Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2008. February 28. - 11:23
Na majd este iszok egy sört az egészségükre.
A hétvégi bringázás (meg a holnapi is) elég idõjárásfüggõ. Megázni most rühellek. Majd azért kitalálok valamit.
Posted 2008. February 28. - 11:09
Én ma ellépek Pestre, de remélem holnap minél hamarabb jövök is. Bár a bringa tuti nem fog beleférni. Legyen már sokáig világos!!!
Szombaton meg lesz az az ásás Szellemben. Lehet, hogy kinézek. Még nem tudom. Viszont az biztos, hogy szombaton is, vasárnap is kell nagyot menni! Csak pont hétvégére mond hidegebbet, meg szarabb idõt.
Amikor belassul a net, végig kell gondolni, hogy lehet, hogy tényleg így mûködik és elfáradtak szegények
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. February 28. - 09:51
Aktuális civil
Posted 2008. February 27. - 22:55
Ja, és a holnapi bringázásból úgy tûnik pénteki bringázás lesz. De az meg nagyon.
Ismét 36 küllõs a hátsó kerekem, szóval most már nyugodtan mehetünk terepre is
Posted 2008. February 27. - 20:18
Aktuális civil
Posted 2008. February 27. - 20:11
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. February 27. - 20:01
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. February 27. - 20:00
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. February 27. - 19:42
Erika: rákerestem. Ennyi név nem is lehet egyszerre! Így persze, hogy mindegyik csomószor van...
Akács
Február hónap
27. napján
Ákos
Február hónap
27. napján
Antea
Február hónap
27. napján
Antigoné
Február hónap
27. napján
Balambér
Február hónap
27. napján
Balda
Február hónap
27. napján
Baldó
Február hónap
27. napján
Bátor
Február hónap
27. napján
Éneás
Február hónap
27. napján
Gábor
Február hónap
27. napján
Gabos
Február hónap
27. napján
Gábriel
Február hónap
27. napján
Lándor
Február hónap
27. napján
Lantos
Február hónap
27. napján
László
Február hónap
27. napján
Leander
Február hónap
27. napján
Orfeusz
Február hónap
27. napján
Valdemár
Február hónap
27. napján
Posted 2008. February 27. - 19:24
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. February 27. - 18:22
FinePix S100FS
Pedig azt hittem még a végén nekem is be kell állnom az SLR táborba. De amíg ilyen gépek jönnek ki bridge kategóriába, addig NO WAY!
Posted 2008. February 27. - 17:12
http://www.langlovag...eria/1695.shtml
Jézus lóg a kereszten és azt kiáltozza:
- Péter! Péter!
Péter apostol közelebb lép.
- Igen, Uram? - de az õr, aki a bámészkodókat tartja távol a kereszttõl, odalép és levágja a karját.
Jézus tovább kiáltozik.
- Péter! Péter!
Péter közelebb lép.
- Igen, Uram? - de az õr levágja a másik karját is.
Jézus tovább kiabál.
- Péter! Péter!
Péternek sikerül odavánszorognia.
- Igen, Uram?
- Péter, látni innen a házatokat...
Posted 2008. February 27. - 16:06
Vagy csokis este.
Sõt mivel pénteken szabadságon leszek, ezért akár lehet hosszabb éjszakai barangolást is nyomni.
Bazz ma megint nézegettem horvátországi bringás képeket. Aztán a pinkbike-on találtam is elég érdekeseket...
Pag szigetén vannak kövek
És az ösvények kõvel kirakottak...
De gondolm máshol is van ilyen.
A Peljasac félszigetre is írják, hogy durva túrákat lehet nyomni.
Mondjuk az vicces, hogy full merev bringákat lehet látni a képeken.
Posted 2008. February 27. - 16:04
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2008. February 27. - 15:56
Bringa talán holnap.
Aktuális civil
Posted 2008. February 27. - 14:20
Mondjuk nyugis a napom, de rohadt szar itt ülni a troskánál és várni, hogy kész legyen az üveg. Ejjj... Utána meg mehetek ki Sikondára. Bár utána semmi.
Bringa esetleg valaki? Mondjuk elõtte letudnám a dolgot, szal szerintem olyan 3 körül. Feltéve, ha gyorsan szerelnek. :wallbange
Posted 2008. February 27. - 13:04
ja és akkor sem lehet dudálni városon belül,ha fasz az illetõ..
mindig tanulok valamit
Posted 2008. February 27. - 10:19
Posted 2008. February 26. - 22:48
telós topikban meg rob felrakott az ignore listájára
Posted 2008. February 26. - 21:32
Bár szarba léptem miközben metszõollóztam felfele, de hát leszarom...

Sign In
Create Account

Back to top