Atis, Fit KIT elért hozzád? mikor érsz rája megcsinálni?
Elért, majd ma azt hiszem!
Atis, Fit KIT elért hozzád? mikor érsz rája megcsinálni?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Én a nevérõl nem vágtam le...
Kéne iPhone.
A fehér szebb, de Shoshi mindig kérdezné, hogy fiúban nem volt-e?!
mostanában össze vissza jönnek össze a dolgok....Zap: péntek, szerda, vasárnap, csütörtök: ilyen preferencia sorrenddel.
Kokkk: elvileg minden hétköznap este jó, de lehet, hogy szerdán, vagy csütörtökön Pestre kell mennem, akkor az elõtte este necces, bár ez függ az indulás idõpontjától is, mert ha mondjuk 8, akkor jó már az is. Péntek majdnem tuti, hogy NEM JÓ, viszont ugye hosszúhétvége, szal hétfõn nem lesz meló, ergo a vasárnap mindenkinek erõteljesen faszásnak kell lennie!
mof: szerda, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap
magoo: azt tudom, h hova m1k, de nem tudom mikor érek haza. aznap derül ki.
Gabesz: ?
Shosh: ?
Attus: Tudjafaszom. Majd ha kitaláltátok és Nem esik(mert ne essen!) akkor jövök.
Xen: CSÜTÖRTÖK, PÉNTEK ESTE
Buci: Nekem nincs még eleje a bringámnak, meg lámpám sesincsense, egyébként szerdától-vasárnapig esték lesznek a megfelelõk, ha ezek a ploblémák megoldódnak... de a péntek-szombat a legeslegkillályabb!
Tomy:?
Mettyú: nem néz fórumot. de most úgy is otthon bõrözi magát, szal csak ráér.