Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2011. October 27. - 09:48

Posted 2011. October 27. - 09:38

Bakker ma is felkeltem 7kor, mert 8ra jött volna a fûtésszerelõ. Erre majd most 3/4 10kor fog csak jönni. Faszom, semminek nem akartam nekiállni, erre kb. annyi idõm lett volna, hogy fõzhettem volna egy marhapörköltet is galuskával reggelire... És még zenét se hallgathattam, mert akkor nem hallom meg ha csönget az lenti lakásban.
Posted 2011. October 27. - 08:50

És Panorámát hogyan? Fel Jakab-hegy és nyugatra le aztán rá arra, vagy Cserkút fele föl, és úgy végig? Esetleg azon fel, aztán meg vissza?
Posted 2011. October 27. - 08:27

Jóhogy, Zapat!
Akkor közhírré tétetik, hogy a vasárnap esti Panoráma kör hivatalos!!!
És már lesz óraátállítás, szal akár simán mehetünk fél 5 - 5 körül is.
A lényeg, hogy bökjünk ki egy idõpontot, amire a távlatból is lehet készülni!
Akkor közhírré tétetik, hogy a vasárnap esti Panoráma kör hivatalos!!!
És már lesz óraátállítás, szal akár simán mehetünk fél 5 - 5 körül is.
A lényeg, hogy bökjünk ki egy idõpontot, amire a távlatból is lehet készülni!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2011. October 26. - 23:34

Fúbázz ezt a reggeli higítós szagot próbálom most este kiszellõztetni, mert különben furcsa álmaim lesznek 
Jó volt ez a improvizációs este a Szobában, bár kicsit agyilag zokni vagyok a héten.
Ja, és van egy új kényelmes székem! Használt, de valami ikeás izé. Tényleg jónak tûnik

Jó volt ez a improvizációs este a Szobában, bár kicsit agyilag zokni vagyok a héten.
Ja, és van egy új kényelmes székem! Használt, de valami ikeás izé. Tényleg jónak tûnik

Posted 2011. October 26. - 23:15

hát ezt írtam már hogy miket csinálunk. az van v csinálod,vagy abból épp kiállsz..
persze nem eszek elõtte gulyás levest.. csak most hozott az egyik arc ilyen kalória mérõs mûszert, meg tejsav szint mérõs stb..hát 789kalória ment el az edés alatt..szóval erre gondolok inkább, hogy miket meg hogy érdemes kajálni hogy a heti 3x edzést, plusz az egész nap bringával járkálást bírjam, ne puttózak be közbe..pedig nem iszok,nem bulizok sõt nem a szokásos 4órámat alszom,hanem általában 7-8megvan
a tér+bor részbe beszállok..papucsba durván mézes forraltbor..
racsni? nah..hát ez ilyen oldszkúl valami..szóval lehet hogy fitboys lesz ebbõl..azok életek már ilyenkor
persze nem eszek elõtte gulyás levest.. csak most hozott az egyik arc ilyen kalória mérõs mûszert, meg tejsav szint mérõs stb..hát 789kalória ment el az edés alatt..szóval erre gondolok inkább, hogy miket meg hogy érdemes kajálni hogy a heti 3x edzést, plusz az egész nap bringával járkálást bírjam, ne puttózak be közbe..pedig nem iszok,nem bulizok sõt nem a szokásos 4órámat alszom,hanem általában 7-8megvan
a tér+bor részbe beszállok..papucsba durván mézes forraltbor..
racsni? nah..hát ez ilyen oldszkúl valami..szóval lehet hogy fitboys lesz ebbõl..azok életek már ilyenkor

“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2011. October 26. - 21:58

ja szigeti sarkaás az egyszerübb cuccokra jó, komoly technikát én se vinnék oda.. de molyolós melókat nyugodtan lehet rájuk bízni, ami inkább idõigényes (fûzés) mint technikai tudást igénylõ.
,Mrió, edzés elõtt 2 órával már semmit, amúgy edzés napján inkább könnyû szénhidrát (gyümölcs, stb amit a Dadanovszki is mondott)
plusz ajánlott a fokozatosság. elõször heti 2-3 nap edzés kis futással pluszba,, és aztán emelni a terhelést.
,Mrió, edzés elõtt 2 órával már semmit, amúgy edzés napján inkább könnyû szénhidrát (gyümölcs, stb amit a Dadanovszki is mondott)
plusz ajánlott a fokozatosság. elõször heti 2-3 nap edzés kis futással pluszba,, és aztán emelni a terhelést.
Posted 2011. October 26. - 21:54

Posted 2011. October 26. - 21:42

Suna flickrben jó!
Én meg megcsinálom magamnak:p
Milyen racsnit kell cserélni? Ha monti, hozd, meg egy sört is!
Én meg megcsinálom magamnak:p
Milyen racsnit kell cserélni? Ha monti, hozd, meg egy sört is!

Posted 2011. October 26. - 21:21

A csaj tutkeráj Tommi!
Mária ,ne egyél,max banán,vagy nagyon gyorsan felszívódó kaját,vagy jobban jársz egy kis müzli szelet,vagy szõllõcuki,mazsola...!
Tiborunk!!
csipogj rám holnap de,kérek neked egy ipari takker kalapácsot!Profi fólia tüzû!!Találd ki ,hogy mennyi kapocs kell majd!!
Holnap lesz teszt fejlámpám,ha minden igaz!!
Vasárnap tolnék egy old skool esti tv tornyos hallowent ,forralt bpor kombóval!!!Johanna???
Mária ,ne egyél,max banán,vagy nagyon gyorsan felszívódó kaját,vagy jobban jársz egy kis müzli szelet,vagy szõllõcuki,mazsola...!
Tiborunk!!
csipogj rám holnap de,kérek neked egy ipari takker kalapácsot!Profi fólia tüzû!!Találd ki ,hogy mennyi kapocs kell majd!!
Holnap lesz teszt fejlámpám,ha minden igaz!!
Vasárnap tolnék egy old skool esti tv tornyos hallowent ,forralt bpor kombóval!!!Johanna???
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Posted 2011. October 26. - 21:08

mint a tekerés közben kideült, jártam a Jakabhegyen.. ejj a kék kereszt elég szép völgyben megy föl! az Éger csörgedezik ott? Jhegyrõl zöldön keresztül rá a pirosháromszögre, aztak..! sötétben nem is éreztem a tempót.
szerelés meg.. egy váltó állításért nem fogom betolni sehová, az fix. de pl a hajtómûvet, vagy a pedált nem tudnám kicserélni, csakúgy, mint a sort sem tudom leszedni. ha lenne szerszám, nyilván sikerülne. de talán egyik sem annyira hétköznapi problem, hogy mindenképp legyen eszköz otthon. idõvel majd..
éés köszi mégegyszer a tippeket!
szerelés meg.. egy váltó állításért nem fogom betolni sehová, az fix. de pl a hajtómûvet, vagy a pedált nem tudnám kicserélni, csakúgy, mint a sort sem tudom leszedni. ha lenne szerszám, nyilván sikerülne. de talán egyik sem annyira hétköznapi problem, hogy mindenképp legyen eszköz otthon. idõvel majd..
éés köszi mégegyszer a tippeket!
Posted 2011. October 26. - 20:27

Hí mindenki--nincs vkinek kölcsön 1 fasza tûzõgépe fóliát rögzíteni--most kellene a hosszú hétvégére, és nagyon fontos lenne! Sokat segítene a gyors elõrehaladásban... KÖSSZE!
...edzés elõtt ne egyél..én sem tudtam bringázni úgy az elsõ fél órában.
...edzés elõtt ne egyél..én sem tudtam bringázni úgy az elsõ fél órában.
Posted 2011. October 26. - 19:45

na ma behánytam 2x edzésen..:/ tud valaki valami jó étrendet?!
Posted 2011. October 26. - 18:12

ez a szigeti sarkás jó? racsni cserét kéne minimál árból megúszni..
Ilyenre meg Evics. Otthon.
Tekerés: Nekem holnap, meg péntek tuti kiesik, vasárnap esti viszont játszhat.
Kokk hivatalosítunk egy vasárnap esti preHalloween éccakait?
Aktuális civil
Posted 2011. October 26. - 17:26

bringát én is magam csinálom. kivétel a kerékfûzés, azt pedálos Mikire szoktam bízni!
nekem van pubi, szóljá ha nem lelted!
Bár eddig a v-fék tüskét még nem találtam meg, de csak van valahol...
nekem van pubi, szóljá ha nem lelted!
Posted 2011. October 26. - 16:57

Én nem vagyok egy jó szerelõ, de Pécsen egyik boltba sem megyek szívesen.
Megválogatom, hogy ki szerelheti a bringámat!
És az vagy Szabados Balázs (komlói srác, a másik topikban meg is találod Filmes néven), vagy Lakat, aki pécsi és talán a lokálpatriótizmusa miatt egyszerûbb.
Mind a ketten másban profik, de mindent kva jól megcsinálnak.
Mondjuk telóval/rugóstaggal mindenképp Balázst keresd!
Vagy Sala, csak az kalandos nekünk innen fentrõl, délrõl!
Megválogatom, hogy ki szerelheti a bringámat!

És az vagy Szabados Balázs (komlói srác, a másik topikban meg is találod Filmes néven), vagy Lakat, aki pécsi és talán a lokálpatriótizmusa miatt egyszerûbb.
Mind a ketten másban profik, de mindent kva jól megcsinálnak.
Mondjuk telóval/rugóstaggal mindenképp Balázst keresd!
Vagy Sala, csak az kalandos nekünk innen fentrõl, délrõl!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2011. October 26. - 16:46

ez a szigeti sarkás jó? racsni cserét kéne minimál árból megúszni..
Posted 2011. October 26. - 16:42

Posted 2011. October 26. - 16:11

zsír. köcsögöm széken! amúgy a János volt. vettem tõle egy adag láncolajat, de azért inkább hagynám olyannál a pénzem, aki nem csak azért foglalkozik bringákkal, mert pénzt lát benne..
Posted 2011. October 26. - 15:52

szigeti út - tüzér sarka
olcsó és jó, de fõleg olcsó
kész a villa, eladó is lett hirtelen.
totemhózentróger kell.
olcsó és jó, de fõleg olcsó
kész a villa, eladó is lett hirtelen.
totemhózentróger kell.