Nekem már nem egy kereket fûzött, és nem volt egyikkel se gond.
Na és egy kis "komolyzene" partyzáshoz (ez volt a The Entree végén is

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Nagyon jól látod az ivás lényegét, de a többiek miért nem isznak annyit, mint mi? Hiába vagyok barátságos, ha a többiek gecikNagyon fontos, hogy az ivás célja sosem a lerészegedés, hanem a transzcendenciát lehetõvé tevõ illuminált állapot elérése, amelyben minden ember a barátunk, és nincs áthidalhatatlan ellentét. -tartsuk fejben..
csütörtök palotai? egyik nap nem nyomunk egy városi éjcakait, ha már mindenkinek úgyis van kisbringája?
Megnéztem, kikockáztam, és amikor a videó elkezdõdik, akkor az elõzõ autó még a saját sávjában van a másik mögött. Akit elõzött, az teljesen lehúzódott a padkára, és gyakorlatilag a kerékcserés autóval együtt elfértek volna mind a négyen az úton/padkán. Aki elõzött, az meg se próbált félrehúzódni.
Tipikus ruszki mentalitás. Takarodj az utamból, itt most én megyek!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
[COLOR="darkgreen"]A holnap esti ride még 50-50%-os, de akár lehetne is valami!
Aktuális civil