Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Tibur meg inkább kutyázik, mint hogy tekerjen. Bünti lesz!

Ugye....

Mi meg leugrottunk Orfûre, a még múltkor kiirtott úton és valaki megint kipucolta, úgy iparilag, szóval lehetett menni. Mentünk is, kurvajó idõ volt, meg minden. Vissza Vöröshegynek, azt Teca. Ki kell mozdulni ám, mer jó. :) És csomó hely van, aol még lehet menni.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Kurva favágásban rendesen elfáradtam.
Most jól esne egy sörtõl elfeküdni...

Ja, és az utóbbi idõben megtáltosodott az ADSL-em. Eddig max. 2-3000 kbit/s volt a sebesség, de most felugrott a letöltés 6000kbit/s-re.
Ennek én csak örülni tudok :D

Ja, és az új Rambo filmet tudom ajánlani mindenkinek, aki nem szeret gondolkodni, de jólesõ érzéssel tölti el, ha Barrett .50 cal puskával szakítják le/ki a rosszak különbözõ végtagjait, és belsõ szerveit.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
BSZJB!!! Errõl van szó!!! Széjjel csapattuk az agyunkat... ;)

Állat a talaj, jól ment a gép, meg minden.

És és és történelmi pillanat volt ma!!! Z3szögön leelõztem Gabeszt... :afro:

Kiakirály?! :D Kokkkakirály! ;)

Na most döglés. Aztán valami. Vagy nem. De talán...

Tibur meg inkább kutyázik, mint hogy tekerjen. Bünti lesz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
negyed-egy

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
op

radarkép szerint éjjel elégé esett itt, de nem baj, mert elment délre. bár nálunk csontszáraz minden. na mind1. fasza csapatós idõ lesz ma az a lényeg.
akko dél lónyál.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Azért ma borongósabb a dolog...
Nekem az az Orfû téma sok. Szerintem inkább felszállítózás. :D Már ha nem kell mennem sehova. Mert még az is lehet.
Meglátás.

Este viszont aktívkodhatunk! ;) Ez is meglátás.

A TV torony melletti helyre meg kíváncsi vagyok, de tény, hogy a közlekedés necces. Majd egyszer be kell szervezni Kisbét, aztán akkor meglessük.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
http://bama.hu/index...las&cikk=123656

Na ez lett a Misinán az étterembõl. Majd néznek, ha belevilágitunk a kidobó arcába lefelémenet. :D

12-kor Szcsitérrõl cél valami messze, egyenlõre Lapis-Orfû-Teca kinézet..

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Megint belement a sör a fejembe. Jóság! ;)
Most iszonyat nagyot alszok...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Márinnyó, ezt meséltem:

http://www.littermag....hp?newsID=1091

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Márinnyó, boccs, nem tudtam nagyon telefonozni... Mondtam, hogy a ma nem jó... ;)

Holnap valami. De nem találom az imbuszkulcsokat és szétb@sz az ideg, mert nem tudok szerelni. Ejjj.

Nem mellesleg kár, hogy Márinnyó defektet kapott, de királyságos volt a talaj!!! Iszonyatot csapattunk!!! Jeee...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na egy adag megvolt...

sose többet belsõ nélkül!!!!!!!!! :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekem nem jó, mert a félelmem beigazolódott, és anyáméknak kell segítenem fát kivágni vagy valami hasonló lófasz dolgot.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jeee!!! :)
klasz kalssz!!! csak ne kelljen dógozni!!

este vesek is csokikat!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nekem jó.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Holnap dél körül tervezünk egy indulást Mettyúval, talán Tibivel, meg mégtalánabb Tomival, meg bárkivel aki jön méggel.
Valami nagyobbat kéne, mert a környék tele lesz zombival. Orfû?

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
hk

jah, fasza idõ van! sajna nekem mára favágás a program...de holnap mennék mindenképp, ki jönne? akár nagyobbat is, északi oldalt +célozhatnánk és szuadón vissza

ezt pedig tényleg csak erõs idegzetûek nézzék meg! szerintem mondjuk kamu...de durván néz ki

http://www.pinkbike.com/photo/1776009/

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nem tudom megnézni..nagytezsvér közbeszólt...

kellemes kerékpáros idõ van :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ez (is) jó lesz:
http://www.dirtmag.c...rt-1231074.html

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nekem ok a mai,de tekernék is...ha arról van szó...

megnéztük tegnap a fotós kiállítást,hát egy kicsit csaldótam.iletve ezt vártam kb,mikor néztem hogy milyen kategóriák vannak,pl sokba fogadtam volna hogy zidán mazerátis fejese dobogós lessz,hogy a rádió székház "ostroma" is díjazva lessz,(asszem egyetlen magyar)vagy hogy csomó háborús(irak) sérült fotója lessz..és tényleg...
5kép fogott meg igazán,abból kettõ iszony jól elkapott pingvines volt..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ha jól tudom, a következõ aug. 19-én lesz és nem 16-án. De ehet, hogy mégsem.

Holnap tekerés mindenképp!!! Semmi dolgom. Sajnos csak Partner van (a törés miatt ugyebár baszki!), de ha valaki jönne felszállítózni, szóljon.

Most meg húzok Dombóvárra vacsorázni, mert ott nagyon fasza kaja van és megérdemlem. :D