Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2009. április 06. - 13:08

Írta 2009. április 06. - 12:56

hát, én felütést utoljára tavaly tatabányán kaptam. elõtte meg nem is emlékszem. ja, és mindig 100 grammos cc belsõkkel megyek
de most ígyis-úgyis fel kell rakni a 2ply miniont, mer nincs más.
Ez biztosan stílus függõ is. Meg testsúly kérdése is.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. április 06. - 12:46

Írta 2009. április 06. - 12:43

Melóbajárósbringára keresek 2db kis méretû külsõt (2,1"" vagy 2,3'')
Ha valakinek van ilyene olcsón de leginkább ingyé (na jó - sörért) átvenném!
Elõre is köcce!
Írta 2009. április 06. - 12:32

Xen neked javaslom a pótbelsõt meg a minipunpát és akkor nem toltad hiába fölfelé

Tominak meg fasza a pecója, jó nagy! gyõzikétõl lízingelt kanapé rulez

Írta 2009. április 06. - 10:15

de most ígyis-úgyis fel kell rakni a 2ply miniont, mer nincs más.
Írta 2009. április 06. - 09:27

én sima maxxisszal mentem és nem kaptam defkót. sõt soha nem kapok felütést.
lassan mennék?
Nem csak Scott-od van, meg ízlésed és tudsz választani:D.
Szimplafalu gumma halálos. Fõleg Jakabon. Legalább dupla+virsli belsõ.
Részemrõl jó pár éve inkább cipelem a súlyt, de bringázok is szerelés helyett. Bár nekem merevem van.
Van egy új út Maribor felé, egy új határátkelõvel, így csak pár kilométert kell menni Horvátországban.
Igen, autópálya kapuk nincsenek, mielõtt rámész, akkor veszel matricát Szlovéniában, és kurva drága.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. április 06. - 07:23

szombaton a lájtos másnaposság örömére elindultam bringázni. átcsapattam a páfrány utca mögötti síneken, majd balra fel a felüljáróra és onnan végig a megyeri meg a nagy imrén, nevkó, fema. onnan vissza siklósin a mol kútig, aztán jobbra és nagyárpádon át egészen kimentem mislenybe. ott felhívtam gergõt, akik fát vágtak az udvarukon, gondoltam, ha már ott vagyok besegítek. 3-4 óra kemény melót csak a gulyásleves meg a túrós csusza kedvéért szakítottuk meg. durva volt kigyökerezni, legallyazni meg úgy végülis a rönkök kerítés mellé pakolásáig mindent megcsinálni. aztán már üszög felé mentem haza. a mohácsi útról elkanyarodtam a tüskésrétire, majd a siklósin felkúsztam a verseny utcáig, azon végig és még a közraktár, aztán ahogy/ahol elindultam vissza a páfrányon át. kurva zsír nap volt. ja este megcsúszorr richárd-napoztunk, de mindenki el volt pilledve kicsit.
vasárnap sem bírtam magammal, tepertem jobbra-balra a városban. megvettem a istenhátamögött kényelmetlen lemezét meg a tökéletlen idõket dvd-n 295(!!!!!!!) forintért. délután meg szintén gergõvel meg csajával meg bullsszal kimentünk kocsival orfûre és egy nem túl népszerûnek tûnõ tûzrakóhelyen szalonnáztunk/hagymáztunk/paprikáztunk estébé. de ez sem csinált ki annyira, hogy utána még úgy jó füstszagúan elhúzzak a belvárosba csapatni még kicsit

legzsírabb hétvége hónapok óta!!!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2009. április 05. - 23:40

slx milyen lehet?!
"köves" délafrikai rész eléggé brutálbalázs
megnéztük este a valkûrt..hm..nem volt tul jó
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. április 05. - 23:29

Azért nem vagyok én olyan nehéz... mint mondjuk a Rocsi:)
Írta 2009. április 05. - 23:26

elöl a hajtás nem tudja bedarálni?
or the patentszem?
Írta 2009. április 05. - 23:21

télleg,,az mitöl szakadt el? tekerned nem nagyon kellett azon a részen. odaverted?
nem tudom. egy nagy csattanás, és a lánc a felsõcsõ tetejérõl is leverte a festéket. valszeg kõ. csak akkor mitõl vágódott annyira fel?
Írta 2009. április 05. - 23:18

én sima maxxisszal mentem és nem kaptam defkót. sõt soha nem kapok felütést.
lassan mennék?
viszont elég erõs vagyok a láncszakításhoz.
télleg,,az mitöl szakadt el? tekerned nem nagyon kellett azon a részen. odaverted?
Írta 2009. április 05. - 23:17

Írta 2009. április 05. - 23:13

lassan mennék?
viszont elég erõs vagyok a láncszakításhoz.
Írta 2009. április 05. - 23:06

pláne hogy nem 60 kilo vagy te sem
pumpa meg eddig jo volt, nem tom mi lelte
kibaszottul fáááááj a lábam!!
egy kis sunday chill
Írta 2009. április 05. - 22:58

Írta 2009. április 05. - 22:17

Nagykanizsán fel az M7-esre és Tornyiszentmiklós/Lenti felé végig majd ott átláptünk Szlovéniába és tovább az autóúton.
Mondjuk, ha ugyanazzal a kocsival fél éven belül többször is szeretnétek kimenni zúzni és össze tudjátok dobni a lóvét (mert pl. többen vagytok), akkor én javaslom a matricát.
De ti tudjátok...
Fizetõkapu tudtommal már nincs!
Ötletnek: http://sielok.hu/for...pic.php?t=12773
Írta 2009. április 05. - 22:06

Visszafelé viszont nem arra mentünk és az autopálya azon a kis szakaszon 2 auro volt. És igy is elég jót jöttünk visszafelé. Lényeg hogy horvátiát ki kell hagyni és akkor autóuton is oké a dolog.
tököm vesz 10ezerért matricát.
pohorje webcam sasolás foylamatban, ahogy elmegy a hó, mehetünk.
pntek szombat vasránap lenne az igazi..

Írta 2009. április 05. - 21:28

Az utazással kapcsolatosan egy fontos dolog. A pálymatrica. Gondolom nem mellékutakon akartok kikommandózni oda, ezért a fizetõs autóúton mennétek. Oda kell a matrica. Csak fél vagy egy éves van. Vettünk mi is decemberben és háromszor voltam is kint vele, de nem ragasztottuk fel, hogy másnak is oda tudjam adni. Aztán most márciusban egy haveromnak odaadtam, aki szintén nem túl feltûnõen (celluxal) ragasztotta csak fel. Õ rába..ott, mert félreállították és hiába volt matrica meg blokk minden, a bünti 150 juró!! Azaz 45 ezer Ft!!
A féléves matrica 35 euró. Tanulság: érdemes megvenni és felrakni rendesen!