Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
És kiderült, hogy mit dumált az orosz hang a szputnyikról?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Üzenem a TommyÁginak, hogy nem kell már az orosz tolmács:-) Magyar WAV felrakva az Andreára és mükszik:-)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Kokka:
Kurva jó az a fotó...
Üzenem KisB-nek, hogy én voltam! Nagyon bambultam, de amikor rámszólt, akkor már tudtam, hogy õ az! Elõtte három perccel meg engem nem ismert meg a Pavlik Barna:D!

Jah, tegnap este jó volt!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Mazsola meg nem fáradt el, mondjuk nem is szokott...

holnap is fasza idõ lesz, kéne kocsit mosnom, már október óta nem volt lemosva, mer behoztuk télre a slagot.

foci meg fos, szkvass meg nagy királyság, csómó izmot megmozgat és agyon lehet vele szopatni a másikat. 1 óra alatt kb annyira fáradtam el mintha tekertem volna 1 jakabhegyet

beszart a h.villogóm. összevissza mûxik pedig hozzá sem nyúlok

ez meg gyönyörû és nagyon mokány, de nem adnék ennyit egy kocsira még akkor se ha futná:

http://totalcar.hu/m...8.02.23.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jóó vóót nekem is,tekertem egy jóó nagyot lapis,remete,zsongorkõ,teca,Pántyoszék,Pokol frocs+pidza

eldurrrant a rugóstagom..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
bakki 19 fok volt.. :)

TAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVA
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Ez nagyon állat vala! Kutyák macskák kidöglöttek:-) A pofám meg leégett--a naptól.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Add el a bringád, és vegyél ütõt, meg cipõt, és legyél te is buzi!
Próbáld ki a teniszt is meg a golfot. És akkor végre nem fogod az erdõt rongálni...
Terembe izzadni, és falhoz csapkodni a labdát. Ennél még a focinak is több értelme van.

Mi bezzeg faszát sütöttünk az erdõben, és égett a zsír!

Holnap meg bringázás.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

én meg szkvasolni voltam. nagy királyság volt, mondjuk tiszta vérhólyag mind2 nagylábujjam, mer nincs hozzá rendes cipõm, de ennyit megért. sûrûbben kéne járni...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jah, sütéshez nekem is rettenet lenne kedvem, de gondolom a szülinapozásos kaja sem lesz rossz.

És azért sikerült 3 kört menni, ûbercsapatás, félelmetesen jó idõ, királyság! Bár Gabesznak volt egy kis összetûzése, ami nagyon nem hiányzott, de ezzel együtt is állat volt!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Winchesteri jóreggelt!

Töltényhüvelyek? :) na nemár :D

Voltam állásinterjún otthon, király volt, majd meglátjuk :)

Tekerjetek sokat!

Hóvirágok tényleg szépek fönn ugyhogy ki a szabadba mindenki!

UI: szalonnasütést rendkívül irigylem!
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na öszeszedelõzködtem...

bocs a beírásétz ccsak ment a gép...

van két töltényhüvely az asztalon és ahogy gépelek összekocannak mindig :)
vicces..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kicsit késõn jött az infó, úgyhogy marad a "jó lenne, de sajnos..." verzió.

Papámnak ma van 94. születésnapja. Az geci sok gyertya ám! ;) Oda megyek.

Pedig bringázni is kéne!

A tegnap este meg jó volt!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
KOKK, MÁRINNYÓ--szedjétek össze magatokat:-))))LOLOLOL

11-tõl szalonnasütés Kantavár felé--sok kutyával

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Márinnyó, mi van?!?!?! :D

Atus:

Feltöltött kép

Itt van az oldal: www.napirajz.hu

Iszonyat idõ van!!! Kéne menni, de ma nem fog beleférni szerintem. Ejjj...

Shoshi: Kisbé krdezte, hogy egyik nap te mentél-e országutival a Szigetin, mert õ téged látott és kiabált, de te vak és hülye voltál, aztán szartál rá. ;)

Ez meg szép fotó így reggel:

Feltöltött kép

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jaja, egyetértek Márióval. Tényleg szépek a hóvirágok, és kellemes langyos szellõ fúj éjfélkor is.
És igen, a leptonok és a kvarkok valóban nélkülözhetetlenek a mindennapi élethez!
A radarkép szerint pedig lassan lejön az egyik film! Jájj! Valami elromlott:afro:!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
mi moszkitoval mvoetünkd,e teca enm lett bvem,õp,emmer csajom barátojnek eltört a bokéja,azán enkei kelelt segíteni...
mind...legalább éger tertõ felet voltunk..

klcsit fája af ejem m ost,mert uiy értem babasztzm...

mine,..shzerleme meg minden..

na olnp én nemv agoyk délelõtttde délután meheütnk..
piszzz

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na valami önjelölt Sumaher már megint megküzdött az S kanyarral itt elõttünk, és a végén keresztbeforult az úton és neki a belsõ íven levõ kerítésnek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nah itten vannak azok a kúl szimeringek amikrõl ma vakkeroltam:

http://www.enduroforkseals.com/

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
jah, toltuk nekie.király volt. és m1ünk majd még.

ennyi.