Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2009. April 07. - 21:10

Posted 2009. April 07. - 21:07

2-szer körbeautóztam az országot.
Ma még Mosonmagyaróváron is voltam.
Geci messze van, ellenben nincs ott semmi!

Videók jók!

Mindig másodiknak megyek...

De nem csoda, hogy defekteltél, ha ekkora tempóval bevágódtál az avarba!

Holnap pihenés, alvás, minimál meló, mert 2 napi rehabot kell behozni.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. April 07. - 21:07

Én csütörtökre pályázok.
Euronics nem eltöröltetett a Föld színérõl? Vagy az az Elektropont volt? Ehh, hemtom.
Aktuális civil
Posted 2009. April 07. - 19:15

Tomival lehet megyünk egy éjcakai tv tornyot.
kb 9 körüli lófarkátol indulással.
akar esetleg valaki csatlakozni?
Posted 2009. April 07. - 18:35

Ez a kedd olyan, mintha hétfõ lenne. És hétfõn sosincs kedvem dolgozni
Ebédelni kéne. Csak nem tudom eldönteni, hogy a Csillagban egyek paradicsomleves, rántott hús menüt, vagy a Paulusban kiülve a teraszra valami jót.
Tényleg, ki mit mond, hogy mosógépet hol vegyek? Elektro World, Media Markt, Tesco, vagyhol?
Amúgy ezt a mikrót néztem ki magamnak: Samsung GE83H-S
De épp nem volt belõle csak a bemutató darab.
Euronicset is érdemes benézni baszod!
Posted 2009. April 07. - 17:28

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2009. April 07. - 17:14

a mézes kávé meg kiráy
a párás ájer meg mi a fak?
you mean párás éééijah:D
Posted 2009. April 07. - 16:34

Most megyek rohangászni ennek örömére...
Posted 2009. April 07. - 15:17

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2009. April 07. - 15:01

Van USB wifi cucc valamikor beizzítom. Szép fehér kis bizbasz, nagy fehér kiálló lófasszal

Drávanet pucér adsl megrendelve, a másik lemondásához még kell valami T-Com ügyfélszám, szóval az marad holnapra.
És kicsi záporocskák esnek, de olyan jó esõszag lett tõlük, hogy kedvem lenne esõben bringázni

Kora este megyek is be a városba, szóval mittomén. Bár szerintem nem nagyon maradok bennt, mert még pakolni kell.
Posted 2009. April 07. - 12:31

A patak tényleg jó ötlet, de ahhoz, hogy jól lehessen benne mosni fel kéne kicsit duzzasztani. Az meg munka. Dolgozni meg "eleget" dolgozok itt bennt

Bár a felduzzasztott patakra telepített áramfejlesztõ is hozna a konyhára...
Posted 2009. April 07. - 12:14

http://www.odon-fon....goria=3&oldal=1
Folyik ott egy patak a Bálicsi út mellett:D meg az idõ is jó!
Posted 2009. April 07. - 12:12

Otthon is használtam a grill részét a mikrónak. Tök jó melegszenyót lehet vele gyártani. Ha meg a grill+mikró kombót nyomja az ember, akkor meg virslit sütniTommy a Grill részét SOHA a büdös életbe NEM fogod használni--akkor minek? :-)))

Ez a Miele mosógép tényleg tök jó lehet

Na, majd a héten megint veszek lottót...
Posted 2009. April 07. - 12:05

Tényleg, ki mit mond, hogy mosógépet hol vegyek? Elektro World, Media Markt, Tesco, vagyhol?
ezekre én is várom a választ
Tommy a Grill részét SOHA a büdös életbe NEM fogod használni--akkor minek? :-)))
Posted 2009. April 07. - 12:04

Kõ meg volt végig, és nem a Gabor ültette, öntözte, nevelgette õket, mint toronytõl lefelé

Mosógépet szigorúan a legakciósabb helyen.. én x éve vettem a Mmarkt nyitóhetén 30 forintért (kb félár) wörpúl bézik felültõtõs
garis ming ugyhogy csak ujat, de én megnézném a vaterát is
ha nagyon el vagy eresztve ,vegyél ilyet
Posted 2009. April 07. - 11:50

Ebédelni kéne. Csak nem tudom eldönteni, hogy a Csillagban egyek paradicsomleves, rántott hús menüt, vagy a Paulusban kiülve a teraszra valami jót.
Posted 2009. April 07. - 11:40

Posted 2009. April 07. - 11:25

Há', hogy méééész??? Micsináááász!??na, part 1 a vasárnapi csapiról
meg a vége, part n
sajna egy csomó rész nincs meg, mer lefagyott a nokia.
viszont annak szerintem külön örültök hgoy nem reaktam alá háborodott izlésvilágom zenei manifestoját
pizzám jóhogy jó!
egyétek, mer válság van és lánctányért akarook meg bukót
Azért mákod van, hogy a lejtõ alján kapsz defektet. Mondjuk ott az S kanyar elõtt nem is nagyon vannak kövek. Vagy oda is raktak?

A zenetelenség az most tényleg jó

Eszem a pizzát, mert az egészséges. Szép kerek formája lesz tõle az embernek

Okés, köszi, mindjárt hívom! Ugye õ 70/...3089? Na de írtam neki ímélt, mert azt úgy tûnik olvassa is...Tomi: mikró, kenyérpiritó stb ügyben keresd a Danit!
Posted 2009. April 07. - 11:14

Elég érdekes, hogy diplomáciai tárgyalásokat kell folytatnom egy állásért, mert szerintük nem elégítene ki, én meg mondom nekik, hogy tök szívesen csinálnám:).
Régebben volt hasonló szitum, akkor a fõnök nekem faco to face megmondta, hogy azért fél tõlem, mert tudja, hogy az elsõ jobb állásajánlatnál le fogok lépni.
Sztem a jelen helyzetben játszd el a hattyú halálát, hogy ez neked most iszonyat fontos lenne+azt meg úgyis látják, hogy ugyanazért a pénzért jobbat kapnak!
Pro: videók jók!
Tomi: mikró, kenyérpiritó stb ügyben keresd a Danit!
Posted 2009. April 07. - 11:09

2-3 körül
KKok látod, megin te vagy a elsõ videon végig. kezdem azt hinni hogy ezért mész másodiknak!