Hehe! Az elõbb rányitottam egy szõrösseggû öregre, aki vörösfejjel nyomta a gustát! Kicsit megszeppent, hogy mi a fasz van!
te meg gondolom élvezted a helyzetet
Hehe! Az elõbb rányitottam egy szõrösseggû öregre, aki vörösfejjel nyomta a gustát! Kicsit megszeppent, hogy mi a fasz van!
segítek én is pakolni,de mikor??
hánytol és meik nap?
Tubus,ecce mehetünk 2esbe is szkvassolni,megígérem hogy rajtam sem lessz melltartó!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Aktuális civil
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien: