Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2008. február 21. - 17:51

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. február 21. - 17:33

Aktuális civil
Írta 2008. február 21. - 17:05

Majd augusztus 16án megint megnézzük a dolgot.
Nekem is kéne vennem a gépre majd egy 2x-ezõt. Akkor már lenne 600-as objektívem

Írta 2008. február 21. - 15:59

bsszb...
kéne ma tekerni,de még csak msot megyek a könyvelõhöz..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2008. február 21. - 14:35

hogy ez nem jutott az elõbb az eszembe!! mondjuk akkor menni kellett volna éjjel a gépnek, ami kicsit hangos olyankor....
Ma még nem volt link, úgyhogy itt egy nagyon morbid:
http://homar.blog.hu...la_az_uszodaban
Aktuális civil
Írta 2008. február 21. - 14:29

ma csilis bab van itthon, úgyhogy egész nap azt fogok enni. meg ha marad, holnap is. yesss
nem kell nekem Hozé féle fejlámpa, ha m1ünk éccakait úgy is lesz vkinek, én meg tudok menni utána is. elég ha a kormányon van, eddig is elég volt.
szép a holdfogyatkozás, na de annyira nem, hogy hajnalba keljek, inkább kéne egy idõkapcsolós fényképezõ

na jó napokat
Írta 2008. február 21. - 12:30

Hehehe, akkor azért mindenki felkelt. Én hasonlóképpen jártam mint Tomi, le kellett volna menni állványozni a térre, de tele volt részeggel, meg úgysincs elég zoomom. Bár elég jól mûködik a gép, ablakból, alsógatyában ilyet csináltam:
http://www.zaperture...&image=moon.jpg
Éger tetõn lehetett volna jó sorozatot csinálni, meg HDR-t, hogy látsszon az árnyékos rész is, mer az volt a fasza. Legközelebb.
Húúú bazzeeeg! 2 HOLD VOLT????
Írta 2008. február 21. - 10:56

http://www.zaperture...&image=moon.jpg
Éger tetõn lehetett volna jó sorozatot csinálni, meg HDR-t, hogy látsszon az árnyékos rész is, mer az volt a fasza. Legközelebb.

Aktuális civil
Írta 2008. február 21. - 09:31

Voltam egy hétnyit Hargitafürdõn sielni..
Ajánlom mindenkinek aki télen nyaral, mert olcsó és a közelben van sok látnivaló (amikrõl én a szervezõség folyamatos masszív részegsége miatt lecsúsztam), és a síterepek is jók.
Nyáron meg lehet bike-olni, de felvonás akkor nincs.
Székelyek mentalitásából meg lehetne meríteni egy jókorát..
http://picasaweb.goo...ita200802080216
na fasza helyek!!!REGGELT!
Én 4 óra körül hugyozás közben tekintettem meg a szomszéd égitest fogyatkozását--olyan volt mintha koszos lett volna:-) semmi éles körvonal vagy valami(nem az ablak volt koszos!)
Marinnyóó: ??????????
Írta 2008. február 21. - 06:05

Illetve most már dagad.
De az állvány az kinnt van a kocsiban, a erkélyen pizsamában hideg van, és csikar kibaszottul a hasam.
De azért jó lett volna felmenni legalább Éger-tetõre...
Írta 2008. február 20. - 22:17

Bár most motoszkál a fejemben a hajnali 4es holdfogyazkodás megfigyeléses dolog.
Nem tudom mi legyen.
Pedig jó lehet...
Magoo: Te meg majd gyûjtsél pénzt, és vegyél hozélámpát! Tavasszal talán lesz megint újra lehetõség...
Ujujj, ez a holdfogyatkozás egész estés elfoglaltság...
Írta 2008. február 20. - 20:38

Írta 2008. február 20. - 20:29

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. február 20. - 20:24

összezárt fogakkal, hogy a sûrûje bentmaradjon

na van má vizünk e
ejj de jönnék én is esti tekerésre, na vmi kitalálok erre a lámpatartóra, de dáktép azér elég gány..
Írta 2008. február 20. - 18:44

Gyere Éger-völgybe tekerni, ott lennt is, fennt is van tó. Lehet fürdeni!
Igaz a fönti az gyógyvíz, mert olyan büdös

Meg különben is, szerinted hányan fürdenek Magyarországon mindennap? Simán ki lehet hagyni egy napot. Max egy kicsit több sziszegõs szappan kell reggel

Kurva jó idõ van!
10 fok!
Írta 2008. február 20. - 18:17

Biciklis fejbecsapós van a városban!!!!!!!!
hhe?
Van kutatok nem? Meg szokott benne lenni búvárszivattyú?
van benne vmi kis fos teljesítményû kert öntözésre, ami be is szart a nyáron.
ez jó 5let! vagy kivezetem a fûtéscsövekbõl a kádba azt ennyiVagy a fûtött padlón kell pár 10 méternyit kiteríteni a bejövõ slagból

Vagy mész a szomszédba...
mondom eggész újh1en nincs víz
Írta 2008. február 20. - 17:55

Ajánlom mindenkinek aki télen nyaral, mert olcsó és a közelben van sok látnivaló (amikrõl én a szervezõség folyamatos masszív részegsége miatt lecsúsztam), és a síterepek is jók.
Nyáron meg lehet bike-olni, de felvonás akkor nincs.
Székelyek mentalitásából meg lehetne meríteni egy jókorát..
http://picasaweb.goo...ita200802080216
Írta 2008. február 20. - 17:40

Van kutatok nem? Meg szokott benne lenni búvárszivattyú? Na akkor a slagot be kell vezetni a zuhanyzóba, és kész is. Ha kicsit melegebb víz kell, akkor át kell vezetni a mikrón. Néhány hurok kell oda, és egész jó lesz a víz.
Vagy a fûtött padlón kell pár 10 méternyit kiteríteni a bejövõ slagból

Vagy mész a szomszédba...
Jaja, fejbecsapok mindenkit aki bamba!
Ja, és kértem 12V 35W-os izzót, és kaptam 12V 20W-osat. Na sebaj, legalább nem fogyaszt majd olyan sokat...
Írta 2008. február 20. - 17:40

Biciklis fejbecsapós van a városban!!!!!!!!
Írta 2008. február 20. - 16:43

nincsen víz egész újh1en a kurva életbe. eltört vmi nagynyomású csõ, de még nem tudják, h melyik csak annyit, h elég mélyen. lehet csak holnap lesz víz...
pedig fel akartam menni 1 tornyot betonozni a "kisgéppel", mivel világosba már nem érek fel, betonra meg jó a ledes lámpa is. de így nem m1ek, mer nem tudok fürdeni utána.
faszom.