Aki ma itthon zenésznek megy az szerelembõl csinálja, akárcsak a bringázást, nem lehet belõle megélni, úgyhogy picsogni sem kell, hanem aki tudja megveszi a szép és jó verziót, aki nem az meg letölt, de ottvan a koncerten és tombol.
Ennyi.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Indította
Dig
, 2006. február 23. 01:26
Írta 2006. február 25. - 14:57

Írta 2006. február 25. - 14:56

Írta 2006. február 25. - 14:40

Pedalkiraly lesz ma este az M2 -n, ha valakit erdekel

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. február 25. - 14:24

Írta 2006. február 25. - 14:21

Írta 2006. február 25. - 14:16

persze, értem én, igazad is van, de az elv nem tetszik...
az, hogy gondolom statisztikák kimutaták, hogy x(nag yszám) százalékban nem tiszta dolgot írnak ki a cdkre...de akkor miért nem lehet ezen logika alapján a szõke nõket eltiltani a vezetéstõl, vagy mondjuk ugyen vegyük a romakérdést...
(ne vegyük, mindenki tudja mire gondolok, ne kezdjünk cigányozni, csak nem szeretem az általánosítást)
valahogy nekem úgy tûnik, hogy egy "szent cél" érdekében teletömik a zsebüket, miközben a zenészeknek nagyon keveset adnak...de ez csak spekuláció, bár egyszer láttam valami mûsort, ahol mindegyik fél(zenészek, artisjus, letöltõk) ott volt, de már nem emlékszem pontosan...
mégegy: van közforgalomban matrica nélküli is? ezt most té nyleg kérdezem...
az, hogy gondolom statisztikák kimutaták, hogy x(nag yszám) százalékban nem tiszta dolgot írnak ki a cdkre...de akkor miért nem lehet ezen logika alapján a szõke nõket eltiltani a vezetéstõl, vagy mondjuk ugyen vegyük a romakérdést...
(ne vegyük, mindenki tudja mire gondolok, ne kezdjünk cigányozni, csak nem szeretem az általánosítást)
valahogy nekem úgy tûnik, hogy egy "szent cél" érdekében teletömik a zsebüket, miközben a zenészeknek nagyon keveset adnak...de ez csak spekuláció, bár egyszer láttam valami mûsort, ahol mindegyik fél(zenészek, artisjus, letöltõk) ott volt, de már nem emlékszem pontosan...
mégegy: van közforgalomban matrica nélküli is? ezt most té nyleg kérdezem...
Van állásom...:bananadan
Írta 2006. február 25. - 14:10

ez mindössze azért van mert legtöbbször nem céges adatokat írnak a cd-re. hanem letöltött filmeket zenét. és ha már nem veszed meg az eredetit, legalább így "fizetsz" érte. csak azt ne mondd hogy még nem írtál ki letöltött témát!
és nem vág azért földhöz gondolom, és ne artijus-osat vegyél, hanem matrica nélkülit ha ennyire zavar:)
és nem vág azért földhöz gondolom, és ne artijus-osat vegyél, hanem matrica nélkülit ha ennyire zavar:)
Írta 2006. február 25. - 14:07

hát mint ahogy írtam is, gondolom...
de ha ez a két lehetõség van, akkor tippelek...
meg miért van az, hogy ha veszek egy üres cd-t, hogy kírjam rá a munkámat és szállítsam/archiváljam, akkor fizetek az artisjusnak?? szemétség szerintem

de ha ez a két lehetõség van, akkor tippelek...

meg miért van az, hogy ha veszek egy üres cd-t, hogy kírjam rá a munkámat és szállítsam/archiváljam, akkor fizetek az artisjusnak?? szemétség szerintem
Írta 2006. február 25. - 14:05

meg n valamiért azt gondolom, hogy úgy általában az elõadók/zeneszerzõk baromi keveset kapnak egy eladott cd után....:/
artisjus forever és társaik...vérlázító..
ebben biztos vagy vagy csak tippelsz?

pusztán lehet hogy ilyen kijelentés után nem az a céljuk hogy minél több pénzt kapjanak, hanem hogy közkedveltek legyenek, legyen nézõközönség koncerten, legyen visszhangjuk.
és azt a zenék letöltésével is megkapják.
Írta 2006. február 25. - 14:04

pont ezen gondolkodtam el én is
manapság a zeneipar lényege a szórakoztatás vagy az üzlet?
ezen filóztunk el nagyon.....manapság sajnos inkább az üzlet
legalábbis úgy tûnik
mindenesetre számomra szimpatikus hozzáállás
manapság a zeneipar lényege a szórakoztatás vagy az üzlet?
ezen filóztunk el nagyon.....manapság sajnos inkább az üzlet
legalábbis úgy tûnik
mindenesetre számomra szimpatikus hozzáállás
Autist Team:)
Írta 2006. február 25. - 14:04

meg n valamiért azt gondolom, hogy úgy általában az elõadók/zeneszerzõk baromi keveset kapnak egy eladott cd után....:/
Írta 2006. február 25. - 14:01

gondolom mert van aki a pénzért zenél, van aki pedig mert szereti csinálni.
õk az utóbbiak lehetnek.
õk az utóbbiak lehetnek.
Írta 2006. február 25. - 13:59

amúgy a koncert végén elhangzott egy mondat az új albumra vonatkozóan:
"ha tehetitek akkor vegyétek meg, vagy ha nem, akkor töltsétek le..."
elgondolkodtató....
"ha tehetitek akkor vegyétek meg, vagy ha nem, akkor töltsétek le..."
elgondolkodtató....
Írta 2006. február 25. - 13:15

van valakinek jó kis videója atomrobbanásról / kísérletekrõl? kéne gomba felhõs múvi ...
dobjatok privivel
Tommmas: két cd-nyi elég?

trinity project vagy mi a címe, pár órányi....durva
privi ha szeretnéd KÖLCSÖN KÉRNI, a természetesen EREDETI CD-ket...:-)
(ehhe....:-))
anima meg elég ütõs volt...
bejön ez az új album nagyon, ezek a furulyás népzenei motívumok, hú...
az oldalukon bele lehet hallgatni az albumba amúgy
nekem tetszik:-)
Írta 2006. február 25. - 11:49

igenigen, kicsit krúzingoltunk a városban
vizipóóók...
hékás!
zolle, remélem összejön a tragacs;)
vizipóóók...

zolle, remélem összejön a tragacs;)
Írta 2006. február 25. - 11:46

thez: téged láthattalak tegnap este a petõfi híd budai hídfõjénél? giáns + kapucni. olyan voltál mint vizipók egy háromkerekûn

Írta 2006. február 25. - 11:45

wagen csak akkor hamár jövõ hétvége, vagy aztán, most csak nyálcsurgatás
állítólag 1.4 16v 3 ajtó, ezüstmetál 22k km, anyukától pici gyerekkel, comfortline, kímna nélkül, de minden más bennevan
2-3 körül a megnézés
állítólag 1.4 16v 3 ajtó, ezüstmetál 22k km, anyukától pici gyerekkel, comfortline, kímna nélkül, de minden más bennevan
2-3 körül a megnézés
Írta 2006. február 25. - 11:35

Kazincbarcika környékén még elég jó idõ van.mindenhol esik ez a xar?
:cry: :wallbange
Csapadék semmi,+5-6 fok.
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Írta 2006. február 25. - 11:35

ugyanez a spanyol játékokkal:) azóta se töltök sehonnan már.
soksikert!
majd mondd ha van vmi WÁGEN:)
soksikert!
majd mondd ha van vmi WÁGEN:)
Írta 2006. február 25. - 11:31

ma megyünk apuval wagent nézni, mindenki szurkoljék! 
és a qrva anyját annak aki eMule-re felrakja a buzi francia szinkronos hányadék filmjeit, és nem jelöli hogy fr, én meg leszedem és itt anyázok..

és a qrva anyját annak aki eMule-re felrakja a buzi francia szinkronos hányadék filmjeit, és nem jelöli hogy fr, én meg leszedem és itt anyázok..