyis el kell rajta végezni, ha kihasználom, ha nem. A teleszkóp plusz tömege nem érdekel, inkább csak az, hogy feleslegesen használódik. Ezért gondoltam a merevvillára. Az ellenérv, hogy ha rossz minőségű az útburkolat vagy földútra tévedek, akkor a kényelmet jelentősen rontja. (Sajnos ebből itthon rengeteg van és még a sógoréknál is akad egy-egy rosszabb minőségű kerékpárút.)
A felsorolt érvek/ellenérvek miatt érdemes merevvillában gondolkodnom?
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Szevasztok.
Egy 40mm-t mozgó trekking teló helyére szeretnék merevvillát. Milyen lehetőségeim vannak? Milyen beépítési magasság kell? Esetleg konkrét típus?
Üdv.
Sziasztok!
Alacsony beepitesi magassagu 26" tarcsas villat keresek, alu vagy karbon.
Amit eddig talaltam azaz RST RF-M6, de ebay kivetelevel sehol nem talaltam.
Ennek a beepitesi magassaga 38.5cm.
Gepidasokkal beszeltem, de ok mar regota nem hasznaljak ezt a villat.
tőlük elvileg direktben is tudsz rendelni
http://www.carboncyc...=2&c=43&p=1036
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Sziasztok!
Alacsony beepitesi magassagu 26" tarcsas villat keresek, alu vagy karbon.
Amit eddig talaltam azaz RST RF-M6, de ebay kivetelevel sehol nem talaltam.
Ennek a beepitesi magassaga 38.5cm.
Gepidasokkal beszeltem, de ok mar regota nem hasznaljak ezt a villat.
Sziasztok!
Merev villát kell vegyek egy alu vázas cross/hybrid bicajhoz. Nem tudom eldönteni,hogy karbon vagy alu villa legyen. A súly annyira nem fontos,inkább az alu nagyobb merevségétõl tartok. Terepen viszonylag keveset megyek,inkább ilyen városi/túra célra használnám. Vélemény?
Ha egy Kona P2 villa helyett, egy karbon villát használnék, elképzelhetõ hogy kevésbé rázná szét a csuklóm a bringa?
telót nem szeretnék a városi gépbe, viszont egy karbon villát kipróbálnék szivesen ha van értelme.
Valakinek van ilyen jellegû tapasztalata, hogy érdemes-e cserélni?