izé, de olyan mintha 2 centire a talajtól meg eltünne a hó.. mert megmaradni nem akar szerencsére. 1 'ülye.
Ja es tedd hozza, hogy onnan csak az tolthet, akit egy olyan tag hiv meg, aki mar legalabb egy Gb cuccot feltolt. HA te ilyen vagy akkor toljal nekem meghivot. Jelenleg a kulfoldi bitorrent szerverekre kell rohangalnom, mert nincs senki aki ide meghivjon. Egyebkent meg szopjon le, aki ezt a meghivasos ganejt kitalalta. Nem vagyok sehova regizve, megis feltolom amit kell masoknak es 100mb letoltesre legalabb 50mb-ot tolok fel, szoval faszom az ilyenekbe.
bithumenen fenn van
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakanima sound system lemezbemutató koncert mindjáárt:-)
a38
we strike!
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakuuutálllakanima sound system lemezbemutató koncert mindjáárt:-)
a38
we strike!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
a dc-t tudom ajánlaninemtuggya vki- neten nem lehet visszanézni a fábry-t ? sehol nincs fennt?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.